Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

paradoksalkedi said:

@Celtics

@Esh

6 dakika bile sabredemeyip pusan adam var işte. Pochinki'ye iniyorum, sürekli bi fight, 5-6 kill almışım mesela adam çatışma sesini duyunca nabzı tavan yapmış, ilk eve girmiş, ilk silahı lootlamış daha gerisini bile lootlayamamış korkudan bi odaya girmiş kapıyı kapatmış bekliyor. ben giriyorum eve, kapıyı açıyorum tek yiyorum. Strateji tabii de sokayım o stratejisine.

qq moar :D çölde son 20'de bir kulübe buldum. dışarıda millet birbirini yedi, 10 saniyede 4 tane kill oldu direkt kulübenin yanında, son kalan lootunu falan yaptı, kapıyı açtı, win'le kafasına tek attım. ne küfretmiştir ama büyük haz :D
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

@Celtics

@Esh

6 dakika bile sabredemeyip pusan adam var işte. Pochinki'ye iniyorum, sürekli bi fight, 5-6 kill almışım mesela adam çatışma sesini duyunca nabzı tavan yapmış, ilk eve girmiş, ilk silahı lootlamış daha gerisini bile lootlayamamış korkudan bi odaya girmiş kapıyı kapatmış bekliyor. ben giriyorum eve, kapıyı açıyorum tek yiyorum. Strateji tabii de sokayım o stratejisine.

abi sen eve girerken sağına soluna bakmadan giriyorsan tek yemeyi hakediyorsun demektir zaten. bi de para kazancam diye keyif almadan pubg oynayarak harcadığın vakitte başka herhangi para kazandıran bir aktivitede bulunsan daha fazla kazanırsın muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

sağa sola bakma ne ya? adam evi full lootlamamış bi pompalı almış kapıdan girmiş kapatmış karşısına pusmuş cross açık bekliyor diyorum. 1, zaten kapıyı açınca tek yiyorsun. 2, adam full lootlamadığı için ev girilmemiş gibi güzel pussy bait.

bir de nefret ede ede oynamıyorum tabii de zamanında h1z1 de aldığımın yarısı anca.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun mekaniklerinde olan taktiğe itiraz etmek komik geliyor biraz kulağa o yüzden olabilir..

FIFA oynarken " ya uff ne bu böyle barça gibi paslaşıp gol atıyorlar, azcık adam olun çalım yapın" diye kızıyor musun ? sdsafa

veya hearthstone oynarken 486131 gold harcadığın deckin huntarda yenilince "uff bu rank sistemi değişsin en çok minion öldüren rank alsın" diyor musun ? sdsafa
Sosyal ağlarda paylaş

kda ile ranked mantıklı bir şey şimdi elma ile armutu kıyaslamamak lazım. objective odaklı fps oynamıyoruz ki 5v5 gibi bomba yok bir şey yok. şimdi mesela en kalabalık bölgelere inip 26 kill ile birinci olan streamer var, topicdeki gibi bekleyip 1 kill ile birinci olan da. şimdi bu adamları bir gün ranked sistemi gelirse aynı maça koymamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ashdash, yalnız en güzel pusma yeri erangel'deki banyolar hakkaten. cam falan da olmadığı için adamın kapıyı açıp içeride kimse olmamasını ummaktan başka yapabileceği hiçbir şey yok.

edit: bir de kapının önüne şöyle bandaj, sırt çantası vs. gibi az dişe dokunur bir şey bıraktın mı adam direkt "he, bu varsa, buraya da bakayım" diye hiç düşünmeden giriyor %90. :D sonra zbam :D
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

sağa sola bakma ne ya? adam evi full lootlamamış bi pompalı almış kapıdan girmiş kapatmış karşısına pusmuş cross açık bekliyor diyorum. 1, zaten kapıyı açınca tek yiyorsun. 2, adam full lootlamadığı için ev girilmemiş gibi güzel pussy bait.

bir de nefret ede ede oynamıyorum tabii de zamanında h1z1 de aldığımın yarısı anca.

abi bilmiyorsun demek ki rule #1: Kapıyı açma tuşuna basar basmaz kenara kayacaksın ki arkasında bekleyen adam reflex shot'ını bi atsın, yerini belli etsin. her kapı için geçerli. bu bende alışkanlık artık lootlanmadığından %100 emin olduğum evin içindeki kapıları bile açarken yana kayıyorum.

Zamanında yere bait olarak bırakılmış first aid kit'i alırken sotelendiği yerden çıkıp beni vuran adam sayesinde öğrenmiş bulundum bunu. Bu oyunun mekanikleri bu, öyle bodoslama yapmıcaksın hiçbir şeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

kda ile ranked mantıklı bir şey şimdi elma ile armutu kıyaslamamak lazım. objective odaklı fps oynamıyoruz ki 5v5 gibi bomba yok bir şey yok. şimdi mesela en kalabalık bölgelere inip 26 kill ile birinci olan streamer var, topicdeki gibi bekleyip 1 kill ile birinci olan da. şimdi bu adamları bir gün ranked sistemi gelirse aynı maça koymamak lazım.

26 kill alan adam zaten kazanır.
1 kill ile maç kazanan adama daha çok saygı duyarım valla sdsafas

troll amaçlı söylemiyorum cidden 1 kill ile maç almak daha zor bence 26 kill ile almaktan.

can sungur'un kitap okurken maç kazanmışlığı var diyorlar bakıcam videosuna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...