moonfall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 2013 yılında aldığım asus n56vz laptopum aşırı ısınıyor. termal macun, fanların bakımı vs için şişli taraflarında güvenilir bilgisayarcı önerisi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Abi aç kendin yap çok basit bir işlem :/ Daha önce hiç tecrüben yoksa youtubedan arat kesin vardır sökme/montaj videosu. Güzel zaman geçirmelik bi iş elinizden az iş gelsin AMK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ben açarken yalama olmuştu vida yerleri, öyle tehlikeleri de göze almak lazım xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Nasıl bir kuvvet uyguladın da yalama yaptın l3l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 n56vz'yi kendin açma derim ben yeterli alet edevat ve tecrübe yoksa. arkadaşınkini açmaya çalışırken ekranın kablosunu koparmıştım ben yanlışlıkla, kanser bir kasası var onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Perpa İçinde arı bilgisayar var 8. katta, adamlar güzel iş yapıyor ofisin laptopları ve evdeki pc yi de oraya götürüyorum gerektiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yazıcıoğlunda güvendiğim bir laptop tamiri yapan yer var. istersen paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar