Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Onu mu çıkardın fjdj. Ben dengeden yanayım ya. Arada uçurum olmayacak. Her hafta dünyanın bir ucunu erkek erkege gezen arabalarinin toplam degeri 4 5 milyon olan bi eleman var. 30 metre yatlar falan. Bi kız arkadaşımla evli. Kız orta halli. Kıza açik açık begenmiyorsan siktir git demis. Kız da bir sey demiyor. Ben buna da karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 O insanlıkla ilgili ya parayla diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Hadi kiza aciyalim ahsjfkag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Kız neyi beğenmiyomuş peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Olm bodrum o kizlarla dolu lan. Gotumu hangi mercedesliye elletsem diye gece 50 liralik pansiyondan cikip en ciks bara gidiyolar Gecen gun sess te iki bira icen iki kiza yaslamislar 750 lirayi ahdkfjsh. Genelde bunlarin biralaricismarlanir yan masalardan falan. Ahdjfjsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Devamlı gezmesini. Muhtemelem pompa dönüyor. Nankor kız iste otur villanda keyfini cıkar. Diyorum istemiyorsan kocanla bem evlenirim fjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Ya kiz sundan bikmistir Para icin evli tecavuzu de cekilmez. Bazi herifler dove dove skiyo cunku, cidden uzulebiliyosum, ama para da tatli geliyo bi yandan Adamin gezip baska kizlara kaymasi degil yani asil bikma nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Lan red in gözü adamdaymış meğer sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Esh said: Ya kiz sundan bikmistir Para icin evli tecavuzu de cekilmez. Bazi herifler dove dove skiyo cunku, cidden uzulebiliyosum, ama para da tatli geliyo bi yandan Adamin gezip baska kizlara kaymasi degil yani asil bikma nedeni ahahahahah bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 son 2 sayfadan 2 sezonluk cbs drama dizisi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Zengin tecavüzü diyince 20 yaşında sevgilisi olan ortadoğulu 40 yaş üstü mercedes s kasaya binen adam canlandı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Abi evli tecavuzu turkiyede %50 falandir bak abartmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Sert sex hmmmps Boğmalı şaplaklı Berat bile sipariş vermiş zamanında düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 consent diye bişi yokki ülkede 50% sex yapmak icin evleniyo zaten dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 https://media1.tenor.com/images/609b47584095c3f98a36bfe2b333593d/tenor.gif?itemid=7550318 Hemde kabile ayinli. HArbi var mı burada, evlenme törenim çok güzel geçti, premsesimi taktım koluma, janti smokinim içinde (veya o kostümün adı neyse) rüya gbiyidi diyecek bir babayiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Nekro said: Genel bir durum degil bu ya. Tam aksi durumuna şahit oldum bende yakınımdan. Kızın babasında 5-6 tane yakıt istasyonu var sadece. 1 kızı var. Oyle severek evlendiler. Elemanda zaten parasında gozu oldugu icin degil kendi calisiyordu. Ama kızın babası işleri alsınlar karı koca idare etsinler istiyor mesela. Oyle ezme falan yok. Damada loto vurmuş bu durumda. Vay ballı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Bende de var öyle bir arkadaş. İki ablası var, 20 yaşındayken babasını kaybetti, 30 yaşında evlenene kadar 4 ev sattırdı ve bildiğin parasını kendi yedi (çok lüks değil 200k civarı değeri olan evler), tırt bi ünide 7 senede jeoloji mühendisliği bitirdi. Şu an annesinin oturduğu evi kaldı sadece. Sonra Çorumlu zengin bir ailenin tek kızıyla evlendi, bir sene geçmeden çocuk yaptılar, kayınpederi benim arkadaşın üzerine yapmak üzere ev aldı, sıfır 3.20 aldı, arkadaşa yapı denetim firması kurdu. Benim peder beyin müteahhit arkadaşlarından ve Devlet su işlerinin bi kaç ihalesinin yapı denetimini yapıyor şimdi (benim pederin emekli olduğu yer, yine onun bağlantılarıyla). Eşi sağolsun annesiyle de iki ablasıyla da neredeyse görüşmüyor şu an. Benim peder beyin bana en büyük iyiliğiyse düğünde içilen 20 şişe rakıyı getirmesi oldu ( bulgaristan sınırına yakın yaşıyor, gir çıkla alarak.) Bir de takı yaptı düğünde sağolsun sdgahfahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 ne iğrenc insanlar varmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 abi o adamla aktif arkadaşlık ediyor musun peki. takmasın sana borç harç sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 evlenip statu atlayan adamlar asıl başarı hikayesi sdfg atın üç beş serin hikaye daha da ağzımız datlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Law said: https://media1.tenor.com/images/609b47584095c3f98a36bfe2b333593d/tenor.gif?itemid=7550318 Hemde kabile ayinli. HArbi var mı burada, evlenme törenim çok güzel geçti, premsesimi taktım koluma, janti smokinim içinde (veya o kostümün adı neyse) rüya gbiyidi diyecek bir babayiğit. Bizim oyleydi, kokteyl yaptik, gayet modern, minimalist bi tören oldu. Yakin cevremizi davet ettik sadece. Sonrasinda da eglenmeye gittik. Sacmasapan kabile ayinleri olmadi hic. Sanirim bunun en buyuk sebebi de HER SEYI kendimizin yapmasiydi, kimseden para almadik, destek gormedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Sizinki sayilmaz gayet makul birsey yapmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 goldbären said: abi o adamla aktif arkadaşlık ediyor musun peki. takmasın sana borç harç sdf. Ortaokul ve lisede yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, aileler de aktif görüşüyor falan halen. Ben üniversiteyi kazandığımdan beri biz pek görüşemez olduk. Evleri sattırma olayı falan da hep lise sonrası edindiği zengin züppe bebelerle takılıp onlarla aşık atmaya çalışması yüzünden malesef. Severim kendisini halen, duygusal falan karıncayı incitmek istemeyen biridir aslen. 2 kız çocuktan sonra aileye gelen tek erkek çocuğu olup biraz fazla şımartılmasına bağlı bu yönde gelişti olaylar bence. Hataları elbet var ama çok da gömülmeyi haketmiyor bence ya, kıyamadım bak şimdi :) Bu arada kızla parası için falan evlenmedi, hatta kızın ailesinin maddi durumundan sevgili olduklarından sonra falan haberi oldu. Edit; telefondan yazarken typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 neutrino said: Law said: https://media1.tenor.com/images/609b47584095c3f98a36bfe2b333593d/tenor.gif?itemid=7550318 Hemde kabile ayinli. HArbi var mı burada, evlenme törenim çok güzel geçti, premsesimi taktım koluma, janti smokinim içinde (veya o kostümün adı neyse) rüya gbiyidi diyecek bir babayiğit. Bizim oyleydi, kokteyl yaptik, gayet modern, minimalist bi tören oldu. Yakin cevremizi davet ettik sadece. Sonrasinda da eglenmeye gittik. Sacmasapan kabile ayinleri olmadi hic. Sanirim bunun en buyuk sebebi de HER SEYI kendimizin yapmasiydi, kimseden para almadik, destek gormedik. şunun birebir aynısını ben yaptım burda en önemli kriter "her şeyi kendin yapman" O yüzden kimseye eyvallahım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 yazilmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar