Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık - For Honor ya da Ghost Recon: Wildlands Key

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

geçen haftalarda topladığım yeni sistemde ekran kartının oyun kampanyası vardı. for honor ya da wildlands için key gönderdiler. for honor'ı zaten önceden almıştım, wildlands oynamayı da kısa vadede düşünmüyorum, o yüzden key'i satıyorum.

kinguin ve g2a'dan baktım fiyatlara, for honor şu an daha ucuz. ondan da bi 20 - 25 lira falan düşüyorum, 130 TL diyorum fiyat için. (gördüğüm kadarıyla iki oyundan birini seçiyorsunuz redeem ederken)

kod kullanma yönergeleri de şurda.

http://www.nvidia.com.tr/graphics-cards/geforce/pascal/for-honor-ghost-recon-wildlands-bundle/?nvid=nv-int-frhrgtrnwsbl-6408
Sosyal ağlarda paylaş

1000 seri kart gerekiyor olayı doğru mu? Adam yazmış havada kalmış.

Diyor faq da

Kuponumu kullanmam için başka gereklilikler var mı?

Grafik Kartı Gereklilikleri - Bazı kuponlar yalnızca belirli ekran kartlarında kullanılabilir. Bu kuponlar bir grafik kartı satın alımı veya promosyon çekilişiyle ilişkilidir. Kodu kullanmadan önce grafik kartınızın takılı olduğundan emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum abi ne alaka olabilir ki?

Sınırlı bir süre için, GeForce® GTX 1080 Ti, 1080 veya GTX 1070 grafik kartı ya da dizüstü bilgisayar ile aldığınız Game Ready teknolojileri sayesinde, seçtiğiniz Ubisoft oyunlarını ücretsiz alabilirsiniz.

1070 - 1080 alırsan kodu veririm, ne bok yersen ye bence bunun açıklaması.
Sosyal ağlarda paylaş

evet dogru, yukarida da yazdim zaten. yalan borcum mu var size ?

bingildak said:

1000 seri kart gerekiyor olayı doğru mu? Adam yazmış havada kalmış.

Diyor faq da

Kuponumu kullanmam için başka gereklilikler var mı?

Grafik Kartı Gereklilikleri - Bazı kuponlar yalnızca belirli ekran kartlarında kullanılabilir. Bu kuponlar bir grafik kartı satın alımı veya promosyon çekilişiyle ilişkilidir. Kodu kullanmadan önce grafik kartınızın takılı olduğundan emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar

bu key olaylarına falan yabancıyım ben biraz, ufak bir sorum olacak. ben kartı azmiden aldım, yoğunluktan ötürü kart hala elime ulaşmadı. bu olayın süresi falan var mıdır, kart amerika'dan geleli neredeyse 2 ay olacak, satın alındığı sırada kampanya falan yoktu, benim aldığım kart için geçerli olur mu bu kampanya?
Sosyal ağlarda paylaş

degil, faydalanamazsin. linke baksaydin kampanya baslangic tarihini gorurdun.

topsakallihitler said:

merhabalar

bu key olaylarına falan yabancıyım ben biraz, ufak bir sorum olacak. ben kartı azmiden aldım, yoğunluktan ötürü kart hala elime ulaşmadı. bu olayın süresi falan var mıdır, kart amerika'dan geleli neredeyse 2 ay olacak, satın alındığı sırada kampanya falan yoktu, benim aldığım kart için geçerli olur mu bu kampanya?
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

topsakallihitler said:
ben kartı azmiden aldım, yoğunluktan ötürü kart hala elime ulaşmadı.

topsakallihitler said:
kart amerika'dan geleli neredeyse 2 ay olacak

https://zippy.gfycat.com/DisgustingAdmirableEsok.webm

Anlamadım olayı? Rottla görüştüm durumu açıkladı bir sikayetim yok. Ne ima ettin gold?
Sosyal ağlarda paylaş

keyin son alim tarihi 30 u diye biliyorum, bu tarihten once ilgili teknoloji markete basvurup keyi alman lazim. zaten, 5 gun icinde donus yapiyorlar. yani, eger keyi almadiysan, simdiden basvursan iyi olur, yoksa o key yanacak.

-Deno- said:

istersen ben key'i satayım işte sana. ben de faydalanamazsın diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

içinden key falan çıkmadı lan benim ekran kartının? vatan'la konuştum çıkmıyor içinden diye biliyoruz falan diye bişeler geveledi. amd fx işlemci ile oyun verebiliyoruz falan dedi ama 1080'lerle bi oyun vermiyoruz bildiğim kadarıyla dedi.

ne iş? bi bilgilendirsenize tam nası işliyor olay?
ona ağzına sıçiim adamın arayıp bi daha :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...