senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 arkadşlar selam evde uydunet kablonet neyse ondan var kablolu internet işte. şimdi kablo eve geldikten sonra 2'ye ayrılıo bi tanesi salona modeme giriyor, bir tanesi benim odama receiver'a giriyor. Ben istiyorum ki bir uç daha olsun salonda orda seyredeyim tv'yi. (hem benim odamda hem salonda değil, sadece salonda olcak receiver.) şimdi bunun için normal elektrikçi çağırsam (elektrikçi çağırcam dimi, yapar heralde) bi tane splitter ile halledilir mi, yoksa uydunet'i arayıp onların mı yapmasını istemem lazım. onlar yaparsa 3 uç var diye evde ona göre mi fiyat çıkarıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 uydunet de yapamayabilir. sinyal voltajı düşüyor böldüğünde. hele yoldan geçen adama sakın yaptırma sonra uyduneti bir daha çağırıp kekelerden fırça yersin bir de niye ellettiniz diye sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Uydunet yapmıyor onu benim bildiğim yasak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Normal elektrikçi hallediyor. Fakat sinyal gücü filan anlamayabilir. İlk eve giriştekine 2'li splitter taktır. 3'lü değil. Böylece internetine %50 gücü direk gömçürmüş olursun. Sonra TV için %50 gücü 2 ye bölersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben bi uydunet'i arayayım o zaman yapmıyorlarsa benim odadakini salona taşıyacam da hayvan gibi kablo var üşeniom sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yapıyor Uydunet, daha yeni 15500e falan boldurdum ben. özel bi splitter takıyor 20 lira mı ne. "data" diyodu adam adına her neyse artık. kendim hanzo style bolmustum başta hatta, önce 3 sonra 2ye. öyle de bi bok olmamıştı çatır çatırdi internet ama adam çok yalvardı kıyamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 kablo tv karasal yayınsa bölünüyor sıkıntı yok digitali zaten bölemezsin özel splitterı var güç kayıpsız diye satıyolar datayı modeme giricen datayı hiç bölmeden girmeye çalış tv kısmını çoğaltabilirsin kablotv para istiyodu o iş için ama extra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 çağırdırğım elektrikçi de para isteyecek abi :) digital'i çoklayamazsın derken? splitter ile çoklanıyordur olması lazım ya. ben arayayım akşam gelsinler halletsinler en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Dijital de coklaniyo da iki tane dekoder parasi mi odeyeceksin anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Koctasta bauhausta var sanirim o splitterlardan. Olmadi yazici ilk kattaki elektronikcilerde vardir O splitterler kolay bozuluyo yalniz. Her bi boktan etkileniyo. Lag spike problemi yasiyosaniz , splitter suclu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 digitali çoklasında 2 tane reciever yada işte ek yayın parası ödemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Uydunet receiver takıyor yayın parası almıyor çoklamaya en son sorduğumda. Hatta hattım vardı uydunet için yatak odasında normal yayında 28 kanal çekiyor, salon receiver ile full kanal çekiyor şuanda.Adam çıkarken kanal yetmezse arayın receiver getiririz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yayın için ekstra almıyorlar, kutu parası sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 5 liraydı aylık 2.oda kampanyası diye bi olayları vardı. alıyorlar yani para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 hmm abi kutu da var bende. salondan benim odaya giden 20m kabloyu salona taşımak istemiyorum sadece adam salondan bi tane daha çiftlesin. evde 3 uç olcak 1i boş, birinde receiver birinde modem olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 kendin yaparsin bence.. 2 tane splitter baglayacaksin alti ustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben yapamam o kablo pis bişi bayağı, ucunu oturtmak zor. Bu adamlarda krone gibi bişi var çat diye takiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Elektrikte çarpabiliyor hafiften o kabloda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 kabloyu soydun..alttaki zimbirtiyi iteleyerek sabitledin.. soyle birsey oldu.. onu da sunlara vidalayacaksin ortasindaki teli soktuktan sonra.. tum is bu kadar bence ama..bilmedigim mutlaka birseyler vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 o adamlarınki geçmeli değil sıkıştırmalıdır, bnc kablo pensesi gibi bişeyleri vardır gözün korkmasın. Üstteki gayet anam babam usulü antenli tv kablosundan yarım tier üstü f tipi uç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 senko said: arkadşlar selam evde uydunet kablonet neyse ondan var kablolu internet işte. şimdi kablo eve geldikten sonra 2'ye ayrılıo bi tanesi salona modeme giriyor, bir tanesi benim odama receiver'a giriyor. Ben istiyorum ki bir uç daha olsun salonda orda seyredeyim tv'yi. (hem benim odamda hem salonda değil, sadece salonda olcak receiver.) şimdi bunun için normal elektrikçi çağırsam (elektrikçi çağırcam dimi, yapar heralde) bi tane splitter ile halledilir mi, yoksa uydunet'i arayıp onların mı yapmasını istemem lazım. onlar yaparsa 3 uç var diye evde ona göre mi fiyat çıkarıyorlar? Senin sorunun basit, elektrikçi de, kablonetciler de yapar. Hangisi kolayına geliyorsa onu çağır. Gün gelir başka yayın da istersen ama o zaman masraf oluyor bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar