Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Bugün logitech promosyonuyla kazandım. Çok şık bir maus ama işyerinde bunu kullanırsam züppe diye işten kovarlar muhtemelen, o yüzden satış denemesi yapıyorum. Bir hafta içinde satılmazsa belki kullanırım. Logitech MX Anywhere 2 Sıfır kutusunda, garantili, kutusu açılmamış tertemiz ürün. 250TL son fiyatı. Kargosu benden. Ürün şu; https://www.logitech.com/tr-tr/product/mx-anywhere2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Niye züppe desinler ki orta seviye bi maus işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 çay ocağında mı çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 takip ediyorum bakalım buna ilgi olursa ben de 4 5 aydır kullandığım mx master ı satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Full time otoket sketchup yapıyoruz. Irgatız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 bende anywhere mx var 1. serisi bunun acayip memnunum. şimdide buna imreniyorum ama hiç yoktan 250 tele girmesin hiç şimdi gerekte yok taş gibi çalışıyo elimdeki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 bende mx master var baya memnunum, bu üst modeli olarak falan mı çıkmış. tasarımda benimki baya döver ama, zaten ödülü falan vardı. bunu yuvarlamışlar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 MX 1 bende de vardı, pili çok sorun çıkartıyor, yeni seri farklı bilgisayarlara tanımlayıp anlık geçiş yapabiliyorsun. Sabit pili var ve mini-usb ile şarj edebiliyorsun. Görünüşü de son derece şık, bu fırsat kaçmaz, bence bir düşün sen yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 valla pilde hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar :D beni çeken olayı hem tipi hemde bt üzerinden bağlanması. usb yeri kaplamıyor ve çantaya laptopu koyarken ama usb alta gelmesin diye falan bakmaya gerek olmuyo ama almicam :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Yanında özel saklama kılıfını da hediye etsem???????????? Ateş gibi maus valla. Fiyatı 250 ama görünüşü 1000 lira. Kız bile tavlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 eski g7 ye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 150 + dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Oripxnot said: Yanında özel saklama kılıfını da hediye etsem???????????? Ateş gibi maus valla. Fiyatı 250 ama görünüşü 1000 lira. Kız bile tavlarsınız. sadfasfasfd mx1'in kullanmadığım saklama kılıfını veriyim istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ben mx3 ü bekleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 razzRaziel said: bende mx master var baya memnunum, bu üst modeli olarak falan mı çıkmış. tasarımda benimki baya döver ama, zaten ödülü falan vardı. bunu yuvarlamışlar iyice. bu bi alt model olarak çıktı ama özellikler aynı sanırım, şekil farkı var, mx masterın sol tarafındaki tekerlek yoktur belik bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 bende ilk versiyonu vardı. - pili çok az dayanıyor - 2 sene sonra(yanlış hatırlamıyorsam) sol click yapan switch bozuldu, kafasına göre double click yapıyordu. bu sorundan şikayetçi çok insan var araştırırsanız. yeni versiyonda bu sıkıntıları çözdüler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 kozalak said: bende ilk versiyonu vardı. - pili çok az dayanıyor - 2 sene sonra(yanlış hatırlamıyorsam) sol click yapan switch bozuldu, kafasına göre double click yapıyordu. bu sorundan şikayetçi çok insan var araştırırsanız. yeni versiyonda bu sıkıntıları çözdüler mi acaba? Mx master için konuşayım, 4, 5 aydır kullanıyorum. Sadece işte kullanıyorum yani hafta için günde 9 saat fiks kullanımım var. Pili harika. Azaldı uyarısı görünce kabloyu takıyorum, yarım saat kablolu kullanıyorum, sonra 1 hafta hatta 1buçuk hafta devam. Daha çok yeni tabi ama switch ile ilgil ibi sorun görmedik. Görmedik diyorum çünkü 3 ay eski iş yerimde kullandım, orda 6, 7 kişi beraber gaza gelip almıştık bi kampanyadan. Onun haricinde bütün özellikleri sorunsuz çalışıyor. Aynı anda birden fazla makina kullananlar için biçilmiş kaftan. Satiyim mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 kozalak said: bende ilk versiyonu vardı. - pili çok az dayanıyor - 2 sene sonra(yanlış hatırlamıyorsam) sol click yapan switch bozuldu, kafasına göre double click yapıyordu. bu sorundan şikayetçi çok insan var araştırırsanız. yeni versiyonda bu sıkıntıları çözdüler mi acaba? Double cklick logitechin yazilimsal sorunu. Ufak bir software ile duzeliyor. Google arastir bulunur direk. Sadece bu mouse a ozel bisey degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 çok araştırdım, bu mouse a özel donanım sıkıntısı vardı. youtube da o sol click yapan switch in nasıl değiştirileceğine dair bi sürü video da var. çok seviyodum bu mouse'u ama bu kadar para verip 2 sene sonra çöp olması hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 kozalak yenisini satayım sana? Double click sorununu muhtemelen çözmüşlerdir :) Youtube'da baktım MX2 ile ilgili video bulamadım, hepsi MX1 double click sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 mx2 yeni sayılır zaten, 2 sene olmadı sdf. 250tl vermem ben ya artık mouse'a. marathon m705 kullanıyorum, muhteşem bir mouse bence. ele süper oturuyor, pili çok uzun süre gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Logitech şans kutusundan çıkmış sanırım. 100 lira kar durduk yere ben alsam çıkmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Ciddi ciddi 150tl teklif edenler var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 kozalak said: mx2 yeni sayılır zaten, 2 sene olmadı sdf. 250tl vermem ben ya artık mouse'a. marathon m705 kullanıyorum, muhteşem bir mouse bence. ele süper oturuyor, pili çok uzun süre gidiyor. skroll bozulunca yine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kozalak said: bende ilk versiyonu vardı. - pili çok az dayanıyor - 2 sene sonra(yanlış hatırlamıyorsam) sol click yapan switch bozuldu, kafasına göre double click yapıyordu. bu sorundan şikayetçi çok insan var araştırırsanız. yeni versiyonda bu sıkıntıları çözdüler mi acaba? pili çok çabuk bitiyor evet, onu yazmaya gelmiştim. 2'de değişti mi sanmıyorum, anywhere olmasından kaynaklı galiba bi de biraz ağır ama tek pille de kullanılabiliyor bende ve eşimde 2 tane vardı aynı mouse'tan, ikisinde de problem çıktı. birisi tek tıklamayı double click yapıyordu, diğerinin teker sonsuza dönmeye çalışıyordu. logitech ile konuştuk direk yenisini yolladılar 2 tane. bi de energizer ultimate lithium pil koyunca saçmalıyor, takılmaya başlıyor hareket sırasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar