Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu süpermiş lan.

https://nobleaudio.com/image/2/1000/750/5/media/uploads/lookbook/con-stamatis-4-1.jpg

https://media.giphy.com/media/EldfH1VJdbrwY/giphy.gif

Böyle olur muyuz acaba bununla muzik dinlesek.
Mesaj tarihi:
Elimde fazla iem olmasa hobi olarak takaslardik abi maksat degisiklik olsun, yeni bir sey gorelim diyerek ama er4xr var bekleyen. :) Ikisi ayni anda luks oluyor, birinin parasini dap'a falan aktaricam heralde.
Mesaj tarihi:
Baska dinleyemezsin demedim, o 150-200lugu dinleyemezsin dedim, esik atlayinca geriye donmesi zor. Nasil 4k, hd tv varken eski tuplulerden zevk almiyorsak (ki eskiden aliyorduk).

Gel beklerim ama tabi
Mesaj tarihi:
Dünyam genişledi resmen, aydınlandım.
1850 dolara in ear kulaklık varmış. 2250 dolara custom oluyor.
Doğan görünümlü Şahin parası.

Markayı ilk gördüm. Gerçi benim audiophillikle alakam olmadığından. Bilmemek doğal tabi.
Mesaj tarihi:
khalad said:

siz neler yapıyorsunuz arkadaş ya kulaklıktır altı üstü tamam kaliteli birşey alırsın 150-200 tl verirsinde bunlar nasıl rakamlardır abi şunu dolmuşta filan unutsa insan psikolojisi bozulur.

içim burkuldu gerçekten çok acıklı bir post.
Mesaj tarihi:
sandığınız kadar binlerce lira vermeniz gerekmiyor ya. 1-100 arası kalite-doyum bir ölçüt sallarsak, bin tl versen elindeki generic kulaklığın verdiği %20 kaliteden %60 kaliteye çıkarsın. 60k euro verirsen geliyor sanırım %95 kalite. %5 bilimsel gelişmeler payı bırakıyorum sdfs.

bir de ben bunlardan anlamam, kulağım çok da iyi değil diye düşünmeyin. katarakt ameliyatı olmuş gibi bir anda duyabileceksiniz farkı. ben de cahilim ama keyfini alıyorsun hemen. losless kibariye bile farkeder bence sdfs.
Mesaj tarihi:
Noble BTS ve Sony A35 de ekledim satışa, meraklılar resimler için ÖM atabilir. İkisi de sıfır ayarında 1-2 aylık zaten. A35 Türkiye'den alındığı için daha 22 ay garantisi vardır.

Noble BTS 300 lira (savant ile beraber alınırsa 250)
Sony A35 800 lira.
Mesaj tarihi:
Magnum said:

alsak nerede kullanacağız peki bu kulaklığı sayın Esh?

adam kulaklığa hakaret anlamında demiyor. yazık olan paranız diyor bence. bu işler (dolmuş, spor) için suya dış mekana vs dayanıklı daha ucuz daha sağlam gündelik bir şey alın geçin diyor. bu kulaklıklar evde ofiste kayıpsız hifi müzik dinlemek için falan daha çok.
Mesaj tarihi:
Hype oldu, yeni başlayanlar genelde diğer markaları bilmediğinden ismini bildikleri Sony'nin A15 ve A25 modelleriyle başladılar. A35 de onlardan iyi çıkınca falan, baya alan oldu.

A35 guzel alet sesiyle, boyuyla, posuyla da gucu civarindaki daplara gore az. Muhtemelen 32ohm uzerini suremiyor, ben de 45ohm'luk bir kulakligimi suremiyor diye satiyorum zaten. Bu civarlarda sesiyle fonksiyonlariyla vs en iyi ibasso dx80 sanirim.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Magnum said:

alsak nerede kullanacağız peki bu kulaklığı sayın Esh?

adam kulaklığa hakaret anlamında demiyor. yazık olan paranız diyor bence. bu işler (dolmuş, spor) için suya dış mekana vs dayanıklı daha ucuz daha sağlam gündelik bir şey alın geçin diyor. bu kulaklıklar evde ofiste kayıpsız hifi müzik dinlemek için falan daha çok.

Evde ofiste niye in ear kulaklık kullanayım yahu

Kulaklığa bu parayı vereceğime ev için Bang & Olufsen i döşerim o olur
Mesaj tarihi:
quixef said:

Evde ofiste niye in ear kulaklık kullanayım yahu

cunku ses hoparlorden ciktiginda bulundugu mekana yayilmasi ile beraber senin kulagina gelir, iyi bir akustik duzen var ise muzigi studyodan cikis kalitesinde dinleyebilecegin gibi, fayans gibi yansitici yuzeyleri cok olan bir odada sadece camur da duyabilirsin. kulaklik kullanarak aradaki akustik adimini bypass ederek (izolasyon da cabasi) orjinal kayida en yakin halinde muzigini dinlemis olursun.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...