YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya bu firuze nin dvd si vcd si çıkmadımı beşiktaşta orjinaline baktım yok beşiktaştaki obur adam çıkmadı dedi.Fakat D&R dakiler çıktı fakat elimizde kalmadı dio.hangisi doğru yaw digitürkte izledim sinemada izledim ama yine izlemek istiom:) Nerde bulurum bu firuzeyi ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende ilk defa dün seyrettim digiturk de (ekranda şifre mifre bekledikde çıkmadi ((: ) bu arada DVD si çıkmadi daha[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 22.15 seansı hedieliydi belki dün şnslıydın ben obnu beklemeden dersaneden geldiim gibi 20.00 seansına atladım :) ozamn vcdsi çıktımı bilion mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yok vcd de çıkmadi daha[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dün akşam kanal d'deydi yine izledim yine sevdim ben bu filmi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende dün ilk defa seyrettim..ama sonunu kaçırdım ne olduğunu söylermisiniz sonunda...bir sürü hap içtiler felan sonra?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ibrahim farhat o takim intihar ediyorlar hap yutuyorlar hepsını ölü şekilde gösteriyorlar ondan sonra furuze geliyor hepsine dokunuyor sonra ibrahim(haluk bilginer ) uyaniyor beceremedim diye agliyor arkadaslarina üzülüyor hepsi sonra uyaniyor hepsi intihar etmeyi becerememis akillari baslarina geliyor ve herseye yeniden baslmaya karar veriyorlar umut müziginin ismini degistiriyorlar bittiyor en son gazete haberlerinden başariya ulastigina gösteriyorlar birde Melegin(Şebnem dönmezle , ferhatcanın = özecan deniz 'in birlikte oldugunu gösteri yor yönetmende ünlü oluyor. Sonu bu.Topuga sıkan adamda kaset cıkarıyor bu arada. [Bu mesaj Quvist tarafından 08 Şubat 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ne güzel film cekmiş adamlar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Cuce said: ne güzel film cekmiş adamlar yahu Oha yeni mi izledin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 daha bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Girme haci film bitene kadar foruma falan. Pic etme filmi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya evde yoksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yauv bi balik vardi neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ben mütemadiyen evdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oldun said: yauv bi balik vardi neydi oböyle dipten dipten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 izlemedim izlemelimiyim ? çok şey kaçırıyomuyum cidden soruyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Izlemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 listeye koyayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 gel bide sürttür istersen tatlı hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 soundtracki baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 "Ne lan bu! Dogu Afrika Kongosu Sterlini, nereme sokayim lan ben bunlari!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sound tracki efsane haluk bilginer felan ya evde yoksa müslüm gürsres sensiz olmaz hele imba ötesi özellikle elinde sigara klibi oeef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 asansörde baya söylemiştim nannnnannnnara nannnnannnara NARİYYYRENNNARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar