Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıbrıs patisi

Killer

Öne çıkan mesajlar

abi şirket toplantısı işte.

ceo çocukları zorla uçağa bindirir gönderir, alt-orta gelir grubu genç nesil bedava içkiyi görünce şirkete salak bir bağlılık besler, sonra iki saat konferans salonunda müdürler şöyle büyüğüz, arabistandan böyle proje aldık falan kafa siker şirketinin karıncalarına bakar mastürbasyon yaparlar, akşam da keke danışmanlar zoraki partide platoniği oldukları kıza sürttürmeye çalışır beceremeyince gidip kusup yatarlar, kapanış.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ceo çocukları zorla uçağa bindirir gönderir, alt-orta gelir grubu genç nesil bedava içkiyi görünce şirkete salak bir bağlılık besler, sonra iki saat konferans salonunda müdürler şöyle büyüğüz, arabistandan böyle proje aldık falan kafa siker şirketinin karıncalarına bakar mastürbasyon yaparlar, akşam da keke danışmanlar zoraki partide platoniği oldukları kıza sürttürmeye çalışır beceremeyince gidip kusup yatarlar, kapanış.

haahha(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendimi kovdurmaya çalışıyorum kovmuyorlar abi,

%100 faturalanıyorum ben kayıpsız. en az maliyetim *3 falan kazandırıyorum şirkete.

kot pantolonla gidip yanlışlıkla sahneye çıkmayı falan planlıyorum şu an. ulan en son düğüne bile kotla gittim IT'ci adama kimsin sen takım giydiriyorsun dallak.
Sosyal ağlarda paylaş

senede bir kere adam başı uçuş konaklama dahil 500 liraya event yap, senelik maaşlara toplamda 5000 zam yapmaktan kat kat verimli çalışan bağlılığı oluştur. bana sökmez de fakir kekeler falan tepiniyor bi aydır içicez kusucaz dağıtacaz diye.

adamlar lisede yaptığımız karambolü, üniversitedeki konsol-bira-wasted gecesini iş hayatında yeni yeni gördüğü için kafalaması kolay oluyor.

ha ben de bir önceki şirketin yılbaşı partisinde, 190'lık adama tırmanmaya çalışırken adamın silkinmesiyle İKnın kapısından içeri düşmüştüm. allah kahretsin ben de aynı kitledenim özümü reddediyorum

ÇABUK BANA EN YAKIN KİĞILININ ADRESİNİ BULUN
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

arkadaşlar burada bir dram var. halbuki şirket ortamı üniversite gibi. kimin eli kimin cebinde belli değil. sürekli bi olaylar dönüyor ama altınayı farkında değil tabi. ben halimden memnunum valla düşüren düşürüyor. geçen sene boludaydı organizasyon yine yolumuzu bulmuştuk :D
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

olm ben de aynı şirketteyim lan kısa bi süredir :D ama eventi pas geçiyorum. naber, nabıyonuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...