Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opel gelin oluyor gidiyor

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

olay kalite falan değil karlılık. kar yoksa istersen bentley yap, gelir biri alır 10 yıllık karına karşılık.

maseratiyi de vw aldığı zaman aynı geyiği yaptınız mı mesela?

iyi de zaten audi ve porsche vw markasıydı?

ayrıca orjinal opel, ww2 den önce ilk iflas ediyor amerikalılar alıyor, sonra hitler yanılmıyorsam millileştiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
abi neyini alıyor bu adamlar peki? üretim tesisleri, işte patentleri bok püsürü dahil mi yani yoksa sadece isim hakkını mı satın alıyorlar?

çünkü üretim tesisleri bok püsürü de alıyorsa biz alsak ya böyle bi firma. yerli otomobil diye bırak zararı dünyadaki en çok kar eden otomobil firması falan olur sadece tr'de yaptığı satışlarla. bak bu akp zihniyetiyle kar ederiz diyorum, onun dışında akıllı bir pazarlamayla dünyada da uçurabilirsin yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ya niye taşıyalım abi maksat türk markası otomobil. önemli olan patentler zaten, fabrikanın tr'de olmasıyla olsa renault, fiat falan birton üretim yapıyor tr'de.

Maksat türk malı otomobil olsun, vergiyi sıfırlasınlar tr'de ya da çok aşağı çeksinler. hem alan kazansın hem satan kazansın. mevcut patentleri falan geliyosa zaten üretim tesislerini tr'ye de kurarsın onda ne var, tr'de kullanılacaklar tr'de üretilsin avrupa ve dünyaya gidecekler evropa'da üretilsin falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...