Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F/P Tablet önerisi

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba

İş maillerime bakicam
Film izlicem
web broswing
hearthstone

bu kadar.

Leş gibi low tier olmasin da ortalama iş görecek bişeyler arıyorum.

Hiç tecrübem yok tabletler ile. Kısır bi segment ama muhtelif nedenlerden dolayı bi tane olsa iyi olacak

yardımcı olur musunuz?

tşk
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Lenovo TB3-850F

iPad gibisi yok o ayri. Is icin de demissin, Exchange kullaniyorsan iOS cok daha rahat oluyor. Ben de takvim olsun, posta, kisiler, tasklar olsun Exchange kullaniyorum. Hem iOS hem Android var gunluk kullandigim cihazlar arasinda, iOS cok rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

para sorun degilse telefon ve tablette apple disinda bi markayi niye degerlendiriyosunuz. son cikan apple modeli alin 2-3 sene kullanin iste. bunun ram'i bilmem neymis, sunun ekran parlakligi fazlaymis incelemek icin baya aylak olmak lazim.

user experience > baska her sey
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Arkadaşlar merhaba

İş maillerime bakicam
Film izlicem
web broswing
hearthstone

bu kadar.

Leş gibi low tier olmasin da ortalama iş görecek bişeyler arıyorum.

2,5 senedir note pro 12.2 kullanıyorum, yukarıda yazdıklarının hepsini sorunsuz yapıyor kendisiyle çok mutluyum (ayrıca note 4 kullanıyorum onunla da çok güzel bir ilişkimiz var ihihihih)

telefonun veya kullandığın bilgisayar apple ise tableti de apple alman görece daha efektif olur, telefonun android bilgisayarın win10 ise 2014 sonrası samsung 10.1 tablet de işini her türlü görür daha az para vermiş olursun

sen bi bütçeni de söyle ona göre tavsiye edelim yoksa apple fan boilar ile android fanboiların salak kavgaları arasında kalırsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...