Komutan Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zRmh1aFHHQQ Zamaninda https://forum.paticik.com/read.php?35,7841773,7841773#msg-7841773 başlığında da konuşulmuştu, ama oyunun ismiyle yeni başlık açmak daha uygun geldi. Dün aldım. Hedefi tuturmuşlar; eski Lucas Arts adventurelarını sevenlerin bunu da seveceklerini sanıyorum. Hatta karakterler ve hikaye kurgusu açısından eski oyunlardan daha başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 çok tatlıymış ya oyun. bi indirime girerse alırım, 31tl çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 güzel bilgilendirme eyvallah, bakarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 obur threadde laf etmisim ama yapim olarak inanilmaz iyi duruyor. agzim acik izledim traileri (tu) ama gameplay de bir o kadar bayar simdi o look at, pick up vesaire ile https://www.youtube.com/watch?v=fp2ONwX-BNk ona ragmen kasaba, espriler, acayip oynayasim - pardon duzeltiyorum - satin alip oynamadigim adventurelar arasina ekleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 twitch'deki streamerlarin dortte ucu alman ahah. adventure gaming milli mesele resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Maniac Mansion olmuş adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Oyunu oynayan varsa, benim düştüğüm hataya düşüp en sonda Delores'in yapması gerekeni diğer karakterlerin işlerini tamamlamadan yapmasın. Çünkü onunkini yapınca diğer karakterlere bir daha geçemeden oyun bitiyor. Uzun süre manual save de almamıştım; tekrar oynamakla uğraşamam ama içimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 dansgaming'i oynarken gördüm izlemesi çok keyifli bir oyun olmuş bildiğin komedi filmi tadında gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 gameplay nasil ki? pick up, look at icin farkli key mi atamak gerekiyor? bu sebepten monkey island oynayamadim ben. oyle ise hic bulasmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 mouse ile onlara tiklayip sonra obje ve hedeflere tikliyorsun. monkey island 1-2 gibi. twitch'den takip ediyorum mukemmel duruyor oyun. sonunda dayanamayip steam backlog'daki yuzlerce adventure oyununun yanina ekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Diyaloglar falan baya iyi, dün başladım. Uzun zamandır bi' oyunu oynarken gülmemiştim bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 cok guzel bir oyuna benziyor bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar