senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 düşündüm de türkçe cinsiyet belirtmeden küfür etmek zor ya çok az seçenek kalıyor elde, kombo imkanı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mal bebe Angut Denyo Hıyar Enayı Vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 gdveren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 gd ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 gıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 DoGMeaT said: Mal bebe Angut Denyo Hıyar Enayı Vsvs böyle küfür olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Liebe said: abi aynen ya, takside ben tam bir liboş oluyorum. işte orta yol bulunmalı kavgayla gürültüyle olmaz bunca hizmet yapıldı falan diye geçiyorum hiç biriyle uğraşmadan. hayırlı işler diyerek iniyorum sonra. geçen bir tanesi akp binası önünde toplananlara "mını siktiminin ölücüleri kim bilir ne dağıtıyorlar yine toplanmış aç köpekler" diye sövdü mesela destek çıkmaya bile korktum yemliyor olmasın diye adsafadsa adam haklı beyler https://www.youtube.com/watch?v=Dq_DsKl5YDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar