pontipati Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Selam, terrariumlara merak saldım: http://www.thelandofshadow.com/wp-content/uploads/2015/11/TerrariumHobbitHole11.jpg Evdeki malzemelerle kartondan vs. ev yapayım diyorum başlangıç olarak, yalnız insan figürü nasıl yaparım bilmiyorum. Sabundan yontmaya çalışsam mı mesela? Var mı bir fikri olan :)-D İnsan figürü: http://cdn2.themagger.net/wp-content/uploads/2014/04/20140411_181636-540x303.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 kartondan ev :D terrariumdaki bitkilere spreyle su veriyorsun nemli bi ortam gerekiypr karton ve sabun iyi bir fikir gibi değil 3-5 liraya falan satın alsan daha temiz olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Kilden yapabilirsin figürleri, veya sonradan donan hamurlardan, ya da lego falan oyuncak bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 illa kendinmi yapmak istiyosun? kendin yapıcaksan biraz ugrastırır o boy. slef hardening solvent clayla yaparsın suda dağılmaz. ama yok alırsamda olur diyosan herhangi bi bi maketciye git 1&64 civrı figürler var her türlü aksiyonu yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Fistan said: kartondan ev :D terrariumdaki bitkilere spreyle su veriyorsun nemli bi ortam gerekiypr karton ve sabun iyi bir fikir gibi değil 3-5 liraya falan satın alsan daha temiz olur bence Şimdi şöyle metal kapaklı küçük(~400ml) bir cam kavanoza şöyle https://www.aricilikmalzemeleri.gen.tr/wp-content/uploads/2015/02/bal-kavanozu-2.jpg ufak, yapraklı çam dalı ve topraklı yosun gibi malzemeler koymayı düşünüyorum. Kömür yok mesela o yüzden en alta orta boy çakıl üzerinde de toprak sıkıştıracağım. Bu durumda kavanozun içi nemlenir mi, sulama gerekir mi? İlk denemem olacak ondan eldeki malzemelerle(sabun karton vs.) uğraşayım dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 zor olmaz mı o kavanoz, fanus 5-10 lira bir şey bence al, güzel güzel yap, ileride aa ilk bunu yapmıştım dediğinde gözünde kaya tuzu kavanozu canlanmasın fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 https://www.aliexpress.com/wholesale?ltype=wholesale&d=y&origin=y&isViewCP=y&catId=200215377&initiative_id=AS_20170212060444&SearchText=terrarium+figurines&blanktest=0&tc=af Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Cam bi kap bul ama sınırlama kendini. Mesela boy boy eski gaz lambalarından satılıyor hediyelikçilerde. 10-20 tl bişey. Hem gaz haznesini hemde üstündeki uzun camı birlikte kullanabilirsin. Gaz haznesinde toprak olur uzun camla bağlantısını açarsın haznenin. Bi ara yapıyım ben bunu dediğim şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Sorduğun sorunun cevabıda htto://knitting.blogcu.com/evde-seramik-hamuru-yapimi-nasil-yapilir/7294265 Sonra ev fırınında oluyomuş galiba sulu boyaylada boyanıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 onun istediği olcekteki figürler seramikde dağılır gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 güven sanatta var aradığın herşey çok pahalı falanda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 3D yazici ile yapabilir veya yaptirabilirsin. Hatta yaptiracak yer bulamazsan ben de yardimci olabilirim. Ama sanatsal malzeme satan kirtasiyelerde genelde hazir maketler oluyor onlar da isini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar