Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SosyalFil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reddit ekşiden çok daha derli toplu ve takip etmesi kolay çünkü. futbol mu okumak istiyosun gir, oyun mu okumak istiyorsun oraya gir, filmlerden mi konuşmak istiyorsun o bölüme gir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
reddit çok sık kullandığım bir yer. Onun gibi başarılı olursa ükle çapında forum olarak kötü olmaz.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

reddit çok sık kullandığım bir yer. Onun gibi başarılı olursa ükle çapında forum olarak kötü olmaz.

iki tane fazladan dürüm yiyeceğim diye ne hale getirdiğini gördük ekşiyi. reddit klonlarını bari rahat bıraksın adam gibi yapabilecek biri yapsın.
Mesaj tarihi:
µh said:

sorun konsept degil, insanlar ve yonetim

Aynen öyle. Reddit'i güçlü kılan her subreddit'e özel moderatörler. Özellikle Türkçe içerikte bu baya sıkıntılı bir konu olacak. Sonuçta ortada bir algoritma var ve algoritma gereği ana sayfaya çıkan içerik ekstra bir moderasyondan geçmesi gerekecek. Ekşi sırf korkusundan debeyi kapattı, burada puanlar vs. çok daha şeffaf. Süreci burada nasıl yönetmeyi planlıyorlar merak ediyorum. Kısa sürede siteye kapatma cezası gelirse şaşırmamalı.
Mesaj tarihi:
Killer said:

barbarapalvin temel içgüdü canlandırması dedi tıkladım hemen

domain kötü

şu kız resmen kağıt üstünde güzel de, niyeyse bana çekici gelmiyor çok ilginç. bir garip bakıyor sanki, ağzında mı bir şey var anlamadım
Mesaj tarihi:
şöyle bi düşündüm de
türkçe içeriğe sahip olup takip ettiğim tek site paticik ve öyle de kalacak heralde yav
hani facebook'u tabii ki saymıyorum, orda da anasayfamda listemin yarısı çıkmıyor zaten
AY ÇOK ELİTİM
  • Yeni Oluştur...