akirafes Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 PS4 PRO 1TB PLAYSTATİON 4 VR VİRTUAL REALİTY GÖZLÜK SETİ ACİL Bu ilan bana ait değildir sahibini tanımam. Gözüme cok ucuz olduğu için çarptı. İhtiyacı olana yardım olsun diye ekledim. Yanlış yaptıysam modlar silebilir. ps4 pro 1tb + virtual gözlük 2300 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 sahibinden.com daki dolandirici oldugunu bagiran ilanlardaki 3 oetak nokta: 1) elektronik bir urunu oldugundan cok daha ucuza satin. 2) paketin acilmamis oldugunu soyleyin ki, daha cok inandirabilirsiniz. 3) cok kalabalik olmayan bir sehirden yazin ki, urunu elden alma ihtimalini yok edin. akirafes said: PS4 PRO 1TB PLAYSTATİON 4 VR VİRTUAL REALİTY GÖZLÜK SETİ ACİL Bu ilan bana ait değildir sahibini tanımam. Gözüme cok ucuz olduğu için çarptı. İhtiyacı olana yardım olsun diye ekledim. Yanlış yaptıysam modlar silebilir. ps4 pro 1tb + virtual gözlük 2300 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 abi ilan senin olmasa bile, bu ilana bakıp biri burdan alıp dolandırılırsa vebali senindir. dolandırıcı sen olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ilân sahibi elden satıcam demiş ama neresi ucuz bu ilânın ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ilan sahibini tanımadığımı belirttim. Zaten ilanda elden satılacağı yazılıyor. Sahibinden de ise kimsenin tanımadığı birisinden önce para göndererek alacağını sanmam. Get it ile alınabilinir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Biri de cikip erzincan'da ne ps4 u ne prosu ne VR'i dememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 aslında olabilir ya, zira elden test edip satıyorum falan demiş. bi yerden bedavaya gelmiştir belki yurtdışı 1yıl garanti demiş, yurtdışı ürünün tr'de garantisi geçmez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 soni avrasya muhabbeti yapıyolla ya, belki öyle bi şeydir? (hiç psm olmadı o yüzden pek hakim değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 http://galeri13.uludagsozluk.com/614/ankara-sokaklar%C4%B1ndaki-kartvizitler_1173869.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar