Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 hamster wheel gibi bişey oldugundan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Xenocide said: twitch.tv/xynocide1 twitch mi emin degilim ama yayinda baya white noise vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 yeni map koysunlar ya baydı burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Laorx said: Xenocide said: twitch.tv/xynocide1 twitch mi emin degilim ama yayinda baya white noise vardi evet abi şimdi baktım var, neden bilmiyorum. prof. ekipman yok yani standart headset, ama konuşmadığım zamanlarda voice cancelation falan yapan bişey var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ve oyundaki ilk ateşkesimi yaptım akdfj https://www.twitch.tv/videos/149958586 10.50'den itibaren diyalog 11.55'te başlıyor aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 açtım yine. Ben Falrod Sereglin Bogi http://www.twitch.tv/xynocide1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 tek ben seyrediyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=a0q4TqkP9Fg&t okadar play var gitmis benim faili koymus ibine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 sana selam çaktık, çıktın gittin :( sonra da birinci olduk za YAYIN DEVAM EDİYOR BEYLEĞR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 yazdim yazdim gormedin kendi cetine bile girmemissin sdsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Laorx said: Xenocide said: twitch.tv/xynocide1 twitch mi emin degilim ama yayinda baya white noise vardi ouv evet bu korkunç. açtım 30 saniye dayanabildim. ya white noise ya fan sesi emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 alla alla. o kadar çok yok abi ya? yani mikrofondan kaynaklı bi dip ses var biraz ama öyle direk hardcore white noise denilcek bişey yok? @ode0n amatörüz baba idare et ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 valla sürekli yüksekçe bir vızıldama sesi var, beni aşırı rahatsız eder hatta çoğu kişiyi de eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 açtım yayını tekrar, white noise sorununu çözmüş olmam lazım. twitch.tv/xynocide1 reklam kasıyog das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 abi sonunda stabil 70 80 fps'e sabitleyebildim oyunu. önceden inventory açarken özellikle 2 3 saniyelik delay yaşıyordum, 20 30 fps görüyordum arada ama screen scale'i biraz düşürüp, texture, view distance ve anti alising hariç herşeyi very low yapınca adama döndü oyun. grafiklerde dayanılmaz kötü hale gelmedi. hiç olmazsa kanser olmuyorum close combatta falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Adamlar resmen 70 TL'ye deli gibi çamur satıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Silah mekanikleri daha iyi olan bir oyun daha olmadığından iyi satıyorlar bence. Ve ciddi optimizasyon kasıyorlar her patch'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ya abi orası öylede oyun cidden çok zevkli. ben aldığımdan bu yana bunun dışında bi oyun oynamadım. silahlar, attachmentlar, arabalar, vuruş hissi hepsi çok iyi oyundaki. ayrıca her oyun olan saçmasapan olaylar falanda resmen kahkaha attırıyo. çok ciddiye almadan relax bi şekilde oynamak lazım bu arada :D yoksa kafayı yersin sinirden. çok eksiği var hakkaten hala ama adamların patchleri ve ilgisi şimdilik benim umudumu canlı tutuyo ilersi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 daha iyi bir oyun olmadigindan hala en iyisi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 benim baya rüyama falan giriyor artık ya. hakikaten bu kadar uzun süre sıkılmadan oynadığım başka oyun olmadı epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Son yıllarda oynadığım en iyi oyunlardan. Cidden mekanikleri çok iyi. Ve hala büyük yapımcıların şunu kopyalayıp bir oyun çıkarmamasına anlam veremiyorum. Frostbite... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 ya ben hafta başıdan beri solo takiliyorum şöle duo yada trio yapacak var mı? tek tabanca gezmiyim, çok iyi oyunadığım söylenemez bide geyiğine oynuoyurm genelde. steam: araskab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 çıktığı günden beri sıkılmadan oynuyorum. ilk başlardaki fps problemi büyük ölçüde giderildi. i7 3770k ve gtx1070 ile yeşillik ve gölge kapalıyken ortalam 90-100 fps arası alıyorum. Son gelen patchle ani fps düşüşleride gitmiş durumda. https://www.youtube.com/watch?v=leJAD2dAB6U&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 sondan bi önceki patch ile oyun akıyordu bende. sonra 1gb'lık mı ne bi patch dahageldi geçen. ondan sonra kasmaya başladı oyun gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 yeni update geldi oyunun iicene anasını siktiler. evin kapısın açıp içeri girdiğin anda oyun kasıyo her seferinde la bu ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar