Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Xbox 360 + Kinect

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Temiz az kullanılmış bayandan Xbox 360 S 4 GB model mevcut. Yanında bir adet gamepad ve kinect ile birlikte tek parça olarak satılacaktır. Oyun olarak da bu Xbox'ın sports oyunları verilecektir.

Ürün geçen sene garantiden değişmiş ve sonrasında 5-6 kere kullanılmış bir ürün. Bir tanıdığın ürünü ve ben aracılık ediyorum.

Orijinal adaptörü ve görüntü aktarma kablosu mevcut ayrıca.

Piyasasanı bilmediğimizden mantıklı teklifler bekliyoruz.

Fotolar

Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Valla biraz düşük kalıyor yav. Ben de patiye gitsin uğraşmayayım isterim ama cihaz benim olmadığından en yüksek teklifi zorlayacağım.

Walla pusuya yattım bekliyorum ne yalan söyleyim :)

Ürün başkasının demesen darlardım seni indir biraz fiyatı diye ama başkasının dediğin için çok üstelemiyorum.
Mesaj tarihi:
Haha valla herhalde kinect para ediyor ben de anlamadım. Play Stationcı olduğumdan hiç bakmamıştım bugüne kadar Xbox piyasasına. Kinectsiz ilanlara bakıyorum harbi 250-300e bırakıyorlar.
Mesaj tarihi:
Shut up and take my money moduna girmeyeyim diye kendimi zor tutuyorum walla =)

Kinect büyük etken evet. Ben de kinect için heveslenmiştim çocuklar oynar ailece bir şeyler yaparız falan diye.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Abi korsan oyun yükleniyor + dünya kadar kinect oyunu var ve PS4'ten falan daha başarılılar. O yüzden alıyor millet hala.

4 gb, ekstra hard disk takılıyor mu ki?
Mesaj tarihi:
Hiç bilmiyorum ama jtag yapacak adamlar sulanıyorsa herhalde bir şekilde hdd problemi aşılıyordur.

Bugün yarın gider gibi. Varsa patiden biri bekletebilirim.
  • Yeni Oluştur...