Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2017 - Bahar

Xenus

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Sakurada Reset: Bu sezon ilgimi en çok çeken anime bu oldu şimdilik (sequellari saymazsak). Kızın halini filan da göz önüne alırsak bayağı feels tripe bağlayacak gibi geldi. Üstüne bir de timeline kurcalayan her eserin izleyiciyi sufferinge doyurmasını bekliyoruz doğal olarak. İlk bölüm yavaş ve yavan olsa da bayağı bi potansiyeli var yani.

------------------------------------------- <-Çizgiyi çekiyorum, geri kalan çerezlik.

Renai Boukun: Bu çok eğlenceli bişey ya hahah. Aşırı aptal ama bayağı güldürüyor. Comedy+Harem

Busou Shoujo Machievellianism: Bu da iyiymiş. İzlenir. Shounen Battle+Ecchi+Comedy

Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records: Bu da sezonun random generated light novel animesi olmuş, ama yine de bayağı iyi. Bunu da izlerim.

Çerezlikler bayağı güzel ama, hepsi eğlendirdi.
------------------------------------------- <- Burada da bi çizgi dursun

Alice to Zouroku: Fena değil, güzel, ama pek sarmadı, ama sevmedim de diyemiyorum, arada kaldım. Neyse 1-2 bölüme açılır belki.

Seikaisuru Kado: Neyin nesidir neyi amaçlıyor hiçbişey anlamadım. Koskoca 2 bölüm bayağı boştu. Neyse 1-2 bölüme belli olursa belki izlerim.

Clockwork Planet: Bayağı bayık, 1 bölümü zor bitirdim. Dropped.

Gin no Guardian: Çin animelerine her sezon bi şans veriyorum, her seferinde ilk bölümü zor bitiriyorum. Ama bu o kadar kötü gelmedi nedense, 1-2 bölüm daha şans verebilirim belki. Ama büyük ihtimalle bu da dropped.
Sosyal ağlarda paylaş

Fukumenkei Noise güzel mi değil mi anlayamadım ya. Bir yandan müzik animesi her türlü gideri var, diğer yandan animasyonları filan kötü. Kötü demiyim, iyi de pek özenmemişler gibiydi.
Bir yandan çok iyi, diğer yandan bayık/cringe kısımları var. Genel olarak sevdim ama ya. Biraz daha gayret ederlerse favorilerim arasına girebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...