BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 abi angelın giriş süperde tam karizma yapıp gidiyo derken adamlar geldi koptum orda :D ama güzeldi saçlar sux[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bu wolfheart mı ne öyle bişide çalışıyorlar bunlar neden acaba?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 wolfram and hart. önceki sezonun sonundaydı sanırım, wesley'nin kafasını uçurduğu (ismini unuttum) dönüp, onlara wolfram and hart'ın patronlarının artık onların olduğunu söylüyor, bir süre sonra kabul ediyorlar filan.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 baştaki elaman iyi kungfu figürleri yaptı ehehe .. son hareket mükemmeldi yanlız .. shotgun kendisin öldürmek için kullandı deliydi .. -Ya merhamet? -sonuncusunu gördün....[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Eh tüm sezonu biliyorum şimdi. [Bu mesaj Solomnus tarafından 12 Eylül 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: SorroW, 12 Eylül 2004 22:05 tarihinde demiş ki: ... Sonuucu ve gerisni söylemiyorum... Arkadaşlar daha bir sürü şey söylerdim ama artık izleyin görün derim. daha ne kaldı anlatmadığın anlamadımki?? s.çtın attın?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 *!spoiler tagini fırlatır* e s*çtın içine dizi zevkimin? spoiler vardı hani basıyodunda görünüyodu? hadi bilmiyosun yaz başa spoiler diye be kardeşim! hoş izlemekte istemiyorum öss davasına iyi oldu aslında hehe[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Daha anlatmadığım çok şey kaldı istiyorsan daha da anlatırım ama bunlar sadece önemli olaylar istersen bütün herşeyi anlatayım :P[signature][hline] Abe Script nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yazıkların olsun sorrow sana .. bu ne ya naptın sen ya? bütün zevkimizi .ktin attın ya ? böle bişey varmı ya herif sezon başından her şeyi açıkladı ya[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 huaa abicim bitmiş ya olay...[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: SorroW, 12 Eylül 2004 23:24 tarihinde demiş ki: bunlar sadece önemli olaylar evet gördüğüm en iyi neden.. süpersin, valla ne diyim. biz burda spoiler konusunda boşuna kasmısız demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 abi işime yaradı ya şikayet buttonunu kullandım boşuna yapılmadı o button[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 spoiler işini abartmasak ? yani bir iki bölüm ilerisiyle ilgili ufak tefek şeyler tamamda bütün sezonu yazmak abartı oluyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bölüm moduna ö.m atmıştım ancak popeye yetişti hemen galiba sağolasın :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kaçırdım valla. Neyse ki Popeyemiz görev başında. Bu arada başta Saorrow olmak üzere bu bölüme gık giren arkadaşların Vizyon Kurallarınını tekrar okumaları rica olunur. Çünkü bu bölümde kurallar açıkca belirtilmiştir ve kurallara uyulmadığı taktirde mesajınız ya da threadiniz silinebilir. Bunlar son zamanlarda çok fala yeni üyenin katılmasından dolayı son uyarıdır demek sanırım yanlış olmaz. Hatta konu ile ilgili kuralları da size ben buraya bir c/p yapıvereyim. Alın yaptım. said: ghaldszar, 08 Mayıs 2004 02:39 tarihinde demiş ki: Birincisi kesinlikle ve kesinlikle mevcut dizilerin ilerki bölümlerini türk tv.leri dışında bir kaynaktan seyrederek her ne şekilde olursa olsun burada yazmak kesinlikle yasaktır. Bu tip mesajlar içeriğine bakılmaksızın tamamen gösterimden kaldırılacaktır. 10 A4 sayfası tutacak mükemmel bir eleştri yazısı dahi yazsanız içinde bir sonraki bölümün konuyla ilgili tek bir ipucu bile vermeniz durumunda tüm mesajınız gösterim dışı kalacaktır. Spoiler diye belirtseniz ya da spoiler tagı kullansanız dahi bu sonuç değişmeyecektir. Tabii bu durum dizilerin sadece ilk gösterimleri için geçerli. Dizinin herhangi bir bölümü ilk kez oynadıktan sonra yapılan tartışmalar kaçırıp da ikinci gösterimi seyretmek isteyenler için spoiler olacaktır ama bu konuda maalesef yapabileceğimiz bir durum yok. Ne de olsa özellikle populer diziler seyredildikten sonra insanlar o bölümü derinlemesine konusmaya ihtiyac duyacaklardır. Buna da engel olmak ya da taglar kullanarak karışıklığa neden olmak gereksiz olur. Diziyi ilk gösterimde kaçırıp seyredememiş kişilere tavsiyem bölümü seyredene kadar ilgili konu başlıklarına girmemeleri olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben okumadım neyse ki bu bölüm saçmaydı giriş bölümü olması dolayısı ile bu w&h la nası angel olcak merak ediorum böle saık müvekkillerin davalarını mı seyretcez ha ölyse Jugend Gericht seyretcem RTL de[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Angel bu dinlemez client felan yırtar hepsini :D Bu sezon kişisel olarak özlediğim ve yeterli bulmadığım bikaç flashback var angel'in geçmişiyle ilgili. Çok samimi söylüorum, yapılacaksa bir film angel'in geçmişiyle ilgili yada içiçe bir film yapılsın yoksa tutmaz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oha bi de film mi yapıolar[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 geçmişle gelecek karışık vampirli film istiyorsanız kapı gibi interview with the wampire var, onun tırnağı kadar bile yapamayacaklarından o olay yalan olur hehe:) şahsen burdaki bazı mesajların ve össnin sayesinde bırakıyorum angel'ı . iyice kabak tadı verdi:) interview with the vampire'ın vcdsini alıcam ben onu izlerim:P kalan zamanda da bloodlinesla idare ederiz artık heheh[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bana bafi nin bi kaç bölümünü özetliycek var mı :/[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya angel biraz şişmanlamış mı bana mı öyle geldi :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Evlendikten sonra David saldı herşeyi. Hayır film çekersin ayrıyetten kilo alırsın saçını değiştirirsin ayrı da angel'i çekerken film çekmedi ki. Angel 1. sezon suratına bakın birde 4. 5. sezon suratına bakın rahat 10 kilo fazlası var. Geçmişle içiçeden kastım interview with vampire gibi deil. Daha çok highlander dizisindeki tip flashbacklerden bahsediorum. Interview'da bir geçmişe gidio 30 dakka kalıo. Benim dediğim öyle deil. Gerçi sadece geçmişte çekseler daha ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 necromancer de iyiymiş ha :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Spikeın o nekıro öldükten sonra devam etmesi güzeldi :)[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ya ben bu bölümü kaçırdım tekrarı 1 demi oluo şimdi bunun ? yoksa 12 de falanmı ?[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar