dieevil Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Selam Bı kac hafta once ebayde bı urunu sepete atmısım ama odeme yapmadım.Odeme seceneklerıde kayıtlı degıl. Ama maıle satan fırma fatura gondermıs . Bende aynı urunu cın den soyledım. kı cınde 30 dolar , ebay de 75 dolar aynı urun Cınden beklerken urun geldı bende kutusuna bakmadan actım koydum kullandım. Bugun aynı urun bırdaha gelınce ne oluyor deyıp kutuya bakınca bugun gelen urun Cın den gelenmıs. Oncekı ebayden.ısın boklugu urunu tornaya sokup bazı ıslemlerde yaptırdım :D Şımdı ebayde odeme bekleyen urun var dıyor. odeme yapmadan gonderıyormu bunlar urunlerı ????. Ne yapmam gerekıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ebay çok az kullandım ama süper saçmaymış lan o ne öyle. ödeme yöntemi bile kayıtlı değil, sepete attın, siparişi bitirmedin ama adamlar sana ürünü gönderdi? ashdfuadshu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 siparisi vermedim ki kardesim odeme emri de vermedim de odeme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 eksik bir şeyler var hikayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 "al abi parası mühim değil sen al bi kullan beğenirsen anlaşırız her türlü taksikt maksit hiç sorun değil maksat senin işin görülsün" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 keriz malı diyip kullan, senden para kesilmediyse hiç bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 resım 1 resim 2 resim 3 http://i.hizliresim.com/P0r399.jpg 3 tane maıl var ebay de. Dava felan actı dıyor bu lavuk :D Ulan cın dekı adama da kızıyodum su mm gonder mutlak gene kucuk gonderdı dıe ..tovbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 dava açtığını söylemiyor benim gördüğüm kadarıyla ama çok detaylı bakmadım. "case" dediği dispute işte, legal bir şey değil. olacak en kötü şey ebay hesabını kapatırlar. para almadan nasıl ürün göndermiş onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 yeni hesap aç ordan devam :d bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Çinden geleni gönder ebaye, konu kapansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 hatda ılk gelen de kargo cu ımza yok demıstı .Bugun gelende ımza attım . yanı teslım almadım urunu gıbı duruyor su an ıcın bırsey tutduramazlar.. Ulan ben bunlardan bısıler daha alsammı ne yapsam ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar