Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noble Savant

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

sandığınız kadar binlerce lira vermeniz gerekmiyor ya. 1-100 arası kalite-doyum bir ölçüt sallarsak, bin tl versen elindeki generic kulaklığın verdiği %20 kaliteden %60 kaliteye çıkarsın. 60k euro verirsen geliyor sanırım %95 kalite. %5 bilimsel gelişmeler payı bırakıyorum sdfs.

bir de ben bunlardan anlamam, kulağım çok da iyi değil diye düşünmeyin. katarakt ameliyatı olmuş gibi bir anda duyabileceksiniz farkı. ben de cahilim ama keyfini alıyorsun hemen. losless kibariye bile farkeder bence sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

alsak nerede kullanacağız peki bu kulaklığı sayın Esh?

adam kulaklığa hakaret anlamında demiyor. yazık olan paranız diyor bence. bu işler (dolmuş, spor) için suya dış mekana vs dayanıklı daha ucuz daha sağlam gündelik bir şey alın geçin diyor. bu kulaklıklar evde ofiste kayıpsız hifi müzik dinlemek için falan daha çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Hype oldu, yeni başlayanlar genelde diğer markaları bilmediğinden ismini bildikleri Sony'nin A15 ve A25 modelleriyle başladılar. A35 de onlardan iyi çıkınca falan, baya alan oldu.

A35 guzel alet sesiyle, boyuyla, posuyla da gucu civarindaki daplara gore az. Muhtemelen 32ohm uzerini suremiyor, ben de 45ohm'luk bir kulakligimi suremiyor diye satiyorum zaten. Bu civarlarda sesiyle fonksiyonlariyla vs en iyi ibasso dx80 sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Magnum said:

alsak nerede kullanacağız peki bu kulaklığı sayın Esh?

adam kulaklığa hakaret anlamında demiyor. yazık olan paranız diyor bence. bu işler (dolmuş, spor) için suya dış mekana vs dayanıklı daha ucuz daha sağlam gündelik bir şey alın geçin diyor. bu kulaklıklar evde ofiste kayıpsız hifi müzik dinlemek için falan daha çok.

Evde ofiste niye in ear kulaklık kullanayım yahu

Kulaklığa bu parayı vereceğime ev için Bang & Olufsen i döşerim o olur
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Evde ofiste niye in ear kulaklık kullanayım yahu

cunku ses hoparlorden ciktiginda bulundugu mekana yayilmasi ile beraber senin kulagina gelir, iyi bir akustik duzen var ise muzigi studyodan cikis kalitesinde dinleyebilecegin gibi, fayans gibi yansitici yuzeyleri cok olan bir odada sadece camur da duyabilirsin. kulaklik kullanarak aradaki akustik adimini bypass ederek (izolasyon da cabasi) orjinal kayida en yakin halinde muzigini dinlemis olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...