Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 yazıklar olsun hiç bir savunma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 maltepğeye ne zaman aççan şube ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 hizli servis kaliteli kumpir tesekkurler taunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 aquila said: kizarkadasimla dediginde inandiriciligi bitti. dfhnhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Sparkcaster said: geçen cumartesi kız arkadaşımla gittik kadıköydeki yere, 30 dakika patatslerin pişmesini bekleyeceksiniz dendi. 23 haziran 2018 kadıköy taunt potato club rezaleti saat kaçta söylendi bu size ? ona göre rezalet puanımı vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 sabah saat 6'da firinlarin basina gitmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 goldbären said: maltepğeye ne zaman aççan şube ya. Ben küçükbakkalköy civarı açmayı düşündüm sen tek başına götürürsün dükkanı diye ama enflasyonun saçmalaması çok korkuttu şimdilik vazgeçtim. Patates ve içine giren tonlarca malzemeye yüzde 20 ile 50 arası zam geldi son 3 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 sen de fiyatlarina yansitacan kardesim, hic mi esnaflik bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Aynı hızda yansıtamıyorsun işte. Satışların sıçıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ulan geçen sefer kadıköydeyken önünden geçelim dedik rexxin orda dediğin ebesinin şeyindeymiş dolan dolan bulamadık sonra arka sokaklardaymıs felan bulduk bi daha gelinc eurucaz söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 rexx'in orası yanlış tarif evet de. uzak muzak diil lan baya 70 metre falan rexx'e sadhfua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 haritada yeri de belli halbu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 rex'in ordan kadife sokağa girip ilk sol bence baya rex'in oralarda denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 taunt nerede diye bağırsan,duyar gelir alırdım seni. o derece yakın bence. aehfuahufah öbür şube için boynerin sokağında diycem ama aşşağı doğru yürüyosunuz sonra sorun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 taunt nerede diye bağırsan,duyar gelir alırdım seni. o derece yakın bence. huafeua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 açın olum maltepeye. bi kumpire 35 seve seve veririm ben. 70 tl benim en ufak siparişim. bu arada kumpirin içine katkılarda crispy bir şey var mıydı ya? ben geleli çok oldu. çok fazla soft dokuda malzemenin yanına hakikaten taş gibi çıtır soğan, ince kzıarmış tavuk şeridi falan iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 bacon bits hmmffpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 senin baconu bitleseler hoşuna gider mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Yarın öğlen 1 gece 1 arası kumpir siparişine ilk 33lük tuborg 10 tl-alkolsüz içecek ise ücretsiz. hepinizi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 paticik üyelerine kumpir indirimi yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 ugricam yarın pis iğrenc bi kumpir yaptırıp da gömeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 mascio said: paticik üyelerine kumpir indirimi yok mu :) Hayır. Dart var ama oynamak isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 adamınbiri said: ben en son gittiğimde hiç patates pişmemişti,kendim pişirmek zorunda kaldım böyle rezalet görmedim. aehfueahf YALAN söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 kumpir yarin kalk git diyor, sosyal anksiyetem hayir evde kal, yemeksepetidnen soyle diyor zaten biraymis supriz bira hamalliktir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 sosyal anksiyete her zaman kazanır yılların deneyimi ile sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar