Promenader Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 4 saat önce, DoGMeaT dedi ki: Yaptın mi? Bak ben uyandim kahvemi içtim sıçtım ve hemen yaptim Haftada 3-4 yapiyom yillardir. her gün yapılır bu oldukça yorucu ve keyifli. kaslar eklemler kütür kütür açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 3 saat önce, Oce4n dedi ki: önceden yamuk muydun peki? cildi çok güzel 16 yaşındaki modellerin cilt kremi reklamında oynaması gibi olmasın? belim sırtim agriyordu, pc basinda yamuk oturmaktan, denesene, yapabildigin kadar yap gerekirse cheatle fln, çok iyi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 çok basit bu hareketler yaptığıma değmez kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 sırf şu kısmı bile gayet etkili, bu pozu düzgün yapınca çok iyi geliyor beline 12 dakkalık vidyo ise imyeh yoga çok iyi bence ya, ama ışte bullshit kısmı bayiyor, ryan gigs 40 yaşina kadar manchester unitedda futbol oynadi yoga sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 evet bu 12 dklık olanı bugün ben de denedim, baya iyi geldi kütürdedi resmen. her gün yapmaya çalışacağım. yere yatmalı bir şey olmaması da çok iyi, yoga matını getir otur geril falan derken ona üşeniyorum açıkçası (niyeyse) (tembellik işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Yarın buna başlayayım diyordum, hatunun merdiveninde kayıp belimi vurdum, dede gibi geziyorum evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 En uzun 12dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 dirsekleri birbirine dayayıp yukara aşşağaya yaptigin yerde ben çok zorlaniyorum, oraya çok hile yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 you have to feel the pain Do that every day, no back pain ... EVER. her gün uplayalım ya aklımıza gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 On 11.01.2022 at 10:04, DoGMeaT dedi ki: dirsekleri birbirine dayayıp yukara aşşağaya yaptigin yerde ben çok zorlaniyorum, oraya çok hile yapiyorum dengede duramadığım için topuk hareketleri sıkıntı oluyor önkol hareketleri daha kolay geldi bana da. bazen ara vermem gerekiyor duruş kötü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 On 10.01.2022 at 23:45, DoGMeaT dedi ki: upppp Do that every day, no back pain ... EVER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar