Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonzai Mangal

Masticore

Öne çıkan mesajlar

said:
istanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp, mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi. Ev sahibinin eniştesi yaşamını yitirdi

http://mobil.hurriyet.com.tr/mangali-yiyen-bayildi-kekik-zannettiler-ama-40402852

Onlarin space cake'i varsa bizim de bonzai'li mangalimiz var.
Sosyal ağlarda paylaş

düşününce çok da ters değil aslında. genelde mangal yaparken kenarda 2-3 poşet baharat vs durur. kadın da öyle açıkta gördüyse paketi şüphelenmemiş olması normal.

kekik gibi kokmadığını fark edebilse enişte yaşıyor olabilirdi tabii :(
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince?

adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

"İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp, mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi." said:

Abi Türkiyedeki medya neden Türkçe özürlü ya. Bildiğin bizim forumda yazdığımız gibi yazıyorlar ne tamlama kurmayı biliyorlar ne virgül koyuyorlar. Sadece internet sayfaları için değil adamlar gazetenin ilk sayfasında bile yapıyorlar bu hataları.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

bingildak said:

adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince?

adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye.

haaadi len ordan
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

bingildak said:

Oha, ciger kanayinca nasil daha hizli karisiyor abi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...