Promenader Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 burn in dedikleri kulak kirinin işlemesi zaten foamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 benim kulaklik o zaman cayır cayırdır simdi ajsfdjakhdalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 olm bu başlık neye dönüşmüş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Esh said: 5 süngere 15 dolar verdim ben daha yeni. ama comply değil. inairs diye bi firma. fena değil ama comply gibi de değil memory foam u. boyle cok hızlı acılıyo soğukken Ben de alacaktim onlari, yollamadi Amazon =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 dev kulaklığıymış yanlız m6dan sonra çok büyük geldi kabloları earbudları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Ben kulaklik satmiyorum bu arada siskoya kutu satiyodum. Bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 shure mhure derken ben kendime sennheiser momentum in-ear aldım dün. ne diyosunuz doğru bi tercih yaptım mı sizce? http://en-de.sennheiser.com/momentum-headphones-in-ear mediamarkt'ta 450 liraydı bu arada. f/p olarakta bişi söyleyebilirsiniz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 amazon.de'den alsaydın 350ye falan gelirdi acele etmişsin be kardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 perşembe kulaklığım bozuldu cuma gittim aldım abi. bugunde ankaradayım proje için. ben onu internetten alsam, elime geçene kadar ohooo müzik lazım hacı yolda, otelde, şirkette, müşteride anlarsın halimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 müzik hastası ve sürekli yollardaysan öyle hakikaten ya, benim de bir önceki 2.5 sene önce bozuldu 30 dolarlık sennheiser cx300 II yi gittim 230 liraya mı ne aldım vatandan ertesi gün. sabırsızlık zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 o bakımdan normal keremciğim, sıfır kulaklıkla ben de koşa koşa alırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 abi iş nedeniyle sürekli bi yerlere gidiyorum. altınayı'yla aynı şirketteyiz aslında ama götün koltuğa yapıştığı departmanda çalışıyor o. perşembe soldaki kulaklıktan ses gelmeyince kafayı yicektim bütün gün müziksiz ofiste. bugunde şehirdışı olduğu içni haftasonu elime geçmesi lazımdı mutlaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 olm inşallah senin götü bu koltuğa bi yapıştırırlar bir daha kalkmazsın. her gün 5.30da kalksana sen de dallak, haftada bir projeye giderken anca kalkıyorsun kerkenez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 kerkenez ban sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 olm ben mi dedim hadımköy'de olan işe maltepe'den gidip gel diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ooo mersedese mi gidiyor şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 mersedes vermiyolar ki gidince. ırgat gibi gidip geliyosun mavi yaka dayılarla aynı servisi kovalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bu bir istanbul dramıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Olm Maltepe'den niye gidip geliyorsun manyak mısın? Hadımköy'e taşınsana kiralar 500 600 lira falan hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 500-600 değil 800 minimum. bir de hayvan gibi izole yer. emin ol kütahyadan daha izoledir buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ozmn ağlama sabah 5te kalkıyorum diye. ben şirkete yakın olayım sabahları rahat rahat gidiym diye ümraniye'ye taşındım. tabi ofise gittiğim yok pek şehirdışından ama olsun, havalimanınada yakın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 aklı olan öyle yapar zaten. baba evinden çıkmak işine gelmiyordur tosunun. her akşam sıcak yemeği, ütüsü, temizliği, çamaşırı her şeyi yapılıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 tek kalıyorum. işin garantisi yok. altı ay sonra bura bitti dediklerinde tekrar anadolu yakasında aynı evin muadiline 2200 kiradan girmek var çünkü. o yüzden sabrediyorum. benim derdim mokoko gibi iş hayatına yeni girmiş Z kuşağı bebelerin sanki bir tek kendileri yorulmuş en büyük çileyi çekmiş gibi başka herkese rahat demeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 lan kim senin işin çok rahat dedi sadfsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 mokoko said: altınayı'yla aynı şirketteyiz aslında ama götün koltuğa yapıştığı departmanda çalışıyor o. sanık sizindir sayın yargıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar