Xenus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 said: Kodansha an Production I.G announced on Friday that a new anime based on Masamune Shirow's Ghost in the Shell manga has been green-lit. Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) and Shinji Aramaki (Appleseed) are co-directing the anime. The format and release date have not yet been announced. Production I.G previously produced Mamoru Oshii's Ghost in the Shell and Ghost in the Shell 2: Innocence films in 1995 and 2004, respectively, as well as the 2002 Ghost in the Shell: Stand Alone Complex television anime and its TV sequel, OVAs, and film. In 2013, Production I.G adapted the material into the Ghost in the Shell Arise prequel OVA, which it later remixed into a television series. Most recently, the studio debuted Ghost In The Shell: The New Movie in 2015 and the Ghost in the Shell VR Diver smartphone video in 2017. https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-04-06/ghost-in-the-shell-gets-new-anime-from-kenji-kamiyama-shinji-aramaki/.114481 3rd Gig'tir inşallah dandik film bi işe yaradı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 kenji kamiyama omg! 10+ yıllık bekleyiş sona eriyor, arise'ı da beğendim ama bu adama güvenim tam herşeyi gene mükemmel yapmaıs için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 bu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 leş 3d olayi bir bitsin artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 (düzenlendi) şahsen SAC'ın çizim ve animasyon tarzını tercih etsem ve orjinal GITS filmine bayılsam da, bu 3D'nin "leş" olduğuna katılamıyorum. Ocak 28, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 valla ben 2000'lerdeki 3d appleseed movie'leri sevdiğim için beni üzmedi. ama o bir yana, diğer herşey mükemmel gözüküyor. post-human aww yisss! konu ve yönetmenlik on numara gibi, önemli olan da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Masraf olmasin diye Appleseed'in engine'i kullanmislar gibi. Yuz ifadesine falan gerek yok zaten, robot bunlar der gecersin, kim bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 bu trailer o kadar kotu gozukmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Konu iyi olsun yeterli benim için. Ben fragmanı çok fena bulmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 millet nasıl ağlamış, anlam veremiyorum. atsuko tanaka ve diğer seiyuuları duymak bile yetti bana. ilk defa netflixte birşeye remind me bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2020 2. sezon onayı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 çok güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 (düzenlendi) ilk bölümü şimdi izledim, gayet güzel olmuş, şahane. animasyon da gayet iyi. arise’ı da çok beğenmiştim ama bu tam 15 yıldır beklediğim devam. daha ikinci bölüme geçmeden bitiyormuş gibi üzğldüm ama ikinci sezon haberi rahatlattı neyse ki. ikinci bölüm de süper, aksiyon çok başarılı. ilya kuşinov da en iyi şousa tasarımını yapmış sanırım. dört de bitti, süper giidyor. çok günahı alınmış. beş bitti, mükemmel olmuş ya, ellerinden öperim emeği geçenlerin. yedi bitti yatıyorum, yarın devam. konu tahmin ettiğim kadar ilginç çıktı. dokuz sonunda tüylerim ürperdi ya, çok iyi. aslında ed’deki çizimlerle 2d yapsalar daha da efsane olurmuş ama bu da tamam gayet. şimdi bitirdim, inanılmaz olmuş. 2nd gig’i geçmiş olabilir hikaye. mükemmel bitti. Spoiler yani bitmedi tabii ama tam gözlerim yaşarmışken güüm o cliffhanger final, batou’nun ilk sezondaki motokoooo diye bağırması gibi togusaaaa diye bağırması. beklentim çok yüksekti ama ona rağmen ötesine geçti. kenji kamiyama ile bir gün tanışırsam elini öpmek isterim. efsane yapmış gene. arise’ı da beğenmiştim ama bu direkt sac çizgisinden götürmüş işi. hayatımda bu kadar bekleyip de hayalkırıklığı olmak bir yana üstüne çıkan çok sayılı yapımların arasında girdi. gerizekalılar da 1/10 basıp duruyor, covid bu dünyaya az, global simultaneous default hakediyoruz. Nisan 24, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 gayet tatlı olmuş, ilerledikçe derinleşiyor artı 3dyi de güzel uydurmuşlar gits havasını hiç bozmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Bitirdim ben de, onceki SAC leri aratmadi hikaye olarak. Harikaydi. Kuvshinov'un karakter tasarimlarini basta pek sevmesemde alismak zor olmadi, fikrim degisti. Ama 3d bayagi kotu abi, nasil sevdiniz anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 sevme değil de alıştım. prodüktor olsam derdim ki parası neyse ed’deki 2d çizimlerle yapın. evimi ipotek ettirip gene öyle çizdirirdim. ilk bölümde droplayıp 1/10 basılacak bir durum yok ama kesinlikle çoğunluğun yaptığı gibi, millet resmen grafikler iyi değilse oynamam kafasında. storyboard ekranda yürütseler o bile yeterdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Son bolum harici vasat ustu.. 6,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 bunu sevmeyen gits sevmiyodur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2021-11-08/netflix-debuts-ghost-in-the-shell-sac_2045-anime-2nd-season-in-2022/.179379 Yeni sezon yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 süper haber, keşke baki vs gibi 3d’yi bırakıp normal çizseler ama sanmıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 (düzenlendi) On 09.12.2021 at 03:44, Sam dedi ki: süper haber, keşke baki vs gibi 3d’yi bırakıp normal çizseler ama sanmıyorum hiç. Production I.G. tamamen o tarza geçti diye biliyorum, zaten anime sektörü bu koronavirüs koşullarında 2D'yi geçtim, Knights of Sidonia seviyesinde CGI görsek şükretmemiz gereken noktaya getirdi sağolsunlar. (bkz Tesla Note) Aralık 15, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 anidb’de son yıllardaki işlerine baktığımda 2d olanlar da görüyorum gerçi gits sonrası yayınlanan, en azından afişlerde öyle görünüyorlar. 3d araçlar vs’yi iyi yapıyorlardı ama tamamen 3d için yeterli değil bence burada yaptıkları eleştiriler abartsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 cok animeden anlamadigim icin bir sey demem dogru degil, ama sanirim yaparlarken "sene 2002 gibi animasyon yapiyoruz!" demisler. 3d desen 3d degil, guzel desen o da degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar