Xaero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Şu abimize bi yardım edelim... http://i.imgur.com/DUrPJO4.jpg https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g187492-d8573857-Reviews-Green_Corner-Leon_Province_of_Leon_Castile_and_Leon.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Yemekler, ortam çok güzel ama 1 yıldız verdim yorum yukarıda gözüksün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Yabancılar restaurant tercihlerini internetteki yıldız sayısına göre mi yapıyıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Gaza gelip translate'den İspanyol'ca yorum gönderdim ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Ben yemek yemediğim yeri puanlamam. Belki kötü yapıyorlar? Garanti verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Valla resimlerden gördüğüm kadarıyla gayet güzel yapıyorlar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 1 vereyim de batsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 1 verdim, altına da they are whistleing turists becareful yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Ispanya'da ispanyol usulu restoranti da ispanyollar isletsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Tecrübe etmeden niye yıldız veriyoruz anlamadım ben, tripadvisor gibi siteler bunun için değil gerçekler için var. Gidip gören deneyen tecrübe eden varsa gerçekçi yorumunu yapsın ona göre insanlar da gitsin ya da gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 almanın biri gelmiş, antepde kebapcılık yapıyor, sonra yerel halk bizi niye tercih etmiyor diye sitem ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ole diyorsunuz da benim gordugum barcelona da ispanyol yemegi satanlarin yarisi cinli geri kalanlari da romanyali bulgar uzak dogu asyali guney amerikali rus vs..ispanya da ekseri dukkanlari bunlara kiralayip kiralari yiyor ispanyollar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 kendime not: ispanyada ispanyol yemeği yemek için lokantaya gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yazdım döşendim ingilizce. Pati referansı yeterli... yoruma da yazdım paticik nokta com referansı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 İspanyol yemeği dediğin boğa ya da matador taşağı zaten abi. Yiyip ne yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 deadwoll said: İspanyol yemeği dediğin boğa ya da matador taşağı zaten abi. Yiyip ne yapacaksın. korktu hayvan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Xaero said: Şu abimize bi yardım edelim... edelim de neden edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar