Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ne goygoy döndürdünüz lan 2dkda asda yildirim ve liberal sumon pls nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben gitmem herhalde ya galaya falan. hiç firma müdürleri zevklenecek diye takım elibse çantası taşıyamam ya. şöyle sahneye çıkarıp azarlasalar da yarı sarhoş ağzıma geleni söylesem keşke, sıanvda bir soru yapamayan herifleri level 3 yaptıklarını, içeride mokokoları it gibi çalıştırıp havucu daha uzakta tuttuklarını falan. hatta siz beni gazlayıp bunu organize edin ve unutulmaz bir geceye dönüşsün bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Killer said: ne goygoy döndürdünüz lan 2dkda asda yildirim ve liberal sumon pls nerdesiniz abi topiği çaldım kusura bakma, çok pis derail. sisteme çok bozuğum bu aralar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 goldbären said: ben gitmem herhalde ya galaya falan. hiç firma müdürleri zevklenecek diye takım elibse çantası taşıyamam ya. şöyle sahneye çıkarıp azarlasalar da yarı sarhoş ağzıma geleni söylesem keşke, sıanvda bir soru yapamayan herifleri level 3 yaptıklarını, içeride mokokoları it gibi çalıştırıp havucu daha uzakta tuttuklarını falan. hatta siz beni gazlayıp bunu organize edin ve unutulmaz bir geceye dönüşsün bu. olm yattigin yerden para alip, kazandigini masaj koltuguna, isikli saat ile uyandirmaya harcayan sen, sistemin kolesi olmus durumdasin. cikip yapmayi birak, yapan olsa mudure yaklasip yalakalik yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 goldbären said: Killer said: ne goygoy döndürdünüz lan 2dkda asda yildirim ve liberal sumon pls nerdesiniz abi topiği çaldım kusura bakma, çok pis derail. sisteme çok bozuğum bu aralar sdfs. dök hacı içini, rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 aktiftablet said: goldbären said: abi şirket toplantısı işte. ceo çocukları zorla uçağa bindirir gönderir, alt-orta gelir grubu genç nesil bedava içkiyi görünce şirkete salak bir bağlılık besler, sonra iki saat konferans salonunda müdürler şöyle büyüğüz, arabistandan böyle proje aldık falan kafa siker şirketinin karıncalarına bakar mastürbasyon yaparlar, akşam da keke danışmanlar zoraki partide platoniği oldukları kıza sürttürmeye çalışır beceremeyince gidip kusup yatarlar, kapanış. olm ben de aynı şirketteyim lan kısa bi süredir :D ama eventi pas geçiyorum. naber, nabıyonuz? kimsin lan sen :D ahahahahaha ümraniyede ofiste misin, proje danışmanı mısın destek misin yoksa altınayı gibi mercedes'te dış kaynak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 trias var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Ne boş istemem yan cebime goygoyu dönmüş ya leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 goldbären said: abi şirket toplantısı işte. ceo çocukları zorla uçağa bindirir gönderir, alt-orta gelir grubu genç nesil bedava içkiyi görünce şirkete salak bir bağlılık besler, sonra iki saat konferans salonunda müdürler şöyle büyüğüz, arabistandan böyle proje aldık falan kafa siker şirketinin karıncalarına bakar mastürbasyon yaparlar, akşam da keke danışmanlar zoraki partide platoniği oldukları kıza sürttürmeye çalışır beceremeyince gidip kusup yatarlar, kapanış. asdf efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 yumy said: Ne boş istemem yan cebime goygoyu dönmüş ya leş vereyim kimliği sen git. veya annen gidsin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 itelli kıbrıs zirvesi yapalım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben de gitmiyorum kıbrısa, ama zirve olacağını bilseydim giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Girne ne lan köylü gibi. Erkek adam Alayköy'e gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 goldbareni geçen sene üzdüler mi abantta noldu nedir=) dans pistinde orgy döndü neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 mokoko said: goldbären said: abi şirket toplantısı işte. ceo çocukları zorla uçağa bindirir gönderir, alt-orta gelir grubu genç nesil bedava içkiyi görünce şirkete salak bir bağlılık besler, sonra iki saat konferans salonunda müdürler şöyle büyüğüz, arabistandan böyle proje aldık falan kafa siker şirketinin karıncalarına bakar mastürbasyon yaparlar, akşam da keke danışmanlar zoraki partide platoniği oldukları kıza sürttürmeye çalışır beceremeyince gidip kusup yatarlar, kapanış. arkadaşlar burada bir dram var. halbuki şirket ortamı üniversite gibi. kimin eli kimin cebinde belli değil. sürekli bi olaylar dönüyor ama altınayı farkında değil tabi. ben halimden memnunum valla düşüren düşürüyor. geçen sene boludaydı organizasyon yine yolumuzu bulmuştuk :D Ortam iyiymiş CV yi nereye gönderiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 lan forumda kıbrısta olmayan herkes yazdı kıbrıstakiler yazmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Is bulsam gidicem ben kiprisa :( en azindan alkol ucuz, 500ping ile ovirvoc oynayamasamda sabahtan aksama icerim mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 2 pizza 5 hamburger olayına dönmesin sonra alkolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Masakari said: Ortam iyiymiş CV yi nereye gönderiyoruz? Ben alayım. İşe girebilirsen alacagım primi de fifty fifty kırışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 hala ses yok kıbrıs tayfasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 goldbären said: ben kendimi kovdurmaya çalışıyorum kovmuyorlar abi, %100 faturalanıyorum ben kayıpsız. en az maliyetim *3 falan kazandırıyorum şirkete. kot pantolonla gidip yanlışlıkla sahneye çıkmayı falan planlıyorum şu an. ulan en son düğüne bile kotla gittim IT'ci adama kimsin sen takım giydiriyorsun dallak. -benim şirketimde olsan hemen kovardım. -(bad pun alert)it'ci misin sen, iyi bak typo olmasın, iticidir o. -dallak güzel kısaltmaymış, yalan yok. -ama imzan kadar değil lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Killer said: goldbären said: Killer said: ne goygoy döndürdünüz lan 2dkda asda yildirim ve liberal sumon pls nerdesiniz abi topiği çaldım kusura bakma, çok pis derail. sisteme çok bozuğum bu aralar sdfs. dök hacı içini, rahatla müdüre ceo'ya okutacak abi. işinde gözü var bence. bi anda 3-4 kişi aynı şirkette mi çıktı noldu onu da tam anlamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Killer said: ne goygoy döndürdünüz lan 2dkda asda yildirim ve liberal sumon pls nerdesiniz Hele deyiver, derdin nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Cokomantis said: -ama imzan kadar değil lel (:D <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar