Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angel 5. Sezon

Popeye

Öne çıkan mesajlar

abi angelın giriş süperde tam karizma yapıp gidiyo derken adamlar geldi koptum orda :D ama güzeldi saçlar sux[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

wolfram and hart. önceki sezonun sonundaydı sanırım, wesley'nin kafasını uçurduğu (ismini unuttum) dönüp, onlara wolfram and hart'ın patronlarının artık onların olduğunu söylüyor, bir süre sonra kabul ediyorlar filan.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

baştaki
elaman iyi kungfu figürleri yaptı ehehe ..
son hareket mükemmeldi yanlız .. shotgun kendisin öldürmek için kullandı deliydi ..

-Ya merhamet?
-sonuncusunu gördün....[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SorroW, 12 Eylül 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
... Sonuucu ve gerisni söylemiyorum... Arkadaşlar daha bir sürü şey söylerdim ama artık izleyin görün derim.

daha ne kaldı anlatmadığın anlamadımki?? s.çtın attın?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

yazıkların olsun sorrow sana ..
bu ne ya naptın sen ya?
bütün zevkimizi .ktin attın ya ?
böle bişey varmı ya
herif sezon başından her şeyi açıkladı ya[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler işini abartmasak ?
yani bir iki bölüm ilerisiyle ilgili ufak tefek şeyler tamamda
bütün sezonu yazmak abartı oluyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm moduna ö.m atmıştım ancak popeye yetişti hemen galiba sağolasın :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;

Sosyal ağlarda paylaş

Kaçırdım valla. Neyse ki Popeyemiz görev başında.

Bu arada başta Saorrow olmak üzere bu bölüme gık giren arkadaşların Vizyon Kurallarınını tekrar okumaları rica olunur. Çünkü bu bölümde kurallar açıkca belirtilmiştir ve kurallara uyulmadığı taktirde mesajınız ya da threadiniz silinebilir. Bunlar son zamanlarda çok fala yeni üyenin katılmasından dolayı son uyarıdır demek sanırım yanlış olmaz. Hatta konu ile ilgili kuralları da size ben buraya bir c/p yapıvereyim.

Alın yaptım.

said:
ghaldszar, 08 Mayıs 2004 02:39 tarihinde demiş ki:
Birincisi kesinlikle ve kesinlikle mevcut dizilerin ilerki bölümlerini türk tv.leri dışında bir kaynaktan seyrederek her ne şekilde olursa olsun burada yazmak kesinlikle yasaktır. Bu tip mesajlar içeriğine bakılmaksızın tamamen gösterimden kaldırılacaktır. 10 A4 sayfası tutacak mükemmel bir eleştri yazısı dahi yazsanız içinde bir sonraki bölümün konuyla ilgili tek bir ipucu bile vermeniz durumunda tüm mesajınız gösterim dışı kalacaktır. Spoiler diye belirtseniz ya da spoiler tagı kullansanız dahi bu sonuç değişmeyecektir. Tabii bu durum dizilerin sadece ilk gösterimleri için geçerli. Dizinin herhangi bir bölümü ilk kez oynadıktan sonra yapılan tartışmalar kaçırıp da ikinci gösterimi seyretmek isteyenler için spoiler olacaktır ama bu konuda maalesef yapabileceğimiz bir durum yok. Ne de olsa özellikle populer diziler seyredildikten sonra insanlar o bölümü derinlemesine konusmaya ihtiyac duyacaklardır. Buna da engel olmak ya da taglar kullanarak karışıklığa neden olmak gereksiz olur. Diziyi ilk gösterimde kaçırıp seyredememiş kişilere tavsiyem bölümü seyredene kadar ilgili konu başlıklarına girmemeleri olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben okumadım neyse ki
bu bölüm saçmaydı giriş bölümü olması dolayısı ile
bu w&h la nası angel olcak merak ediorum böle saık müvekkillerin davalarını mı seyretcez
ha ölyse Jugend Gericht seyretcem RTL de[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

Angel bu dinlemez client felan yırtar hepsini :D Bu sezon kişisel olarak özlediğim ve yeterli bulmadığım bikaç flashback var angel'in geçmişiyle ilgili. Çok samimi söylüorum, yapılacaksa bir film angel'in geçmişiyle ilgili yada içiçe bir film yapılsın yoksa tutmaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmişle gelecek karışık vampirli film istiyorsanız kapı gibi interview with the wampire var, onun tırnağı kadar bile yapamayacaklarından o olay yalan olur hehe:)
şahsen burdaki bazı mesajların ve össnin sayesinde bırakıyorum angel'ı . iyice kabak tadı verdi:)
interview with the vampire'ın vcdsini alıcam ben onu izlerim:P kalan zamanda da bloodlinesla idare ederiz artık heheh[signature][hline]izinsiz gösteri
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Evlendikten sonra David saldı herşeyi. Hayır film çekersin ayrıyetten kilo alırsın saçını değiştirirsin ayrı da angel'i çekerken film çekmedi ki. Angel 1. sezon suratına bakın birde 4. 5. sezon suratına bakın rahat 10 kilo fazlası var.

Geçmişle içiçeden kastım interview with vampire gibi deil. Daha çok highlander dizisindeki tip flashbacklerden bahsediorum. Interview'da bir geçmişe gidio 30 dakka kalıo. Benim dediğim öyle deil. Gerçi sadece geçmişte çekseler daha ii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...