YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya bu firuze nin dvd si vcd si çıkmadımı beşiktaşta orjinaline baktım yok beşiktaştaki obur adam çıkmadı dedi.Fakat D&R dakiler çıktı fakat elimizde kalmadı dio.hangisi doğru yaw digitürkte izledim sinemada izledim ama yine izlemek istiom:) Nerde bulurum bu firuzeyi ya:)
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende ilk defa dün seyrettim digiturk de (ekranda şifre mifre bekledikde çıkmadi ((: ) bu arada DVD si çıkmadi daha[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 22.15 seansı hedieliydi belki dün şnslıydın ben obnu beklemeden dersaneden geldiim gibi 20.00 seansına atladım :) ozamn vcdsi çıktımı bilion mu
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yok vcd de çıkmadi daha[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dün akşam kanal d'deydi yine izledim yine sevdim ben bu filmi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bende dün ilk defa seyrettim..ama sonunu kaçırdım ne olduğunu söylermisiniz sonunda...bir sürü hap içtiler felan sonra?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ibrahim farhat o takim intihar ediyorlar hap yutuyorlar hepsını ölü şekilde gösteriyorlar ondan sonra furuze geliyor hepsine dokunuyor sonra ibrahim(haluk bilginer ) uyaniyor beceremedim diye agliyor arkadaslarina üzülüyor hepsi sonra uyaniyor hepsi intihar etmeyi becerememis akillari baslarina geliyor ve herseye yeniden baslmaya karar veriyorlar umut müziginin ismini degistiriyorlar bittiyor en son gazete haberlerinden başariya ulastigina gösteriyorlar birde Melegin(Şebnem dönmezle , ferhatcanın = özecan deniz 'in birlikte oldugunu gösteri yor yönetmende ünlü oluyor. Sonu bu.Topuga sıkan adamda kaset cıkarıyor bu arada. [Bu mesaj Quvist tarafından 08 Şubat 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Cuce said: ne güzel film cekmiş adamlar yahu Oha yeni mi izledin ?
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Girme haci film bitene kadar foruma falan. Pic etme filmi. =)
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oldun said: yauv bi balik vardi neydi oböyle dipten dipten!
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 izlemedim izlemelimiyim ? çok şey kaçırıyomuyum cidden soruyorum ?
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 gel bide sürttür istersen tatlı hesabı
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 "Ne lan bu! Dogu Afrika Kongosu Sterlini, nereme sokayim lan ben bunlari!"
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sound tracki efsane haluk bilginer felan ya evde yoksa müslüm gürsres sensiz olmaz hele imba ötesi özellikle elinde sigara klibi oeef
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 asansörde baya söylemiştim nannnnannnnara nannnnannnara NARİYYYRENNNARA
Öne çıkan mesajlar