Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Siz valor hakkindami konusuyodunuz la ben baska serverdan bahsediyorum :P bi yerde oynanicaksa eger casual kasayim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ara ara cannı sıkıldıkca. pyramid ve rof a giriyorum. ama rof daha eğlenceli geliyor pvm olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 realms of the age, rofuo. mmmh uo serverının kekosu makbuldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 şş açın olm şu skype larınızı bi organize olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Ben Skype'ı kaybettim, yeni hesap açtım. At skype'ını da ekleşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Bu devirde skype, discord varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elixir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Ninja Cave; https://www.facebook.com/435913779932619/videos/569251479932181/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 olm bizim adımız boşuna mı old boyz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 şş hadi oynuyomuyuz valorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 hmm iyiymiş lan. kuzenim piramit diye tutturmuştu. bura ordan iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Fransuxa said: şş hadi oynuyomuyuz valorda abi konekt olabilcek miyiz buraya veya pyramide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Ben kastım ya ninja charım var 7x. Elimede bıçağı almışım Shadow strike shadow strike sarıyorum millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Oluruz oluruz hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Windows 10'da çalışıyor mu la UO ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Çalışıyor, uyumluluk modunu xp yapınca sorun kalmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 brit köprüde bekliyorum beyler nick aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben piramidde başlıyorum moruk. craft açıcam ilk. gelirseniz eğer pure mage kasıcam. detaylı info için öm atabilirsinz tişikrlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 yav ultimanın her sene hâla oynandığına inanamıyorum dediğime inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Çok dalga geçmişiniz de güzel sunucu. ilk açıldığında oynamıştım her şey yerli yerinde en ufak sorun yok saçma sapan şeyler yok, sorunsuz tam kıvamında bir server olmuş. Tabi Kısa sürede sıkıldım, oyuncu sayısı düşmeye falan başladı, sonra gereksiz şeyler eklemeye falan başladılar, çok eski bir oyun sonuçta. Son olarak diyeceğim diğer serverlarada baktım şu serverin yarısı kadar olamaz ama herkes oralarda oynuyor onuda anlamadım. Eski bir uo cu olarak son bir piyasaya baktım yani eski alışkanlık oynıyacağımdan değil gördüğüm en iyi server dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Valor bir harika dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Valor'lu değilim ama valor bir harika :P Öyle bir yazmışım ki gören valor yetkilisi sanır, alakam bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 darkvenue'den iyisi gelene kadar uo zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Online: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 HACIM scriptlerinize talibim. Çok güzel şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar