Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Arkadaşlar merhaba İş maillerime bakicam Film izlicem web broswing hearthstone bu kadar. Leş gibi low tier olmasin da ortalama iş görecek bişeyler arıyorum. Hiç tecrübem yok tabletler ile. Kısır bi segment ama muhtelif nedenlerden dolayı bi tane olsa iyi olacak yardımcı olur musunuz? tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 abi tablette ayped telefonda tamam da tablet ayped ben diğer türlüsünğ denedim acı çektim. ama belki iyi bişey çıkmıştır son 1 yılda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Al Air geç. Tablet direk Elma. 2014 Ocak'ta aldığım Air 1 32gb hala çok iyi. Film, Web, YouTube, dizi film ve HS için süper. Bu mesajı da onunla atıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 kutu dolu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Lenovo TB3-850F iPad gibisi yok o ayri. Is icin de demissin, Exchange kullaniyorsan iOS cok daha rahat oluyor. Ben de takvim olsun, posta, kisiler, tasklar olsun Exchange kullaniyorum. Hem iOS hem Android var gunluk kullandigim cihazlar arasinda, iOS cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Galaxy Tab A 10.1 Biraz cüsseli ama pili büyük, 12 saat kesintisiz film izlersin parlaklık maks.ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 tablette elma ya, gerisi macera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 para sorun degilse telefon ve tablette apple disinda bi markayi niye degerlendiriyosunuz. son cikan apple modeli alin 2-3 sene kullanin iste. bunun ram'i bilmem neymis, sunun ekran parlakligi fazlaymis incelemek icin baya aylak olmak lazim. user experience > baska her sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Samsung'a 120 GB memory card'ı çakmak varken niye Apple'a para veresin. Android'in IOS'dan eksiği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Dynun said: Arkadaşlar merhaba İş maillerime bakicam Film izlicem web broswing hearthstone bu kadar. Leş gibi low tier olmasin da ortalama iş görecek bişeyler arıyorum. 2,5 senedir note pro 12.2 kullanıyorum, yukarıda yazdıklarının hepsini sorunsuz yapıyor kendisiyle çok mutluyum (ayrıca note 4 kullanıyorum onunla da çok güzel bir ilişkimiz var ihihihih) telefonun veya kullandığın bilgisayar apple ise tableti de apple alman görece daha efektif olur, telefonun android bilgisayarın win10 ise 2014 sonrası samsung 10.1 tablet de işini her türlü görür daha az para vermiş olursun sen bi bütçeni de söyle ona göre tavsiye edelim yoksa apple fan boilar ile android fanboiların salak kavgaları arasında kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Salak kavgaya gerek yok abi. Film izlemek icin Android daha iyi, is postasi-takvimi-kisileri filan Exchange ise iOS daha iyi. web browsing ve HS ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 yok ben içine film atçam, paso kurcalıcam, crackli program yüklücem vs diosan tabisi de android ama eğer yok sadece yutup, spotify ya da full hd cehenneminden film izliceksen ipad al kafan rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 filmi nereden izledigine bakar. netten izlemedigin durumlar olacaksa ipad'i direkt eleyebilirsin. media serverdi, app'e dosya transferiydi hamallik. ben iki turlu de izliyorum. ipad'in hafizasi dert oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 samsung galaxy tab s kullanıyorum 2 senedir çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar