pontipati Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 tam şuramda boynumu sağa yatırınca ağrı var: http://www.saglikmodu.com/wp-content/uploads/2016/02/boyun-agrisi-700x350.jpg kas gevşetici yok, nasıl geçer bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Sıcak duş, yakı, bebe yağıyla masaj, egzersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 dün yüzdüm + sıcak duş aldım geçmedi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 fıtık yoksa bile hemen geçmez zaten en az 4-5 gün ver kendine. sıcak tut, egzersiz yap, yakı kesin çözüm.. majezik duo kas gevşetici sprey var işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Boynunu vurdurursan, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Voltaren, Dikloron falan bir jel/krem sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 abi spor ve yastık çözümü. bi sefer yüzmeyle geçmez 2 hafta düzenli yüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bugün de benim ağrıyo. spora gidemedim hasta da olunca zorlamadım. kapıcı değişti ev soğuk sanırım bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 yastığı yükselteyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Neyden dolayı bu ağrı bir anda mı çıktı yoksa kronik mi? Bir andaysa masaj yap bol bol 1-2 günde geçmez kronikse fıtık için verilen egzersizleri uygula vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bir anda çıktı pencere açık mı kaldı da oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 çare http://www.uzmanportal.com/files/2011/03/giyotin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 masaja git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 yastığı yükseltme zorlamışsındır bişey kaldırıp indirirken falan ya da soguk vurmuştur varsa tiger balm sür gece yatarken rahatlatır ya da viks ağrısına katlanma, kas gevşetici ve ağrı kesici al. zamanla ağrısına alışırsın, sürekli kasarsın daha kötü olur. yakı yapıştırabilirsin o da çabuk iyileşmesine yardımcı olur. tabi bir de masaj yaptır birine sık sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 medikal masaj ama bağımlılık yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyandog Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 yumusak bi havluyu utuleyip boynuna sararsan bi sureligine iyi gelir kas gevsetici yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Kulunç kırdırt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Adeta her biri doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 boyun fıtığı olmasın bi doktora ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ilaç alamadım bugün ama yüzdüm 1 saat kadar. ağrı bitmedi ama düne göre daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 tilac sr 600 günde 1 muskazon, max 8 / gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bi daha hic agrimamasini istiyorsan DDP yogaya basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 https://ddpyoga.com/ asfasda bu ne ya gidin adam gibi spor yapın abi git yüz mesela mis gibi yüzme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yuzebilecek adam zaten gitsin yuzsun. ddp yoga ananizin yogasina benzemiyor arkadaslar biraz arastirin kendiniz gorun. siteye girip EHEHEH NE KOMIK LAN demek var bi de hareketleri deneyip sonuclari bizzat gormek var. isim gucum bilgisayar olan bir vatandas olarak soyluyorum. COGIYI <3 [video]https://www.youtube.com/watch?v=aB5ys1zsz-o?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 deforme olmuş adamdan tavsiye alacak hale gelmedik çok şükür ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar