Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Ben sunu alirdim gozumu kirpmadan da cidden memnunum shureden su anda, anca takasla girerim. Ona da sen girmessin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Bu süpermiş lan. https://nobleaudio.com/image/2/1000/750/5/media/uploads/lookbook/con-stamatis-4-1.jpg https://media.giphy.com/media/EldfH1VJdbrwY/giphy.gif Böyle olur muyuz acaba bununla muzik dinlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Elimde fazla iem olmasa hobi olarak takaslardik abi maksat degisiklik olsun, yeni bir sey gorelim diyerek ama er4xr var bekleyen. :) Ikisi ayni anda luks oluyor, birinin parasini dap'a falan aktaricam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 oha sayfasındaki çeşitlere gel. breaking bad'deki hank gibi minerale falan sarsan bence daha az masraflı olur https://www.rock-tumbler.net/wp-content/uploads/2016/07/tumbled-rocks.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 "abi bununla dinledikten sonra baska dinleyemezsin..." de gelmis. bi ara gelip dinleyip, "haci cok da kus kondurmuyor, cok bir bok yok" diyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Baska dinleyemezsin demedim, o 150-200lugu dinleyemezsin dedim, esik atlayinca geriye donmesi zor. Nasil 4k, hd tv varken eski tuplulerden zevk almiyorsak (ki eskiden aliyorduk). Gel beklerim ama tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Dünyam genişledi resmen, aydınlandım. 1850 dolara in ear kulaklık varmış. 2250 dolara custom oluyor. Doğan görünümlü Şahin parası. Markayı ilk gördüm. Gerçi benim audiophillikle alakam olmadığından. Bilmemek doğal tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 paticik bir şey daha kattı bana sağolsun. İlginç bi merak cidden. Böyle müzik dinlemenin neye benzediğini denemek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 kibariye dinlemek lazım. Hoş o paraya biraz daha koyup kibariyeyi düğününde çıkartırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 khalad said: siz neler yapıyorsunuz arkadaş ya kulaklıktır altı üstü tamam kaliteli birşey alırsın 150-200 tl verirsinde bunlar nasıl rakamlardır abi şunu dolmuşta filan unutsa insan psikolojisi bozulur. içim burkuldu gerçekten çok acıklı bir post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 sandığınız kadar binlerce lira vermeniz gerekmiyor ya. 1-100 arası kalite-doyum bir ölçüt sallarsak, bin tl versen elindeki generic kulaklığın verdiği %20 kaliteden %60 kaliteye çıkarsın. 60k euro verirsen geliyor sanırım %95 kalite. %5 bilimsel gelişmeler payı bırakıyorum sdfs. bir de ben bunlardan anlamam, kulağım çok da iyi değil diye düşünmeyin. katarakt ameliyatı olmuş gibi bir anda duyabileceksiniz farkı. ben de cahilim ama keyfini alıyorsun hemen. losless kibariye bile farkeder bence sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Esh said: Dolmus? dolmuş tabi asdkpgfnmda benim genelde kulaklığı toplu taşımalarda ,spor yaparken veya yürüyüşte kullanıyorum. neden garip geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 abi bunu o tür aktivitelerde kullanıyosan yazık. ali ağaoğlunun rolls royce la rizenin dağlarında offroad yapması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 alsak nerede kullanacağız peki bu kulaklığı sayın Esh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Noble BTS ve Sony A35 de ekledim satışa, meraklılar resimler için ÖM atabilir. İkisi de sıfır ayarında 1-2 aylık zaten. A35 Türkiye'den alındığı için daha 22 ay garantisi vardır. Noble BTS 300 lira (savant ile beraber alınırsa 250) Sony A35 800 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 a35'i alıp deneyip satan çok gibi sanki. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Magnum said: alsak nerede kullanacağız peki bu kulaklığı sayın Esh? adam kulaklığa hakaret anlamında demiyor. yazık olan paranız diyor bence. bu işler (dolmuş, spor) için suya dış mekana vs dayanıklı daha ucuz daha sağlam gündelik bir şey alın geçin diyor. bu kulaklıklar evde ofiste kayıpsız hifi müzik dinlemek için falan daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Hype oldu, yeni başlayanlar genelde diğer markaları bilmediğinden ismini bildikleri Sony'nin A15 ve A25 modelleriyle başladılar. A35 de onlardan iyi çıkınca falan, baya alan oldu. A35 guzel alet sesiyle, boyuyla, posuyla da gucu civarindaki daplara gore az. Muhtemelen 32ohm uzerini suremiyor, ben de 45ohm'luk bir kulakligimi suremiyor diye satiyorum zaten. Bu civarlarda sesiyle fonksiyonlariyla vs en iyi ibasso dx80 sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Savant New York'a, A35 İzmir'e gitti :) Noble BTS yuvasız hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 goldbären said: Magnum said: alsak nerede kullanacağız peki bu kulaklığı sayın Esh? adam kulaklığa hakaret anlamında demiyor. yazık olan paranız diyor bence. bu işler (dolmuş, spor) için suya dış mekana vs dayanıklı daha ucuz daha sağlam gündelik bir şey alın geçin diyor. bu kulaklıklar evde ofiste kayıpsız hifi müzik dinlemek için falan daha çok. Evde ofiste niye in ear kulaklık kullanayım yahu Kulaklığa bu parayı vereceğime ev için Bang & Olufsen i döşerim o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 kendi kendiyle çelişen bir pati daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 quixef said: Evde ofiste niye in ear kulaklık kullanayım yahu cunku ses hoparlorden ciktiginda bulundugu mekana yayilmasi ile beraber senin kulagina gelir, iyi bir akustik duzen var ise muzigi studyodan cikis kalitesinde dinleyebilecegin gibi, fayans gibi yansitici yuzeyleri cok olan bir odada sadece camur da duyabilirsin. kulaklik kullanarak aradaki akustik adimini bypass ederek (izolasyon da cabasi) orjinal kayida en yakin halinde muzigini dinlemis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Abi müzik dinleyeceğin ortamda yoğun fayans ne arasın, banyoya kurdurmayacağım hoparlörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 fayansi yansitan yuzeylere ornek olarak vermistim duvar, pencere, parke vb. de ayni sekil yansitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Savant ve sony a35 satildi. Isteyen varsa Fiio x5 2nd gen + Sandisk ultra 64gb kart satiyorum 950 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar