serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Temiz az kullanılmış bayandan Xbox 360 S 4 GB model mevcut. Yanında bir adet gamepad ve kinect ile birlikte tek parça olarak satılacaktır. Oyun olarak da bu Xbox'ın sports oyunları verilecektir. Ürün geçen sene garantiden değişmiş ve sonrasında 5-6 kere kullanılmış bir ürün. Bir tanıdığın ürünü ve ben aracılık ediyorum. Orijinal adaptörü ve görüntü aktarma kablosu mevcut ayrıca. Piyasasanı bilmediğimizden mantıklı teklifler bekliyoruz. Fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 piyasası komşunun çocuğuna verin de mutlu olsun abi ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bi piyasası kalmadı bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Şu kinect xbox one ile uyumlu değil di mi, onunki farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Para veren bulursan sat sanırım piyasası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 kumandaya 50 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Sahibinden de deneyeyim bir de şansımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Balta gibi olmasın ama donanımhaberde 280₺ bim xbox360 2 oyun + gold üyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Kinect para ediyor biraz. Ama balta olsun gerekirse canin sagolsun :) 600 TL dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 totemic said: Balta gibi olmasın ama donanımhaberde 280₺ bim xbox360 2 oyun + gold üyelik. Ayrıca 500 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 350 400 falan desen çocuklar için alabilirdim ben açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Valla biraz düşük kalıyor yav. Ben de patiye gitsin uğraşmayayım isterim ama cihaz benim olmadığından en yüksek teklifi zorlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 kinect yokmuş onda 600 eder o zaman. sahibinden'e koy istersen ben ordan sattım ps4'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hadi senin hatrın için kumandaya 60 veriyim ayağımız alışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 serjuhan said: Valla biraz düşük kalıyor yav. Ben de patiye gitsin uğraşmayayım isterim ama cihaz benim olmadığından en yüksek teklifi zorlayacağım. Walla pusuya yattım bekliyorum ne yalan söyleyim :) Ürün başkasının demesen darlardım seni indir biraz fiyatı diye ama başkasının dediğin için çok üstelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 mokoko dürüme bağlayacak gamepadi :) Sahibinden üzerinden 550 teklif geldi iki tane 600 zorluyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 you know me i know you şimdi. ps4 alırsın o fiyata 2. el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Haha valla herhalde kinect para ediyor ben de anlamadım. Play Stationcı olduğumdan hiç bakmamıştım bugüne kadar Xbox piyasasına. Kinectsiz ilanlara bakıyorum harbi 250-300e bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Abi korsan oyun yükleniyor + dünya kadar kinect oyunu var ve PS4'ten falan daha başarılılar. O yüzden alıyor millet hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Shut up and take my money moduna girmeyeyim diye kendimi zor tutuyorum walla =) Kinect büyük etken evet. Ben de kinect için heveslenmiştim çocuklar oynar ailece bir şeyler yaparız falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 deadwoll said: Abi korsan oyun yükleniyor + dünya kadar kinect oyunu var ve PS4'ten falan daha başarılılar. O yüzden alıyor millet hala. 4 gb, ekstra hard disk takılıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Hiç bilmiyorum ama jtag yapacak adamlar sulanıyorsa herhalde bir şekilde hdd problemi aşılıyordur. Bugün yarın gider gibi. Varsa patiden biri bekletebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 HDD takılıyor ya. Hatta korsan yüzünden xbox live'dan banlanıp banlanıp yeni makine alıyordu millet bir ara sdkfjhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Bu arada başlığa ekleyemiyorum ama yeni oyunlar eklendi. Fiyat 600e sabitlendi bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Üzüyorsun beni :( 500 iyi 500 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar