Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 alman yapıyor amk, direkt yenisini alayım hemen nasıl kulaklıksız kalcaz kaç gün diye hepsiburada'ya girmek vardı ilk birkaç saniye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 çalışır nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 snopy olsa çalışmazdı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 olay yeni olduysa oksitlenmesi felan biraz sürebilir. hemen gerekli önlemleri al araştırıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Sennheiser ise inanırım, fiyat performansta da 10 numara bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 benim kulakliklar 2 kere camasira girdi bisi olmadi, ustune kahve nin icine daldi cikti, gittim muslugun altinda yikadim, tapu kadastro merkezi gibi calisiyor. philipsin 10 dolarlik dandik kulakligi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 kahve kulaklığa düşüp hala lezzetli olsaydı haber olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 düştüğü kahvede önemli, alaman kahvesi olması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 sorduk mu çalışıyor mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Ben de sony yi defalarca çeşitli sıcak içeceklere düşürdüm hala çalışıyo. Japon daaha da iyi yapıyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 kulaklıkla müzik dinlerken ısınsın diye kulağınızı kahve fincanına mı dayıyonuz napıyonuz. herkes fincana kulaklık düşürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar