Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 nope, kupada alınan ceza kupada geçerli oluyor. stad kapatmadan, kart cezalarına kadar. emsal kararlarda var. misal; http://i.hizliresim.com/R179No.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Gerçi kişisel olarak Tosic'in cezasının ligde çekilmesini isterdim :( Mitrovic'i kazanırdık, şimdi şenor haju yine kesmez.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 a iyi hatırlattın dün mitrovic beni çok ümitlendirdi valla
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 şg tosiç'i en az 3 maç net keser. bu 3 maçta mitroviç'in göstereceği performansa göre de karar verir kimi oynatacağına. ligin son 15 maçında hayatta değişmezdi stoper tandemini böyle bir olay olmasa şimdi bir şans doğdu mitroviç'e. bayağı da iyi oynadı dün bakalım.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Kupada alınan ceza kupada çekiliyor olayı saçmalığın daniskası bjk taraftarının aklını o zaman yani Cümbür cemaat sahaya inip adam öldürmeleri lazımdı Yazık olmuş
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ligde yenilen kartların cezası kupa maçlarında da çekilmiyo muydu, tersi niye yok? Saçmalık akıyor ülkenin her yerinden.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 çünkü kupalar endüstriyel futbol organizasyonlarında hiçbir değeri olmayan, gereksiz yükler ve bir işe yaraması gerekiyor. asıl paranın döndüğü ligde eksik kalmasın diye para kazandıran takımlar, kimsenin umrunda olmadığı organizasyonlarda o cezaların kesilmesi daha karlı oluyor. kupa gibi boktan bir organizasyonda alınan cezanın lige yansıması külliyen zarar herkese. sadece trde değil bu arada çok fazla ülkede bu böyle.
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Van persi tiksindirdi demeye geldim, gidiyorum.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Van Persie ile yaşadığı pozisyon sonrası oyundan atılan siyah-beyazlı oyuncu Tosic’in, başkasının akreditasyon kartıyla maçı izlediği ortaya çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 47. maddesinin 1. fıkrasında, "Hak sahibi olmadığı halde başkalarına ait lisans, akreditasyon kartı ve sair uygunluk belgelerini kullanarak TFF ve müsabaka görevlilerini yanıltmaya çalışan veya bu eyleme herhangi bir şekilde iştirak eden (a) Futbolculara 8 ila 24 müsabakadan men cezası verilir" ifadeleri yer alıyor. http://odatv.com/derbiden-cikan-bu-goruntuler-ortaligi-karistiracak-0602171200.html Sadece kupa maçlarında alır ama...
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 tosic o ben değilim der geçer abi. hakem raporunda yoksa bişi çıkmaz işte. ama yani bi dallamalık yetmiyo üstüne bi tane daha.
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 DarKRideR said: Zaten FB'nin bu maçtan sağ çıkması için yapması gereken tek şey o pislikler, çirkefliklerdi. Oyunu soğutmak, oynatmamak; başarabilirsen rakibi eksik bırakmak vs... Hepsini kusursuz yaptılar. Hani ŞG'nin uyarıları vs. geçtim zaten bütün kontrolün sende olduğu, güçlü taraf olduğun bir zamanda bu oltaya düşmek cidden büyük embesillik ya... Marcelo düşmedi mesela, GG düşmedi, Adriano düşmedi ne bileyim Oğuzhan'a oynadılar mesela ki mini EmreB olmasına rağmen o bile düşmedi ama işte en zayıf halkaya 2 kere oynaması yetti RVP'nin görüp. Tek hatada takım ne hale düştü. Sonrası kontrolü vermek, gerginliğe yenik düşmek vs... Takımdaki adamlar şampiyonluk görmesine rağmen halen çok çabuk düşüyorlar. Bunu aşmak gerek artık cidden. Şu maçı 10 kişi bile kazanabilirdi BJK, Fener o kadar leşti işte 10 kişi rakibine karşı kaleyi bulan 2 şutu var totalde de işte kafa olarak bittiğinde yapacak bir şey kalmıyor. Bu arada bahsi geçen cezaların tamamı kupada çekilecek. stad kapansa da tosic min 10 alsa da kupada çekilior sdafsafsa o da güzel oluyor lelelele aynen :D
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Tosiç yetersizinden kurtulacak BJK işte , sezon sonu fan pörsiye teşekkür edersiniz :)
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Kupa cezasi niye kupada cekilirmis, fenerin isine gelmistir oyle degismistir kural ilk yapildigi karara bakarsaniz kesin. Baska neden olacagdi?
S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 galibiyet, kupa falan filan hiç biri burdaki ağlak postların tadını vermiyor valla :D bilseydim maç sırasında buraya bakardım bok gibi maç oldu.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Tabi canım, Aziz olmasa futbol olmazdı zaten, kuralları hep o yazmış en başta. Saha boyu, kale direkleri, penaltı noktası falan hep Aziz'in işi.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 bahsettiğiniz adam fenerasyonun yaratıcısı lan
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 bi cok besiktasliya gore yerin ve gogun de yaraticisi o abi
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 bi çok beşiktaşlıya göre dallamalığın diğer adı da bir çok fenerliye göre zeusla 1v1 atan yüce insan
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 zz top okuyorum güncelde her gördüğümde
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 boyle de mubarek bir insan. ayni kilisdar gibi, rakiplerin hic birisi gitsin istemiyo sdf
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 maç başlıkları maç gününün sonunda kilitlense? ya da güncelde görmesek hoş olmaz mı?
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Lectre said: maç başlıkları maç gününün sonunda kilitlense? ya da güncelde görmesek hoş olmaz mı? işte bunlar hep chp zihniyeti ondan yeni anayasaya evet...
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 maç olduğu günlerde forum kullanılamaz hale geliyor, di! güncelden kaldırsana futbolu yahu :/ [video]https://www.youtube.com/watch?v=8wXzqWwLCGE?feature=oembed" width="459">
Öne çıkan mesajlar