monurcoskun Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Ekşi Sözlük'te denk geldiğim, ortağı kanzuk'un kurduğunu öğrendiğim site. Sitenin altında "bir kanzuk ürünüdür" yazıyor. Güzel bir reddit klonu olmuş. Ekşi dururken neden böyle bir girişimde bulunmuşlar anlayamadım. https://www.sosyalfil.com/
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 reddit ekşiden çok daha derli toplu ve takip etmesi kolay çünkü. futbol mu okumak istiyosun gir, oyun mu okumak istiyorsun oraya gir, filmlerden mi konuşmak istiyorsun o bölüme gir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 reddit çok sık kullandığım bir yer. Onun gibi başarılı olursa ükle çapında forum olarak kötü olmaz.
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 adamin wrap.map diye girisimi var lan, durumcu lakabini %100 verimlilikle hakediyor ahajdfhkjsdf
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 dana22 said: 4chan ifsa bekliyoruz.. Kralı vardı bizde hemde 4chandan önce Hackhell
Promenader Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 GERGE said: reddit çok sık kullandığım bir yer. Onun gibi başarılı olursa ükle çapında forum olarak kötü olmaz. iki tane fazladan dürüm yiyeceğim diye ne hale getirdiğini gördük ekşiyi. reddit klonlarını bari rahat bıraksın adam gibi yapabilecek biri yapsın.
monurcoskun Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 µh said: sorun konsept degil, insanlar ve yonetim Aynen öyle. Reddit'i güçlü kılan her subreddit'e özel moderatörler. Özellikle Türkçe içerikte bu baya sıkıntılı bir konu olacak. Sonuçta ortada bir algoritma var ve algoritma gereği ana sayfaya çıkan içerik ekstra bir moderasyondan geçmesi gerekecek. Ekşi sırf korkusundan debeyi kapattı, burada puanlar vs. çok daha şeffaf. Süreci burada nasıl yönetmeyi planlıyorlar merak ediyorum. Kısa sürede siteye kapatma cezası gelirse şaşırmamalı.
monurcoskun Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bliksem said: Reddit umarim dava acar :) Reddit dava açamaz, çünkü Reddit'de aslında bir klon. Zamanında Kevin Rose tarafından kurulan digg in klonu.
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 barbarapalvin temel içgüdü canlandırması dedi tıkladım hemen domain kötü
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Adam Kanzuk Works ile start-up olayına girmiş. Eh işte fena olmamış..
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Fistan said: kanzuk kim lan pastil abi..
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 klonlara dava acılıyo olsaydı oo hala gopher kullanıyor oldurduk muhtemelen
Madborn Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Domain güzel, tasarımda fena değil. Genel olarak güzel olmuş.
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Killer said: barbarapalvin temel içgüdü canlandırması dedi tıkladım hemen domain kötü şu kız resmen kağıt üstünde güzel de, niyeyse bana çekici gelmiyor çok ilginç. bir garip bakıyor sanki, ağzında mı bir şey var anlamadım
pontipati Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ^bu cümle bugün duyduğum en komik şey olabilir
yav Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 şöyle bi düşündüm de türkçe içeriğe sahip olup takip ettiğim tek site paticik ve öyle de kalacak heralde yav hani facebook'u tabii ki saymıyorum, orda da anasayfamda listemin yarısı çıkmıyor zaten AY ÇOK ELİTİM
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 internet ortamına orijinal hiç bişi katamadık heralde ya. nese 10 sene sonra falan popüler falan olursa siz yokken ben vardım diyebilmek için üyeliğimi alayım da..
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ekşi sözlük'ten emin değilim de yemeksepeti konsepti ilk sanırım.
Öne çıkan mesajlar