Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 türk iplerini tecrit altına mı alıyorlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Ne sacma oyunlar ya streamde denk geldim, spawn oluyosun biseyler toplayip öluyorsun. Adindan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Steam den alamamak efsaneymis. Secure http kullanmayan ne olduğu belirsiz siteye mi kaldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ne saçmalık dönüyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 e bu siteden mi alıcaz nedir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 neyse fiyat yüksek olmadı da, çakallar steam'e %30 kaptırmamak için mi böle bişi yaptılar nedir acaba anlamadım. gidip boktan firmanın boktan sitesine kredo karto bilgilerimizi mi verecez. illa sanal kartla mı uğraşacaz. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 vpnle falan da olmaz di mi steamden almak için https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/842185204567437312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Abi baya distribütör bulmuşlar satmak için ondan steamde satmayacaklar galiba. Point Black adlı leş tier oyunun türkiye yayımcısı almış haklarını. gg wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 almayın abi saçma sapan bi site kim olduğu belli değil. adam gibi steame koysunlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 HarveyQuinn said: http://pubg.tamgame.com/ All the usage rights and permissions for all the text and image contents displayed in this website belongs to Nfinity Games. Nfinity Games holds the right to change the contents without prior notice. © Nfinity Games Bilişim A.Ş. - 2015 Böyle bir firma sicilde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Point Black'in yayımcısı olarak gözüküyor uzun süredir aslında ama geliştiricilerden bir onay falan yok. Sitede de yok, çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 OHA! steamden oyun satmamak? kafalara gel abi kafalara... Bir ürünün satışını tekele alıp, başka yere sattırmamak kanuna aykırı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 söğüş dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Aldım ben o siteden girebildim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 almayın abi yamyam gibi salak bi siteden business modele döndürtmeyin işi koysunlar steame adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 TAM Game ne lan... Ben bi yarım alayım diyesi geliyor insanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 oyun türkçe mi?? steam sayfasında türkçe yazıyor. o siteden alınca steame mi ekleniyor? key satıyormuş zaten adamlar. tehlikenin farkındasınız değil mi? bu iş tutarsa artık steam üzerinden oyun falan alamayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Steam'den satılmayan oyunu Steam'e ekleyebileceğini pek sanmıyorum ama alan varsa söylesin. Çok saçma lan durum. Hayır geliştiricilerin sitede falan da yok böyle bir partnerlik duyurusu açıklaması yönlendirme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ekledi steam e aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 90-tl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Rekabet kurumu dava açamıyor mu bu drumda? oyun satışını tekele almak nedir. Neyse iyi oldu.. hype gazım geçti vazgeçtim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 totemic said: key satıyormuş zaten adamlar. tehlikenin farkındasınız değil mi? bu iş tutarsa artık steam üzerinden oyun falan alamayız.. aynen böyle. baya baya 30$'lık oyunlar 49 TL. bunlar pay koyup 69 TL'ye satıyor. tutarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 oha 69 TL. H1Z1 30TL iken ne kadar gerizekalıca bir hareket ya. hype'ım bitti böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bu siteye cidden kart bilgisi veren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 steam de açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar