bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 akp değil de daha genç parti vibe ı var onun. türkiye buna hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 kaybettigin basbakana don de bak istedin turkiyem :( http://i.imgur.com/UTa3mYa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Frostbite said: lan olum gündeme taşıyın hepimiz alacaklar sonra çoluğa çoçuğa karıştınız hala akıllanmadınız. Hepimiz Ağaoğlunun malı yaparlar. Acaba bu çalışanlarına da malım diyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 kampları ilk kez gördüm, güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 2. bolumu cikti. Toroslar, Mardin, Diyarbakir, Sarikamis, Karadeniz, Ankara, Istanbul olarak devam ediyor. Analizler her zamanki gibi yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ankaradaki insan ustu varlikla roportaj yapti diyin ne olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Simonun torrenti ararken bunu buldum.. said: BBC.Sex.in.Strange.Places.1of3.Turkey.720p.HDTV.x264.AAC 1) Turkey Though the subject of sex is largely taboo here, surprisingly, on paper Turkey is the most liberal of the countries Stacey visits in this three part investigative series. Prostitution is legal and there are even state-run brothels. Stacey meets sex workers who regard themselves as tutors to the uninitiated men of a sexually repressed society, preparing them for marriage. But even here Stacey discovers an overwhelming sense of terror pervades as she meets women who fear for their lives just for being seen talking to her. In a world where state registered prostitutes have 'sex worker' marked on their ID cards and will never be allowed to join the army, police or civil service, Stacey meets a brothel Madame and discovers that for many girls there's no way out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6F7m1xleoiU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Laurelin said: Ankaradaki insan ustu varlikla roportaj yapti diyin ne olur :( Malesef :( Diyanet isleri baskani ile gorustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 2. bolum cikti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Laorx said: 2. bolum cikti mi http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b08ll1wy/turkey-with-simon-reeve-series-1-2-taurus-mountains-to-istanbul uk vpn ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 1.bölümü izliyorum da, ali ağaloğu görgüsüzlükte sınıf atlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 agaoglu hakkında soruşturma vardı kuvveyt kraliçesi ile alakalı olarak dün glad diyordu onu bulamadım da şöyle bişi var; hurriyet uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Bu çantalar değil onları kullananlar benim malım diyor falan :) Büyükde düşüşte ne kullandıysa artık..çok kötü olmuş ya. Memleketin I wanna be'leri artık bu arkadaşlar.Kabullenmek lazımda habire max roll atıyorum.Resist amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ne konuştunuz adamı ya. ağaoğlu ve nusret'in vs gerçek hayatta böyle olduğunu mu sanıyosunuz? artık pr eskisi gibi "şu ünlü veya şu zengin kumsalda yeni sevgilisiyle göründü şok şok şok" şeklinde yapılmıyor, yeni viral bunlar. adam marka değerini koruyor siz de parasını konuşmaya devam ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bu baya baya pr amaçlı değil. ben uyuşturucu olduğunu düşünüyorum. şu pr dan hiçbir pozitif geri dönüş olmaz. ağaoğlu adıyla ev satmaya çalışan adam. bu tür bir pr sadece kötü etkiler bu oç na paramız gitmesin der insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 evin şekli, fiyatı vs bir yana; ağaoğlundan ev alma kıvamından olan adam, ağaoğlunun karakteristiğine mi daha çok önem verir yoksa adamın markasına mı? o kıvamdaki adamı bi düşün, çevresinde ağaoğlundan aldık demenin bi avantajı var zaten onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bingildak said: bu baya baya pr amaçlı değil. ben uyuşturucu olduğunu düşünüyorum. şu pr dan hiçbir pozitif geri dönüş olmaz. ağaoğlu adıyla ev satmaya çalışan adam. bu tür bir pr sadece kötü etkiler bu oç na paramız gitmesin der insanlar. vidyoyu daha izlemedim de bizim millet "götürdü parayı abicim helal olsun akıllı adam. bonus points for karı milletine de haddini bildiriyor ehe he" der geçer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 razzRaziel said: ne konuştunuz adamı ya. ağaoğlu ve nusret'in vs gerçek hayatta böyle olduğunu mu sanıyosunuz? artık pr eskisi gibi "şu ünlü veya şu zengin kumsalda yeni sevgilisiyle göründü şok şok şok" şeklinde yapılmıyor, yeni viral bunlar. adam marka değerini koruyor siz de parasını konuşmaya devam ediyorsunuz. Hayır, adam istediği hayatı içinden geçen hayatı yaşıyor. Kendisinin hayatı ortada yahu geçmişi ortada, şimdiki hali ortada. Televizyonlarda söyledikleri ortada. Kendini göstermekten hoşlanıyor iyi veya kötü, fark etmiyor onun için. Karısı için emniyet sübabım ifadesini kullanmış biri. Onla evlilik devam ediyor böylece diğer kadınlarla evlenme olasılığı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Bu arada ikinci bölüm ağır eleştiri içeriyor. Sağlam girmiş Simon. Toroslar (yörüklerle röportaj), Mardin, Sarıkamış, Rize, Ankara ve muhteşem yüzyıl dizi seti ile noktalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ağaoğlu projelerinden ev alan bir sürü tanıdığım var. hiçbiri de "ağaoğlu" olduğu için almadı. projenin konumu ve o konumda ev istedikleri için almak zorunda kaldılar çünkü çoğu semtte en iyi arsalar bunlara peşkeş çekildiği için oradan ev sahibi olmak istiyorsa paşa paşa gidip alıyorsun çünkü alternatifi yok. ha bu bahseettiğim iş hayatında dişi tırnağıyla çalışıp bir yerlere gelmeye çalışan ve anadan babadan destek alabilenler. diğer bir kesim de akp yanlısı sonradan görme zenginler. onlarda dinci takılan, ağaoğlunun yaşam tarzını hor görüp de kendilerine özel fiyatlar sunulduğu için alanlar. (bi de araplar var tabii de) ülkede ağaoğlunun prına ıslanıp da "reis" çeken tipler gecekondu tayfası zamanında cem uzana genç parti zamanında yanaşan fakir ve görgüsüz kesim işte. dinci gibi görünen tayfa ağaoğlundan mümkün olduğunca konut almaz çünkü onların yanaştığı hükumetin desteklediği başka şirketler-aileler var. (kendileri gibi dinci imaj çizen) ondan ağaoğlunun pr ile kazanım sağlayabileceği bir cephe yok benim bildiğim. onun yaşam tarzına ıslanan tayfa sedat peker tarzı tiplere tapınan züğürt kesim. adamın gazetelerdeki haberlerine falan bakın zaten sürekli garip garip leş bir imaj çiziyor. pr değil, hayat tarzı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ağaoğlu hakikaten böyle pr mr yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bu arada ilk 10 dakikayı izledim, her ülkeyi kendi insanı anlatacak arkadaş yabancı anlatınca acaip yüzeysel kalıyor. normal halk evine gecekondu diyor, gecekondularda hayat tayyiple gelişti çamaşır makinası var bulaşık makinası var wowomaygad diyor. yerde logar kapağı var, kanalizasyon bile var amk! diyor, idi ki kapattım. izleyeceğim tabi ki ama yani izlemek için tespit falan görmek için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bilmediğimiz bişey anlatmadıgı için ben izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 adamın bu tutumu negatif etki yapıyor olsaydı senelerdir aynı şekilde takılmazdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar