Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 hadi toplaşıp pati-nbase yapalım bugün ilk defa merck nicoteen gördüm gezinirken nette 25ml 200tl 100ml 500 tl civarı fiyatları 10mg den kabaca hesaplasak 25ml den 2,5 litre 100ml den 10 litre nbase yapar azcık zehirli olduğu için tercihen kimyacı yada bu işlerde tecrübeli bir arkadaşın ipleri almasında yarar var tabii maske gözlük eldiven ve bilimum korunma önlemleri alınarak yapılması gerekiyor işlemin, deriye temas halinde bile zehirliyor saf nikotin danaya girelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 teker teker gelin uleyn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 gir gir, geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Buharevi kalitelisinden satiyor, gerek yok hic. Siz kotulerini aliyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 başlıktan dana22 ye gönderme sanmıştım oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ad3m said: başlıktan dana22 ye gönderme sanmıştım oyunmuş. allah tan oyunmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Peregrin said: No. bu niye ucmus sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Çaşıt olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Verdiğin fiyatlardan Balmumcu'dan gördüğünü varsayıyorum Merck nikotini. Oradaki nikotin için hem sitede yazılmış "e-likitlerde kullanılamaz" diye hem de aradığımda da aynı şeyi söylediler. Biraz tırış bir uyarı mı bu yoksa ciddiye almak gerekiyor mu emin olamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatsın da ona göre düşünelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 valla cas değeri tutuyor netten baya araştırdım ama merck in başka nikotin ürününü de göremedim ben o uyarı da başımıza iş almayalım uyarısıdır muhtemelen ayrıca bunu baya hayvan gibi inceltmen gerekiyor, üstüne aromayı basıp içmesin mallar diye de yapılmış olabilir uyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Başımıza iş almayalım diye yaptıkları bir uyarıysa takdir ediyorum ama adamlar milleti korkutmaz öyle boş yere diye de düşünmeden edemiyorum. Bi bakayim o zaman derinlemesine ben de, olmadı gireriz danaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 onu ole yazmalarinin sebebi esigara tutun vs gibi maddelerin internetten yasak olusundan..yoksa kimyasal saf sivi nikotini nerede kullanacak endustriel olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar