Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/13102394_490211151176509_896594112_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 https://i.pinimg.com/originals/fd/00/08/fd0008c95c30da884fb2254849c3cbdc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 C-C-C-C-COMBO BREAKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Bu sayfa on numara olmus(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Patchten beri o kadar performans kaybettim ki oyunu bırakasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Arnis said: Bu sayfa on numara olmus(:D Olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=98la3iJflOY güzel seri olmuş. 3 bölümde mi ne o çıplak ayakla koşma olayını da test etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 The latest Steam Game & Player Statistics page reveals yet another PlayerUnknown's Battlegrounds record for PC: Over three million players were logged into the game concurrently on Steam in the last several hours. This smashes its month old record of 2.8M concurrent users. Of course, this massive number does not take into account console players which, if added to the Steam concurrency, would drive that number much higher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 yeni patchle lag azalmış mis gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 ses seviyelerine ayar çektiler mi? uçak, buggy, mini14 falan kafa şişiriyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8mLfo2nXwKQ blizz yabıştırsa ya bi tane betalroyal dicem de... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 1.0 patchinden beri ne zaman şu yeni haritaya girsem, random bir konteynır veya çöpün arkasında falan yere çömmüş bekleyen biri tarafından arkalanıyorum 10 oyun da böyle geçti streakte galiba nefret ediyorum artık pubg den sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Aldım sonunda oyunu. Akşam giricem bakalım neymiş bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 paradoksalkedi said: 1.0 patchinden beri ne zaman şu yeni haritaya girsem, random bir konteynır veya çöpün arkasında falan yere çömmüş bekleyen biri tarafından arkalanıyorum 10 oyun da böyle geçti streakte galiba nefret ediyorum artık pubg den sdf Ne oynuyorsun bilmiyorum da first person oynamiyorsan bir dene. Salak salak campleyemiyorlar en azinsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 şu oyunu 3rd person oynayıp kadrajlayarak geleni gideni kesmek, karakterin dönmediği köşenin ötesini görmek falan direk ayıp ya. first person'daki şerefli doksan dokuzunculuklarımı turd person'daki chicken dinner'lara bin defa tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 First personda oluyor abi bu, adam iniyor bi uzi bi armor alıp beklemeye başlıyor bir köşede izledim death camden hem de 1-2 denk gelmedi bu sürekli denk geliyor bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Ulan gören de oyunda en başta FPS vardı sanacak ha. Sana duvar arkasından bakıyorlarsa sen de bak kardeşim. Hani sen FPS oynarken adam TPS oynuyor olsa neyse dicem. Tamam FPS daha challenging orasını kabul ediyorum da, TPS için de bu kadar ağlaşmayın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 şu oyunu ilk aldığımda söylediğim ilk söz: Third person saçmalık, FPP olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 -Deno- said: Ulan gören de oyunda en başta FPS vardı sanacak ha. Sana duvar arkasından bakıyorlarsa sen de bak kardeşim. Hani sen FPS oynarken adam TPS oynuyor olsa neyse dicem. Tamam FPS daha challenging orasını kabul ediyorum da, TPS için de bu kadar ağlaşmayın yahu. şu an var, benim için yeterli :D ağlaşmak da değil, oynamadığım pleb edition modu için niye ağlaşayım. ayıp'tan kastım "hileylen öldürüyor, ayıb" anlamında değil. oyunun hissiyatına ters. dicem de mallık bu oyunu böyle çıkaranda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Abartisiz oynadigim her iki oyundan birinde hileciye denk geliyorum. Biktim artik oyundan sogudum. FPS artisi, lag sorununun cozulmesi falan eyvallah ama aimbot'un engellenememesi butun sevkini kiriyo insanin. Dun yine son ikiye kaldik, hileci pustun biri yuzunden kazanamadik. Yarim saat en az dolaniyoruz haritada, sonra hileci cikinca uzucu oluyo :) Nisan almadan saydiriyolar ya bi de acik acik, hic cekincesi yok heriflerin. Tahminim kutu satarak isi ticarete dokuyolar. Oyunun parasini fazlasiyla cikariyolardir ban yeseler bile herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 üşenmezsen vidya koyar mısın replay'den? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Bana 2 kere denk geldi valla. Hatta nerde başıma geldi onu bile hatırlıyorum İkisinde de squad'daydık pati'dekilerle, bir tanesinde airport'tan taaa cliff side tarafına sıkıyorlardı, ama hepsi direkt headshot. Hani her attıklarının dört ayrı kişiye de headshot gelmesi bariz hack idi bence. Diğerinde de hızlı koşma gördüm. Teleport olur gibi koşma mevzusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 aksam replay'leri kurcalayim kaydedip koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar