Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 https://static.neregate.com/2017/01/neregate.com-Spring-2017-Anime-Chart-v1.jpg Attack on Titan S2 Boku no Hero Academia S2 Berserk S2 Kekkai Sensen S2 Shingeki no Bahamut S2 Danmachi S2 Uchouten Kazoku S2 Saekano S2 Natsume Yuujinchou Roku nasıl bir sezon bu yareppim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 anaa bu kekkai senseni ben bitirmemiştim ha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 hero academi ve bahamut yeter de artar bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 her yeni sezonda takip ettiğim anime sayısı azalıyor ya.. neyse ki henüz izlemediğim kafa yapımlar var eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 danmachi 2. sezon yerine spin-off nedir aga olmadi... olmadi ama uzun zamandir gelen en iyi sezon olacak sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Warau Salesman'ın tüm bölümlerini bulamamıştım nette, çok iyi oldu yenilenmesi. Acaba süresini uzatacaklar mı yoksa yine 10 dakika mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 leş 2 sezondan sonra süper gelicek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Sezon başladı bu topik niye boş ya? Sakurada Reset bayağı güzel olucak gibi gözüküyor, feels train için biletlerimizi ayıralım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kenkai sensen s2? son bölümü yapmaları 1 cour sürdü ne hatlerine yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 shingeki no kyojin 2 boku no hero academia 2 granblue fantasy berserk 2 strike the blood 2 kalanı bekle gör, şimdilik güzel başladı ama sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Cuce said: kenkai sensen s2? son bölümü yapmaları 1 cour sürdü ne hatlerine yeni sezon sonbahara kalmış abi. https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-03-23/blood-blockade-battlefront-and-beyond-tv-anime-premieres-in-october/.113782 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ahahahah bu kafayla anca 1 cour 1 bölüm diye gider bunlar. 2-3 seneye anca görürüz sezon finalini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Klasik kekkai sensen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Sakura Quest shirobako ile aynı ekipinmiş şimdi baslıyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Şimdilik yeni başlayanlardan Alice to Zouroku, Rokudenashi Majutsu~, Sakura Quest ve Sakurada Reset'i izledim. Hepsini takip edeceğim gibi duruyor, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Sakurada Reset: Bu sezon ilgimi en çok çeken anime bu oldu şimdilik (sequellari saymazsak). Kızın halini filan da göz önüne alırsak bayağı feels tripe bağlayacak gibi geldi. Üstüne bir de timeline kurcalayan her eserin izleyiciyi sufferinge doyurmasını bekliyoruz doğal olarak. İlk bölüm yavaş ve yavan olsa da bayağı bi potansiyeli var yani. ------------------------------------------- <-Çizgiyi çekiyorum, geri kalan çerezlik. Renai Boukun: Bu çok eğlenceli bişey ya hahah. Aşırı aptal ama bayağı güldürüyor. Comedy+Harem Busou Shoujo Machievellianism: Bu da iyiymiş. İzlenir. Shounen Battle+Ecchi+Comedy Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records: Bu da sezonun random generated light novel animesi olmuş, ama yine de bayağı iyi. Bunu da izlerim. Çerezlikler bayağı güzel ama, hepsi eğlendirdi. ------------------------------------------- <- Burada da bi çizgi dursun Alice to Zouroku: Fena değil, güzel, ama pek sarmadı, ama sevmedim de diyemiyorum, arada kaldım. Neyse 1-2 bölüme açılır belki. Seikaisuru Kado: Neyin nesidir neyi amaçlıyor hiçbişey anlamadım. Koskoca 2 bölüm bayağı boştu. Neyse 1-2 bölüme belli olursa belki izlerim. Clockwork Planet: Bayağı bayık, 1 bölümü zor bitirdim. Dropped. Gin no Guardian: Çin animelerine her sezon bi şans veriyorum, her seferinde ilk bölümü zor bitiriyorum. Ama bu o kadar kötü gelmedi nedense, 1-2 bölüm daha şans verebilirim belki. Ama büyük ihtimalle bu da dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Seikaisuru Kado, bata da bilir çıka da bilir. Konu ilginç diye devam edicem. Kafasında soru işareti olanlar beklesin bir kaç bölüm, yorumlara göre hareket ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 renai boukun... wtaf? neler oluyor öyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sagrada resete baktım da içim şişti altyazı okumaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ov yis berserk göz kanatmayan görüntüler ile sonunda. bi garip göüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 clang a doyurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 kapattım 7. dakikasında. dayanamadım playstation 2 görüntülerine. eskiden ne kadar iyidi. mangası ne kadar iyi. şuna bütçe bulamayıp dandik yapımlara para akıtan stüdyolara yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Beyler hardcore dram izlemek istiyorsaniz anime falannugrasmayin ve kendinizi turk televozyonlarina emanet edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Zero kara Hajimeru Mahou no Sho çok iyi, bunu da bayağı sevdim. Favorilerimden olabilir. (Kimse sormadan söyliyim, Re:Zero kara Hajimeru hedehödöyle alakası yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Fukumenkei Noise güzel mi değil mi anlayamadım ya. Bir yandan müzik animesi her türlü gideri var, diğer yandan animasyonları filan kötü. Kötü demiyim, iyi de pek özenmemişler gibiydi. Bir yandan çok iyi, diğer yandan bayık/cringe kısımları var. Genel olarak sevdim ama ya. Biraz daha gayret ederlerse favorilerim arasına girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar