DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Arachnofobia arachnid (örümcek, akrep vs) korkusu. Seninki Myrmecophobia, karınca korkusu yani. M416 ve Scar gibi. Birbirlerine benziyorlar ama diiller. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 yok işte örnek olarak verdim, böcek korkusu diyelim geneli var mı onun? :d edit ya da o türün genel şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 aklina gelen gelmeyen bircok seyin fobisi var abi adlandirilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 doktor fobisi var mı? varsa dişçi (pardon dişekimi :P) fobisinin özel bi ismi var mı, olsun pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Sereglin said: abi teasy'nin yayina gelsenize https://www.twitch.tv/teasy custom game var! nası koyduk ama zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ya oyun içinde 9TL olan keyler, pazardan 30TL'ye falan satılıyor. Satılıyor yani harbi. Bunun sebebi ne? Region lock falan var da bi yerlere marketten mi alıyorlar o yüzden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 bazi oyunlarda oyun ici urunlerin fiyatlandirmasi bolgeye gore degisiyo. normalden yuksek fiyat cekmislerse marketten aliyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 mesela rocket leaguede 1.5 dolarlik keyleri japonyada 10 dolardan satmislar baya uzunca sure. millet farkedince olay olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Araştırmadan alıyorlar büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 gerçek paraya çevrilemeyen para var bir de steamde, onun etkisi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 https://www.mmorpg.com/playerunknowns-battlegrounds/news/tencent-assists-chinese-police-in-arresting-120-cheat-software-developers-1000047057 Oyuna hile yazıyor diye insanları tutuklamak, Bilgisayar oyunlarının geldiği son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Oyuna hile yazıp da IDDQD değil ki. Aimbot yazıyor yüzlerce dolara satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 oo yapsalar ya bunu hakkaten, cheat yazmak adam öldürmeyle eş tutulsa al sana dünyanın en iyi anti-cheat engine'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Tamam quixef de bu oldum olası yapılan bir şey ilk kez böyle tutuklamalar oluyor, 3 milyon online oyuncu olunca işler değişti tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ilk olsun tamam abi. niye bozuldun bu kadar. adam şirket kurmuş, dünyanın parasını ve zamanını vermiş. 19 yaşında itin teki hile çıkarıyor, senin oyunundan daha pahalı bir fiyata satıyor. ek olarak, tüm oyunun anasını ağlatıyor. hapis yatacak hali yok da, bir çeşit ceza lazım zaten şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Bozulmadım yahu, iyi yapmışlar, ben de oynuyorum oyunu, ölüp bu hile mi diye canım sıkılıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 DarKRideR said: Ya oyun içinde 9TL olan keyler, pazardan 30TL'ye falan satılıyor. Satılıyor yani harbi. Bunun sebebi ne? Region lock falan var da bi yerlere marketten mi alıyorlar o yüzden? oyun içi aldığın keyleri veya o keylerle açtığın kutudan çıkan itemleri markette satabilmek için 1 hafta beklemen lazım, şuan marketteki keyler sanırım eski kutunun keyleri ve bu yeni desperado kutusunu da açabiliyor, dolayısıyla marketteki pahalı keyle açarsan sana çıkan itemi anında satabiliyorsun 1 hafta beklemeden. bazıları öyle gamble yapıyor şuan marketteki itemler 1 hafta trade kısıtlamasından dolayı pahalı olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=KMSQBQGmJ3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Nerdeyse her akşam oyundayım, 4. lazım olursa dürtün http://www.steamcommunity.com/id/brkk620 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: Nerdeyse her akşam oyundayım, 4. lazım olursa dürtün http://www.steamcommunity.com/id/brkk620 vay be sattın bizi anında yeteneksiziz diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 dun sen ciktin duo'da birinciligi aldik. sebebini de screenshot'ta yazdim, activities'den bakabilirsin steam'de keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 toggie said: dun sen ciktin duo'da birinciligi aldik. sebebini de screenshot'ta yazdim, activities'den bakabilirsin steam'de keh keh. Kardeşim grubun en kötü oyuncususun artık kabullen benim üzerimden yürüme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Baktım şimdi resme Samet 11 öldürmüş sen 4. Gene carryletmişin kendini boosta ne kadar ödüyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 playstation'a geri don bence sen, hatta pubg al orda dene bi de sansini sdfghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Pallando said: DRaGoN_SLaYeR said: Nerdeyse her akşam oyundayım, 4. lazım olursa dürtün http://www.steamcommunity.com/id/brkk620 vay be sattın bizi anında yeteneksiziz diye :( maksat kalabalık olmak dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar