ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 fedes gonna fed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 nısan ole bı surec nıkahı attıktan sonra duzelıo cogu sey tabı. ama cok zor bı surec ne kadar kısa o kadar ıyı Oce4n said: nişanda yüzüğü taktıktan sonra bozulmaya başladı herşey (sauronun yüzüğü sanki...) eskiden anlaşılan konuşulmuş konularda bile 180 derece dönüş olmaya başlandı (heralde aileler işin içine girince fikirler de buna göre değişim gösteriyor) dış etkenlerin hiçbirisi olmasaydı gayet mutlu mesuttuk aslında. bir kere bozulmaya başlayınca dağdan düşen kar topu misali sadece daha da kötü oldu bizde. bir kere kötü olaylar başladımı zamanında içe atılmış anılar da canlanıp büyümeye başlıyor. tabi bu kadar basit değil de. kopma noktası buradan başladı diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 boşanamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Kısa evliliklerde hakim hemen boşamıyo ya Öpüşün barışın bakiim diyo gönderiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Oce4n said: ben evlenmeden nişanda bozdum daha. daha şanslıyım galiba fede kardeşten. geçmiş olsun F D kardeş. zaman zaman üzüleceksin de uzun vadede mutlu olacaksın (tu) ben nişanlanmadan sevgililikte bozdum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 fede said: boşanamadım ya Yak bir tane sittir et 🚬 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 fede said: boşanamadım ya Olm niye 1 yıl içinde boşanmak istedin, niye hakim boşamadı anlatsana biraz. Kendini içkiye vereceğine özel hayatını kamusal alana taşı onunla sarhoş ol. Aldatma falan mı var, yoksa nişan-evlilik sonrası kötüye giden ilişkiyi kurtaramama gibi standart bi olay mı? Detay istiyoruz detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 neden yav detay versene fede said: boşanamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Kandırmışlardır gene enayiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 fede said: boşanamadım ya aldatma var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 aquila said: Kandırmışlardır gene enayiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 fede said: boşanamadım ya şiddetli geçinememezlik olayı mu tutmadı ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=XuI6GTY9eVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 detai senpai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Auril said: https://www.youtube.com/watch?v=XuI6GTY9eVc of mükemmelmiş ya AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Turkiyr icin bambaska o chart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 eyi ettin ettin bilmem ama kaç yaşında evlendin şimdi hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 ahahdfv, abi çok ciddi anlatıyor. gülmem gülmem dedim, son 2 zone da patlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 hadi ya anlat artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 topiği bookmarkladım her gün detay var mı diye checkliyom lostun sonunu böyle merak etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 ben de gulmem diye actim fakat anyone named tiffany ve hairdressers bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Auril said: https://www.youtube.com/watch?v=XuI6GTY9eVc benim stilimi çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Bu yıllar önce himym de yapıldı zaten neyin geyiği bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Beyaz gomlek kravat mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar