Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 250k favor basta fazla gozukse bile bence surekli oynayan icin sorunsuz bir deger zaten cok karakter yok ve hepsine gerek de yok. Onceden sadece temp kiralama vardi simdi perma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ya ilk charı kafadan thanos vermek yerine seçtirse zaten eyvallah da sevmediğin charla oynatması şu oyunların bir tane alana kadar hatalı bence. sarmasını sabote ediyor oyunun. tuto 200k verdi neyse ki, yoksa çekilecek eziyet değil. kira sistemini görünce şaşırdım, öyleyken zaten uninstall edermişim. tonla f2p oyun var artık yani eskisi gibi tek değil öyle kira filanla kastıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 100 saatemi ne hepsini açmıştı gaaliba biri (reddt) lootboxlardan da cıkıyo ben baya oynarım diyen herşeyi açar , earl accese para vermenin getirisi custom game kurabilmek şu an. ilerde açılcak büyük ihtimal herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 10dk tdm = 750 100 saat = 450k 30 gün daily = 180k 10 char = 2,5m 7-8 tane reliquaryden mi çıkarmış bilmiyorum da pek inanasım gelmedi hani. o yüz saat kaç ayın dailylerini toplamış acaba. bayağı bildiğin damlıyor çünkü maç oynayarak gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 aradımda bulamadım ya başlıgı. valla banada 3 tane cıktı şimdiye kadar earlyaccs olmasına ragmen lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 ama sen yeni sistemden hesaplamışsın, zaten satın alınmıyodu eskiden,10k mı ne veriyodun 24 saatligine kiralıyodun, hepsini kutudan cıkarmış eleman yani. sırayla söyliyim ben herzaman iş yapan karakterler galena visor doom scale zaten bedava geldi galiba herkese şimdi, üstüne BJ fln alabilirsiniz. ranger zaten acık ara en iyi karakter oyundaki , insta kill atıyor maximum 28 saniyede bir, korkunç op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 9/13 müş pardon "127 hours played, 9/13 champs unlocked with the F2P version" https://i.imgur.com/dan9Pk5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 hepsini kutudan çıkadıysa başka tabii, bana çıkmadı henüz. galena alayım dedim de neyse 230k filan oldu, şimdilik rotasyondaki keel ile oynuyorum face nade iş yapıyor. :p halihazırda kutudan char çıkarmalı oyunlara biraz ara verip bunlara bakayım dedim de bütün oyunlar böyle char unlocklu olmuş lol. neyse gene bu bir derece de kira olayı faciaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 15 saat ile 5 champion açık bende zaten map ve moda göre bir kaç tane champ seçip uzmanlaşmak daha mantıklı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 overwatch gibi degil ama, biriyle iyi oynuyosan geneliylede aynı oynuyosun (slash hariç) 1-2 karakter hariç basic movement aynı kutudanda champ cıkması fiyasko baya, şu işi en güzel fortnite yaptı hem bedava hem hiçbişey almana gerek yok skinden oluşuyo herşey, katrilyon para kaldırdılar epic şu irenç botlardan kurtulabilecezmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Steam veya Bethesda Launcher üstünden oynamak arasında fark var mı? bende Bethesda Launcher'da kuruluydu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 ekle dursun steamde ikisini birbirine baglıyosun baglasanda sonradan sadeece beth lancırdan oynayabilirsin steam şart degil patchler %10 daha büyük oluyor bethde genelde niye bilmiyorum onun harici bi fark yok steam achvmentleri harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 tdm fln atariz ekleyin: https://stats.quake.com/profile/openyoureys/weapon/ nooblari tasirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 https://www.twitch.tv/videos/273558182 3:09'a gidin circle jump anlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 2v2ci var mı beni de ekleyin https://stats.quake.com/profile/Silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 eklisin bende gireriz geçen sens deniyodum instagib de teabag yaptım sana hiç oralı olmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 sdfg farketmemişimdir, quickmatch modlarda serverı fazla dolduruyor bence. dm'yi 6 kişi tdm'yi de 3v3 yapsa daha güzel olurdu. favorim ranked duel ve 2v2, artık sadece birer kez xp bonus için quicklere girerim her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 300 megoboyt update gelmiş la serverları kapamışlar kuek oynamak istiyorum açsana allahsız id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 bethesda oyunun içine entegre ettigi spywarei kaldırdı oyundan ortaya cıkınca, 300mb patch onla alakalı yeni map https://www.youtube.com/watch?v=2BWdYBGlhVE xynolarda başlamış, 6-8 kisi toplanalım vs atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 storeda 1100platinuma satılan q1 nailgunı düştü lan demin kutudan :DD ama starting nailgun kullanmıyorum oayrı, niye super nailgun skini değil lan bu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 çünki q1 super nailgan farklı, nub :D:D:d şu visorun epic gögüslügü kaldı bi ya cıkmıycak heralde bana. ayrı parçada satmıyolarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 nası farklı abi çift başlı q1 nailgunı başka mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 evet nailgun https://vignette.wikia.nocookie.net/quake/images/a/a6/Nailgun_%28Q1%29.jpg super n. https://vignette.wikia.nocookie.net/quake/images/5/53/Super_Nailgun.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 su oyunda en sevmedigim şey 2 version silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 ya şu cthun gözlü bölümün loading müziği ne kadar güzel 80'ler retro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar