Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 said: istanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp, mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi. Ev sahibinin eniştesi yaşamını yitirdi http://mobil.hurriyet.com.tr/mangali-yiyen-bayildi-kekik-zannettiler-ama-40402852 Onlarin space cake'i varsa bizim de bonzai'li mangalimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bonzai yetiştirilen bir şey miymiş. normal tütünün kimyasalla etkileşimi değil mi bonzai amd karıştırıp içmek gibi bir şey sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bahçede poşetin içinde bulmuş poşette bulduğu şeyi yemeğe koymuş yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Bahçede poşet içerisinde bulmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 şu kadına ihmalden ve gerizekalılıktan ömür boyu verilmesi gerekiyor adamı öldürmüş resmen. ben de niye enişteye bu kadar üzüldüysem gerçi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ben de kekik koparmış bahçeden gibi anladım da adam poşet içinde bulup kullanmış lan. bu yaşa kadar nasıl yaşıyo abi bu insanlar? sen ben araba çarpıp ölürüz amk bu adamlar yaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bonzai öldürüyor ya envayi çeşit kimyasal var içinde, kalp krizine sebep oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 düşününce çok da ters değil aslında. genelde mangal yaparken kenarda 2-3 poşet baharat vs durur. kadın da öyle açıkta gördüyse paketi şüphelenmemiş olması normal. kekik gibi kokmadığını fark edebilse enişte yaşıyor olabilirdi tabii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Esh said: ben de kekik koparmış bahçeden gibi anladım da adam poşet içinde bulup kullanmış lan. bende öyle anladım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bingildak said: adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince? adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 huun said: bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. yok artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 brain, use it. and nose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Ben şok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yalnız haber o kadar boktan yazılmış ki son satıra kadar bahçeden poşetle bulduğunu anlamıyosunuz haberciler de iyice skikleşti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 haberciler yazmıyor abi onu, stajyerler yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 eti yedikten sonraki anlari kameraya cekebilseydik keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Bonzai ağacı bahçede ne ara derken olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 oglan bahçede biyere koymuş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Edible yapmaya çalışmış Bonzai'yi, becerememiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 "İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp, mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi." said: Abi Türkiyedeki medya neden Türkçe özürlü ya. Bildiğin bizim forumda yazdığımız gibi yazıyorlar ne tamlama kurmayı biliyorlar ne virgül koyuyorlar. Sadece internet sayfaları için değil adamlar gazetenin ilk sayfasında bile yapıyorlar bu hataları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 5n 1k ya uygun da, arada dilbiligisi hataları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 huun said: bingildak said: adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince? adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. haaadi len ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 huun said: bingildak said: adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince? adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. Oha, ciger kanayinca nasil daha hizli karisiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ulan hala guluyorum ve nasil yaa diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar