Aceace Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 FTL'nin yapımcılarından yeni oyun. (Insan yine de FTL 2 istemiyor değil ama olsun) https://www.youtube.com/watch?v=sJR1OpHNgzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 iki gun once aklima esti epeydir ses cikmiyor, acaba ne oyun yapiyorlar diye bakindim, bu adamin sosyal medya hesaplari dahil. hicbir sey bulamamistim. http://store.steampowered.com/app/590380 said: Defend the Cities: Civilian buildings power your mechs. Defend them from the Vek and watch your fire! Perfect Your Strategy: All enemy attacks are telegraphed in minimalistic, turn-based combat. Analyze your opponent’s attack and come up with the perfect counter every turn. Build the Ultimate Mech: Find powerful new weapons and unique pilots as you battle the Vek infestation across Corporate-Nation islands. Another Chance: Failure is not an option. When you are defeated, send help back through time to save another timeline! guzele benziyor. FTL gibi lineer oyun dunyasi / gidisat yapmazlarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5XHEyH6diV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 RELEASE DATE: When it is finished 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Benim eskiden nintendo ds te ve gba da oynadigim advance wars a benziyor. Ne yenilik getiriyor bu? Bir anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 into the beach diye okudum, yaz temalı plaj oyunları sandım california games gibi. hayal kırıklığı oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Bugün çıktı ve beğendim. FTL kadar iyi bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 bende begendim. adamlar satranc benzeri bir oyun icat etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Namessar said: Benim eskiden nintendo ds te ve gba da oynadigim advance wars a benziyor. Ne yenilik getiriyor bu? Bir anlatın Şu oyunu benim dışımda oynayan varmış. Gözlerim yaşardı. En ötesi zaten Final Fantasy Tactics idi. Özlemişim resmen. Var mı ki arada kaçırdığım oyun tavsiye niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 tactics ogre, fftden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Cok cok kısa oyun. Bence almaya değmez. FTL gibi kendini tekrar eden oyun yapmıslar ama bu kadar kısa olması oyunu bozmuş yani bitirdikten sonra ftl gibi tekrar oynatmaz bu. Mantık yine aynı easy aslında oyun başında easy degil ach.'lar topladıkca yeni mech ve liderleri aciyosun. Açtıkça oyun kolaylaşıyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Oyunu defalarca bitirmiş biri olarak dediğine katılmıyorum. Her squad, hatta bazı pilotlar oynanışı farklılaştırıp yeni bir deneyim haline getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 oyun degil de "run"lar kisa. epey replay value var. FTL'de bir kez bitirdin mi epey oynamis oluyorsun. bunda bir kez bitirdin mi icerik olarak hala oyunun basinda sayiliyorsun. konsept itibariyle FTL tercih ederim ama bu da cok guzel oyun olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Yani şöyle söyliyim , achv.'ları açmakla yeni squad acmayı bağlamaları olayını sevmedim çünkü normal zorlukta 5-6 maç attım volkanık adaya kadar geldim ama easy'de olsam yeni squadları çoktan açmış olurdum. Dedim bari böyle kasıcagıma easy'de 1 kez oynayıp bitiriyim ondan sonra normal ordan hard'a geçerim ama bitirince oyunu bir isteksizlik oluştu. FTL gibi bitirmek yeni run yapayım heyecanı vermiyor. Yoksa oyun cok güzel keşke daha uzun ve çeşitli olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 https://www.epicgames.com/store/en-US/download/into-the-breach/home beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar