Xaero Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Az önce firmanın IK'dan maille geldi. Düşünen varsa değerlendirsin. Bilgi Güvenliği Uzmanı için başvurunuzdan sonraki süreç içinde referansta olabilirim.. http://www.etietieti.com/eti-is-firsatlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bana uygun tek pozisyon güvenlik görevlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bilgi Güvenliği ve ISO standartlarında en az 7 yıllık tecrübeye sahip oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 niye oha abi adam deneyimli istiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Sokaktan çakma hacker mı alsın adamlar nesi tuhaf geldi? Neredeyse tüm bilgilerini teslim edeceği sağlam güvenilir bir uzman arıyor ki bu pozisyona kabul edilen "ben gidiyorum" diyene kadar rahat rahat calısır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 gelen atlamis patlamistir..yada sirkettekiler paso pron takiliyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bu kadar mekanik, makine elemani mi yapiyor puskevitleri ? Analitik kimyager var uygun ama eskişehir diyor. Kac gayme maas veriyorlar ? Istanbuldaki isi birakip gitmeye değecek kadarsa kurtulmak istiyorum bu sehirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bilgi güvenliği uzmanına ne kadar maaş vereceksiniz? eskişehirmiş yav. pozisyon detayına bakınca şirkette bilgi güvenliği alt yapısının yeni oluşturulmaya başlandığı anlaşılıyor. çok sıkıntılı süreçler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 pazarlamaya basvurabilirimde cikmaz buyuk ihtimal ehuee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 7 yıl tecrübeli bilgi güvenliği uzmanı için ceh, cissp falan istemiyorlar. ISO 27001 evrakçısı arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 checkpoint, websense müdürü + iso27001 belge yönetimi ve fotokopicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Laurelin said: pazarlamaya basvurabilirimde cikmaz buyuk ihtimal ehuee MT mi olcan ya bu saatten sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 patronun kapısını tekmele eti senin kemiği benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Creus said: Laurelin said: pazarlamaya basvurabilirimde cikmaz buyuk ihtimal ehuee MT mi olcan ya bu saatten sonra :/ Allah kimseyi issizlikle terbiye etmesin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar