Seru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 aldım ben de pcye. cakışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Clan kurdum. İsmi Paticik, kısaltması Pati (HADİ CANIM!) Aratın, request yollayın ekleyeyim, sonra ayarlarız adminleri falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Abi olmaz ya, pati clanının ismi Annen Inc. lütfen. değiştir ismi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 LathspeLL said: Clan kurdum. İsmi Paticik, kısaltması Pati (HADİ CANIM!) Aratın, request yollayın ekleyeyim, sonra ayarlarız adminleri falan filan. Link var mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Clan linki gerekiyor. :/ "As thing stand though, the Clan joining system is a bit of a mess, especially if you have a specific Clan you want to join - whilst Bungie's help page suggests searching for a Clan from a certain page, their links actually just lead to a page for creating a Clan of your own, and searches from that page - and the companion app that's also listed as an option - will only bring up players, rather than Clans, as results. Fortunately, there are two ways around the awkward system: a direct link to the Clan's page, sent from someone already in the Clan who can access it, or you can request to join a Clan from a specific place in-game." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ps de mi oynuyorsunuz? pc ye gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 bu kurulan clan ps değil heralde ya ps için aşağıdaki topic var https://forum.paticik.com/read.php?37,8644040 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 DA2019 said: LathspeLL said: Clan kurdum. İsmi Paticik, kısaltması Pati (HADİ CANIM!) Aratın, request yollayın ekleyeyim, sonra ayarlarız adminleri falan filan. Link var mı abi? Paticik clanlarının resmi kısaltması pati değil yalnız, şöyle: [=o=] Özümüzü kaybetmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 DA2019 said: LathspeLL said: Clan kurdum. İsmi Paticik, kısaltması Pati (HADİ CANIM!) Aratın, request yollayın ekleyeyim, sonra ayarlarız adminleri falan filan. Link var mı abi? Link şu sanırım: https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupid=2616027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Gönderdim talep. Banner cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 son karar nedir alalim mi tavsiye ediyor musunuz ? trene binmek uzereyim (epey overwatch oynuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 giremedim linke bakım varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Almayın, biz size bu konuda gerekli özeti geçeriz. Akşam raid yaptık, eğlendik, şu oldu bu oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Yolladım bende req. Hadi çıksın yaa, baydım biraz wow dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Gangren said: Gönderdim talep. Banner cuk oturmuş. Ben de gönderdim. 3 Kişi olduk. :) Sercan var 4. Başka kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Geliyorum bende, diğeleri ile de paylaşırım linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Var birkaç kişi daha ya galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ben varim (psn: oskicancan) 2 clana birden giriliyo mu? mass invite yapan clanlardan birine girdim ben gecen hafta Thor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 PSN clanları ile PC clanları aynı serverda oynayabiliyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 oski sen ps4 konusuna gel abi :( biz orda kendi clanımızı kuralım asdsadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ben attım request. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 aliyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 olm dc yicen sonra raid ortasında bak yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 abi cok haklisin. o olaydan sonra internetimi degistirdim saglam baglanti ile comp oyun bambaskaymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar