Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Bir tane beyaz opel astrayı solladım.Sonra 200 metre kadar ilerde arkadaşı evine bırakmak için durdum. Ardından solladığım beyaz opel astra yanıma durdu.Elemanın yanında eşi filan var. Dediki; -Yanlış araba kullanıyosun. -Arkada çocuk olmasa senin kafanı kırarım. (burada tam cevap verecekken) eleman arabanın camını yukarı kaldırıp gaza bastı uzamaya çalıştı. Abi şöyle şeyler çok gereksiz.Yanında eşin filan var çocuğun var. Madem bi challange filan giriyosun kaçıp gitmek çok gay. Kaçıp gitmesede durumun öyle olmadığını anlatıcaktım. Neyse kaçıp gitmeseydin ; -Benimde eşim ve çocuğum var ve onların yanında bu tür gereksiz davranışlarda bulunmuyorum. Şaka tabi ana avrat sövücektim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 tehlikeli sollamış olabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 İki şeritli yolda karşıdan gelen yokken kendilerine fazla yanaşmadan sollama yaptım fakat şimdi düşündüm ; insanlar piskolojik olarak çok sıkıntılı tr'de ya. Kim bilir ne derdi vardı da atar yapacak yer arıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Abi şöyle durumlarla karşılaşır, ya dayak yer ya da adam yaralarım diye araba almıyorum ya.. Arkadaş kullanırken mesela acaip sinirleniyorum böyle gereksiz hareket yapanlara falan, ağzıma geleni söylüyorum. Trafikte tutamıyorum kendimi diye almıyorum araba, hiç de heves etmiyorum. Yanında eşi var diye yapmıştır o hareketi, bulaşmaz ya kimse yanında eşi olan adama. Halbuki indirip eşinin önünde rezil ediceksin ki bi daha konuşmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ben de ilk araba aldığım da yeke gibi önüme gelene sinirlenip sövüyordum ana avrat. sonra makas atarken beni sıkıştıran bi lavuğa ağız dolusu oç dedim, gördü aynadan şerefsiz başladı beni sıkıştırmaya sol şeritte. sonra bastı gitti altıma sıçtım kaza yaptıracak, en kötü sıkıştırıp durdurarak bişi yapcacaklar diye yanımda eşim de var. sonra düşündüm ulan belki az daha manyağın birine denk gelsem öldürebilir de beni, daha da kötüsü eşimin de başına bir iş gelebilir diye. o günden beri trafikte elimden geldiğince tutuyorum kendimi, artık sinirlenmediğimi bile farketmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Valla bende yıldım.2002'den beri kullanıyorum araba galiba. 800-850 bin km yapmışımdır bu süre zarfında. Kaza filanda yapmadım ama gerçekten nefret etmeye başladım. Sadece eşimin çocuğumun yanında değil normalde de pek kimseyi takmıyorum yavaşlıyorum geçiyorum işine baksın diye. Hatta süratli kullananlara filanda çok tepki göstermiyorum. Bazen adamın gerçekten yetişmesi gereken durum oluyor (dörtlüleri yakmayı akıl edemeyecek kadar da mal oluyor tabi). Birde Türkiye'de yaşayan insanın hayatı shistorm şeklinde geçiyor. İşten çıkarmalar filan özel sektör sıkıntı insanların kafa yerinde değil dikkat edin bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 belki sıkıntı sendedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 aynen canım sıkkın şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bi de adamı dinlemek lazım. yok lan ikinizi de dinlemeye gerek yok, takın bi dashboard kamera yorumlayalım. ama adamda en baştan bu fail hareket için x0.9 çarpan var orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Trafikte özellikle kimseyle muhattap olmamaya özen gösteriyorum. Haklı ve ya haksız farketmez. Olunmamalı. Geçtiğimiz aylarda kadının biri elinde soda şişesiyle el frenini çekip üstüme yürüdüğünden beri sessiz takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 İstanbul trafiğinde bir anda insan öldürebilirim gibime geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Türkiye'de ota boka kavga çıkarmaya çalışan dingil çok, sıkıntılı çok, trafikte de dolu var. Bunların çoğu da eğitimle falan düzelecek tipler değil. Ama burada durum biraz farklı. Sıkıntılı adam gelip "yanlış araba kullanıyosun" demez, "adam gibi kullan lan yavşak" falan diye başalayıp küfrü saydırır öyle durumda. Sonra da senin tepkine göre iş kavgaya falan gidebilir veya önce cayan basar gider. Demek ki adamı sen rahatsız edecek ters şekilde sollamışsın. Ha, eğer adamın laf edip gitmesi o kadar koyduysa, cevabını verirdim diyorsan arkasından kornaya abansaydın dururdu, durmazsa da o zaman için rahatlardı, kaçtı derdin. Ha, o işe gireceksen sana kalmış sonrası tabii. Yatırım tavsiyesi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Rewendor said: Türkiye'de ota boka kavga çıkarmaya çalışan dingil çok, sıkıntılı çok, trafikte de dolu var. Bunların çoğu da eğitimle falan düzelecek tipler değil. Ama burada durum biraz farklı. Sıkıntılı adam gelip "yanlış araba kullanıyosun" demez, "adam gibi kullan lan yavşak" falan diye başalayıp küfrü saydırır öyle durumda. Sonra da senin tepkine göre iş kavgaya falan gidebilir veya önce cayan basar gider. Demek ki adamı sen rahatsız edecek ters şekilde sollamışsın. Ha, eğer adamın laf edip gitmesi o kadar koyduysa, cevabını verirdim diyorsan arkasından kornaya abansaydın dururdu, durmazsa da o zaman için rahatlardı, kaçtı derdin. Ha, o işe gireceksen sana kalmış sonrası tabii. Yatırım tavsiyesi değildir. "yanlış araba kullanıyosun" dedikten sonra "senin kafanı kırarım" demese zaten camı kapatıp gitmek zorunda kalmazdı ya. Ha ana avrat sövmüş ha kafanı kırarım demiş.İkiside aggro sonuçta. Arkadan korna bastım bu arada.Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 trafikte yaptığı şeyi doğru gören bir sürü kör cahil insan var. dialog ile anlaşamacağın milyonlarca insanla beraber yan yana gidiyorsun bütün gün. trafik kuralı zaten kimsenin umursadığı yok. yaya geçicinde yayaya yol verince arkandan kornaya basılan bi yerde yaşıyoruz sdfs. her birine sinirlenmek atarlanmak insanın kendisine zarar. değmez yani. kaldı ki bunun yanında arabadan 4 kişinin inip sana ve yanındakine saldırması var. adamı dövsen de kazanacağın bir şey yok. kaldı ki kimse kusursuz araba kullanmıyor. belki bu dallamalar kadar saygısız ve kötü kullanmıyoruzdur ama her hatada arkamızdan oç denmesini istemezdik sdfs. türkiye'de trafikte işine bakacaksın. muhattab olmaya değmez onla bunla. he de geç. efendi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 çok üstün körü tümevarım yapacağım o yüzden sıkı dur op. şimdi bu kadar osuruktan bir konu içine oturup sana başlık açtırdıysa, sen %99 ihtimalle baya agresif araba sürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Gerçek bir erkek gibi adamın arkasından gaza basıp, yakalayıp sonrasında ağzını yüzünü dağıtman gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Neden diye soramadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Masakari said: Gerçek bir erkek gibi adamın arkasından gaza basıp, yakalayıp sonrasında ağzını yüzünü dağıtman gerekirdi. Abi şaka maka bu tür davranışların arkasında bu var ya.Yapamayınca da gelip buraya konu açıyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Madem duracaktin niye solladin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 çünkü eleman 30-40 la , sabaha kadar zoom olduktan sonra çorbacıdan çıkmış random şahinci rp si gibi yolun sağından uyuz uyuz gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 aha haklı olduğumu biliyordum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ben kesin trafikte ölücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar