souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Bjk taraftarı Gs Fb maçlarında en ufak bir olumsuzluk oldu mu anında pısıyor hemen. Ne kadar çamur olsa da RvP nin tek kişilik tecrübesi bütün bjk yi bitirdi resmen. Hakem rezaletti. RvP Tosic olayına kadar 5-6 sarı kart olurdu. Hatta kırmızı bile çıkardı 2. Sarıdan. RvP ye kırmızı kart verememesinde daha komik olan Lens gol iptali oldu. Resmen yalan söyledi çalmadım diye. Şener de maçın son 10 dakikası fazladan oynadı. Nasıl atmadı ilginç. Son dakika el ile oynama yoktu bence. Tek doğru karar bu oldu. Azizsilin Tff ve hakemlere epey tesirli olmuş. Bjk 2 maç puan kaybederse bu gaz ve azizsilin ile Fb yarışın içine girer.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 benjani said: https://twitter.com/denizcoban_/status/828329096950194177 şu da lens'in verilmeyen golü.adam oyna demiş ama golü vermedi sonra. Oyna hareketi değil o, dur diyor. Orta sahadan koşuyor zaten olay bölgesine, oyun bölgesinde değilse zaten oyunu başlatamaz hakem her şeyden önce. Deniz Çoban prim kasıyor şuan belli ki sdfdsaads hiç mi maç izlemiyorsunuz anlamıyorum ya. oyna hareketinde elleri ileri doğru paralel ileri itiyor. tam anlatamadım da netten hızlıca şöyle bir örnek buldum. http://1.bp.blogspot.com/-sZhk88qgx50/UrbcQmWDUrI/AAAAAAAAGDQ/uHFXwzpmgKk/s1600/HAKEM+NEYAP+2.png sağ alttaki hareket gibi oluyor işte. maç izleyin biraz maç, maçkolik skor ekranından takip etmeyin sdafas
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Maçı izlemedim bu arada, son 10 dakikasında eve girdim. Türkiye Kupası'na zerre değer vermiyorum senelerdir zaten yazıyorum bilen bilir. Maç bana bir şey hissettirmiyordu, yani hissediyordum da yazmıştım geçen FB alır diye. 83'ten beri eleme turlarında ilk defa yenildik zaten Fener'e gereksiz uzun ve saçma bir seriydi zaten ben inanamadım ilk gördüğümde sadfdsfsd Tek üzüldüğüm iç saha yenilgi serisinin FB'ye karşı bitmesi başka bir şey değil. Bu mağlubiyet, lig mağlubiyeti olmadığı sürece hiçbir sıkıntısı yok bize karşı. hatta normal şartlarda tosic'in iki maç olmayacak olması en az BJK'ye ödül bile şu dönemde. ŞG böyle oyuncuların başına bir şey gelmeden vazgeçemeyen adam. 2 maç mitrovic vs. geçerse eminim kalır öyle savunmada kademe atlarız. şans bile oldu işte. ama yenilmeyeydik iyiydi iç sahada harbi, böyle adanaspor vs. bekliyordum ben ilk iç sahada yenilgiyi resmen sadfsad
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Kırmızıya kadar şutu yokki fenerin :p
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Şunu yeni gördüm, Tosic'in kırmızıdan önce mi oldu şu? https://twitter.com/BesiktasFacts/status/828335471398895616 Buna kart bile çıkmadı diyorlar. Rezillik lan şu harbi o zaman sadfsad
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/C37SbdnWMAA2cYd.jpg idari menajerimizin kafası yarılmış Bakalım ne ceza gelecek Küfür maç boyu var Yabancı madde her türlü var Sahaya giren taraftar var Kanda dökülmüş bjklılık duruşlarını çok güzel gösterdiler
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Peregrin said: STATUS: Ali Palabıyık fenerbahçemize hayırlı olsun.
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 DarKRideR said: Şunu yeni gördüm, Tosic'in kırmızıdan önce mi oldu şu? https://twitter.com/BesiktasFacts/status/828335471398895616 Buna kart bile çıkmadı diyorlar. Rezillik lan şu harbi o zaman sadfsad aynen abi, palabıyık'tan bekliyorduk zaten ya. salla sevinsinler bari biraz.
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 o bir şey değil ya van persie maç boyu ayağa bastı, çekti, itti, neredeyse tüm bjk'li futbolcularla laf dalaşı yaptı. sarısı varken tribünü iki kez tahrik etti ki aynısını ozan yapınca direk sarı verdi hakem. onun ve şener'in 90 dakika çıkarabilmesi mucize oldu resmen.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 neyse gaz ihtiyacını alsın taraftarı biraz sfsadfasd
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ona lens'i de ekleyelim abi lütfen. adam "o" tuşuna basarak oynadı maçı, bazı pozisyonlarda fifa 99 "q" tuşu spamladı ama sarısız bitirdi sanırım maçı.
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 calimero said: Peregrin said: STATUS: Ali Palabıyık fenerbahçemize hayırlı olsun. SAPLANMIS.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Bide kupa mupa zannetmiyorum hiç bir Fenerbahçe taraftarının umrunda olsun , Ahmet çakar gibi anlatayım , bi bjk lı çocuk düşünün 5-6 yaşlarına gelmiş , Pırıl pırıl Daha aklı yeni başına geliyor , Babası çocugunu alıp arenaya maça götürüyor, Maç öncesi köfte ekmek yiyorlar, Sonra maç başlıyor, Zaman geçiyor, Çocuk birden durup , babasına soruyor , Baba baba Babası efendim yavru kartal diyor Ve çocuk beklenen soruyu soruyor baba bize yeni statımızda ilk kim koydu ? Gerisi teferruat...
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Darksun said: rvp nin gol sevinci bile çirkefçeymiş be, bu adam hep mi böyleydi? Yok efendi takilip tinerci cikanlara yapiyomus. Kesin bilgi.
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Peregrin said: calimero said: Peregrin said: STATUS: Ali Palabıyık fenerbahçemize hayırlı olsun. SAPLANMIS. Size aziz saplanmış be abi, çıkmıyor da. dedeyi gönderip ismail'i alıyordunuz en son o da kaldı bak şimdi ;)
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Pecete servisimiz sabaha kadar devam edecektir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Bonjo said: benjani said: https://pbs.twimg.com/media/C37SbdnWMAA2cYd.jpg idari menajerimizin kafası yarılmış Bakalım ne ceza gelecek Küfür maç boyu var Yabancı madde her türlü var Sahaya giren taraftar var Kanda dökülmüş bjklılık duruşlarını çok güzel gösterdiler Beşiktaşlılık duruşu haksızlığa boyun eğmemektir aynı zamanda. Ağlayacaksanız çirkeflik yapmayın.
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Peregrin said: Pecete servisimiz sabaha kadar devam edecektir. onu siz kullanın abi, baya bir mastürbasyon var başlıkta lazım olur ;P
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ha tabi orgazm sonrası pişmanlık da gelecek lig tablosuna bakınca, yakındır
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 souldarkorn said: Azizsilin Tff ve hakemlere epey tesirli olmuş. Bjk 2 maç puan kaybederse bu gaz ve azizsilin ile Fb yarışın içine girer. Bu futbolla giremezler yarışa falan, rakip 10 kişiyken 1 kontraatak yapabildiler hepi topu. Her maç böyle hakem bulamazlar.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 aktiftablet said: Bonjo said: benjani said: https://pbs.twimg.com/media/C37SbdnWMAA2cYd.jpg idari menajerimizin kafası yarılmış Bakalım ne ceza gelecek Küfür maç boyu var Yabancı madde her türlü var Sahaya giren taraftar var Kanda dökülmüş bjklılık duruşlarını çok güzel gösterdiler Beşiktaşlılık duruşu haksızlığa boyun eğmemektir aynı zamanda. Ağlayacaksanız çirkeflik yapmayın. Evet şu yapılanları onaylayan kalitede bir insanla tartışmıyacam Devam edin Dik durun Güzel Güzel
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 En cok sevdigim seyler geri geldi ya, Senolun gozyaslari sdf
Öne çıkan mesajlar