Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bunu nerden preorder ediyoruz şimdi? durmaplay'de fln 160TL, battle.net'te 60dolarres=200tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 oyunda aksiyon dışı diğer oyuncularla iletişim kurabileceğin bi lobby veya map tarzı bişey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 hub var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Mosquito said: bunu nerden preorder ediyoruz şimdi? durmaplay'de fln 160TL, battle.net'te 60dolarres=200tl evet nerden alsak uygun gelir? bi de pre-order etmenin ne avantajı var? çıktığında daha mı ucuz olur daha mı pahalı olur? oynayasım var bunu ya, bi mmofps açlığım var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 çıktığında da aynı olur o sitelerde, şu anda bir avantajı yok almanın, belki pre order item veriyorlarsa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Pre-order ettiğinde özel bir silah geliyor Coldheart diye. Bu silah sanırım Aralık ayına kadar sadece pre-order edenlere exclusive olacak, sonrasında diğer oyuncuların da erişimine açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 oyun çıkınca durmaplay gibi sitelerde fiyatının aynı kalacağını sanmıyorum, ama battlenet'te ekstra bir indirim yok orası gene aynı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Oyun çıksın ya, deli gibi oynayasım var. Gunplay çok rahatlatıcıydı beta'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 greenman'de 50dolares sanirim. Ha birde expansion pass deger mi dersiniz? Gunplay ve atmosfer mekanlar baya hosuma gitti benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Gmg preorder bonuslatinin hepsini vermiyor Seyi soriyim ben, us battlenet den dolar uzerinden alan varmi? Otomatik euro dayatityor hesaptan girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Ben VPN ile almıştım 15 Euro'luk birşeyi 15 Dolar'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Dün Sercan'ın gazına ben de aldım. Deluxe edition GMGden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 hahah hadi bakalım. Çok hype'la aldım ben de, hiç haberim bile yoktu bu oyunun varlığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Lan haberin yoksa niye aldın? Destiny oynamadın mı sen? Kaç kişiyiz şimdi? 4 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 abi yok bende konsol ne gezer, önüme playstation koyduklarında çekiçle saldırıyorum, faşistim ben. Çok fazla iyi yorum okudum, MMOFPS açlığım var, yoğun hype var, beta'ya girenler olumlu yorumlar yaptı, hepsini toplayınca aradığım oyun dedim aldım görcez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Gerçek Sercan var sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 almıştık bizde beta da preorder ile 3-4 kişi. glad, sharky falan. gelin oynarız çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Oh oh kadro tamam desenize. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 huysuz ihtiyarlar toplanmış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 siz dedelerin refleksleri yetiyor mu fps oynamaya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Neydi guildin adı Old Grumpies miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Old Class Grumpies hey gidi sdf siz huysuzların arasında ne bebeydim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Hala bebesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 sen de hala huysuzsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 tür olarak sanki sevemedim ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar