Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda bulunan hatalar...

EomerMcEwan

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam oyunda iki tane daha hata buldum (En azından şu anda hata olduğu kanaatindeyim :) Tamamen benim kabiliyetsizliğimden kaynaklanıyoda olabilir)
1) Alience' ın 1 tane lvl 4 questi var
Grape Manifest diye. Milly Osworth'den alınıyo. Bitane scrollu Brother Neals diye bir adama götürmemiz gerekiyo. Bu adamın N.Abey in içinde bir yerlerde olması lazım ama adım adım tüm N.abey i aramama rağmen bu adamı bulamadım. Bu görevi 4 farklı karakterlede yapamadım yani o adam yok ortalıkda.
2)Gene Alience şehrinde Azorat Tower ın yamacındaki (Kapısından çıkınca sol tarafdan yola inen yamaç) Copper Vein de kazı yaparsanız karakteriniz bişiy bulup lootlamak için eğildiğinde öle kalıyor. hareket ediyorsunuz ama sürekli lootlamak için eğilmiş vaziyette öle sürükleniyorsunuz. Zıplayınca düzeliyor ama ilk fırsatta geri eğiliyor. Oyuna gir çık düzelmedi. Bile resattım düzelmedi. Başka bi action yapayım dedim yaratık kestim. ama bu durumdayken başka hiç birşey lootlayamıyorsunuz.

NOT: Bunları buraya yazdım çünkü oyunda iken page attığımda hiç bir GM gelmedi. Ve şu anda iş yerindeyim gremiyorum oyuna. Oyuna grebilen bi arkadaş bu yazdıklarımı kontrol edip birde GM e page atarsa sevinirim saolun.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

loot bugu var ya 1 haftadır felan. ya da ben öyle biliyorum.

lootlarken başka yere çevirirseniz kamerayı öyle yere eğilmiş kalıyorsunuz.

log out - log in , tek çözüm.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

ölüp reslenmek de bir çözüm, denizde öyle kalıp boğulmuştum heh.

Bir de bazı mobların görünmeden saldırması var ki deli ediyor, petim yokoluyor bi bakıyorum dmg alıyor, olduğum yerde mend pet atıyorum, healliyor ama ortalıkta ne pet var ne mob[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 08:46 tarihinde demiş ki:...Bu adamın N.Abey in içinde bir yerlerde olması lazım ama adım adım tüm N.abey i aramama rağmen bu adamı bulamadım...

ben buldum.. galba ust katta biyerdeydi... o yuvarlak yerden cıkan bi merdiven var... ordan yukarı cıkacaksın[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG-
Jorin (retired) -FFXI-
Jorin (PvP-6) Troll Hunter
Shaki (PvP-6) Tauren Druid
Sosyal ağlarda paylaş

Alala cidden mi, ping iyiydi ama ya :/
Anlık lagdan sonra görememin sebebi de o mu yani?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

yok sanirim lag la lossla alakasi pek yok.oynda bir bug var galiba ,mesela party deki arkadaslarim yanimda duruken ve mob larla savasirken , ben hic kimseyi göremiyorum ayni mobla savastigim halde,ve latency 322 civari , ama bir an geliyor boyle bir sey olusuyor , oyunun kendisinden sanirim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni açılan bir serverda, min. level 20 olan 20 kişilik bir raid grubu ile Auberdine'e giderken, kendinizi bir anda sentinellerin içinde bulmak ve bütün grubun ölmesi ve size edilen bütün küfürler nasıl bir duygu bilir misiniz?
Ben bilirim :P

Lag mi, loss mu anlamadım hehe.[signature][hline]EU Final Beta Pvp26 | Gangren | Orc Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

arasira yaratiklar stuck oluyo ama normalden cok fazla mesafeden size vurmaya devam edebiliyolar. siz yanina gidip vurunca da evade oluyo. 2 kere basima geldi. birinde yaratik korkudan kacti ama tam onumde stuck oldu. hic biseye takilmamisti gerci. vurmaya calisinca evade oluyodu. sonra ortadan yok oldu.[signature][hline]msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EomerMcEwan, 04 Şubat 2005 08:46 tarihinde demiş ki:
1) Alience' ın 1 tane lvl 4 questi var
Grape Manifest diye. Milly Osworth'den alınıyo. Bitane scrollu Brother Neals diye bir adama götürmemiz gerekiyo. Bu adamın N.Abey in içinde bir yerlerde olması lazım ama adım adım tüm N.abey i aramama rağmen bu adamı bulamadım. Bu görevi 4 farklı karakterlede yapamadım yani o adam yok ortalıkda.

İyi bakmamışsın demekki.Çünkü ben yapmıştım o görevi.Merdivenlerden binanın kulesinin en tepesine çık adam orda.(Hatta quest açıklamasında da yazıyordu sanırım kulede diye)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Şubat 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
ölüp reslenmek de bir çözüm, denizde öyle kalıp boğulmuştum heh.

Bir de bazı mobların görünmeden saldırması var ki deli ediyor, petim yokoluyor bi bakıyorum dmg alıyor, olduğum yerde mend pet atıyorum, healliyor ama ortalıkta ne pet var ne mob

eheh bu oalyda bende vardım yanında.ayrıca tek basımaykende oluyo bana.bska seyden kaynaklanıyo bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda gördüğüm iki tane baba hata var düzeltilse iyi olur.
1) Cüce Hunter ile oynarken hayvan terbiyeciliğini öğrendiğim sırada bilgisayar kilitlendi ve tekrar başladığımda o yeteneğimin kaybolduğunu gördüm. Tekrar öğrenmeye çalıştığımda da zaten biliyorsun gibi laflar etti. Tüm olayı bitti oyunun, ne istek kaldı ne şevk.
2)Bir an önce horde tarafına oyuncu çekilmeli. Undead ile oynarken elite görevleri yapacak adam bulmak için neredeyse üstüne para vereceğim. Millete yalvarmaktan bıktım.
İkisini de Blizzard'a ilettim, bakalım ne olacak.

[Bu mesaj pekaziz tarafından 05 Şubat 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda bi kaç hata daha gördüm. Birincisi diğer arklarında gördüğü gibi.
1)Bazı MOB lar stuck olmuş durumda bekliyor. Ama bunlar 2 guruba ayrılıyor :) 1.gruba ne saldırıyorlar nede kendilerine vurulabiliyor, sürekli Evade oluyor. 2. gurup ise çok tehlikeli kendilerine saldırana kadar tepki vermiyolar vurunca canları düşmüyor ama size vurmaya başlıyolar. Kaçmaya başlıyosunuz araya 10m koyuyosunuz hala olduğu yerden size vurmaya devam ediyor. Bana bu şekilde en az 50 m mesafeye kadar vurmaya devam etti bitanesi melee silah la :D
2)Bir tane qyest var Alience da şu anda adı aklıma gelmedi ama Torn dan alıyoruz Grifonla Stormwind a gidip bişi getirmemizi istiyo bizden. Neyse o questte Stormwind a grifonla gidip item ı vendordan alıp Stormvind daki grifon masterla konuşmanız gerekiyo. İşte Stormwind daki Grifon masterla konuşurken oyundan atıyo sürekli. Yaniş o görevin o bölümünde. Bilmem anlata bildimmi :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

evet o mob'lar özellikle ağaç gövdelerinde sıkışıp kalabiliyorlar. dün meraktan hunter açtım track beast yapıyordum. baktım ilerde bir beast vardı. aradım bulamadım, sonra anladığım ağacın içini gösteriyor. ağacın etrafında dönmeye başlarken bi baktım yaratık bana vurmaya başladı. ama ben vuruncu evade ediyor.

dediğin alliance quest'ini 2 kere yaptım bir sorun yoktu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lootta bir garipliğe denk gelmedim ama bilmiyorum başkalarına da oluyor mu; Mining yaparken bazen benim char eğiliyor alacakmış gibi öyle kalıyor ve öyle devam ediyor kayarak. O pozisyon dövüşmeler falan normal zıplamalar normal ama ayağın yere bastığında veya yüzerken aynen tek pozisyon - eğilmiş halde gidiyorsun. Log out/in yaparak düzeltebiliyorsun. Çok kıl bir şey Herb toplarken de başıma geldi.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

bendede oldu 2-3 kere eğilip ilerliyince bazen beli tutulmuş gibi kayarak gidiyo bide suyun içindeyken zıplama var hatta elf takla atıyo iice garip oluyo :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 05 Şubat 2005 18:04 tarihinde demiş ki:

2)Bir an önce horde tarafına oyuncu çekilmeli. Undead ile oynarken elite görevleri yapacak adam bulmak için neredeyse üstüne para vereceğim. Millete yalvarmaktan bıktım.
İkisini de Blizzard'a ilettim, bakalım ne olacak.

[Bu mesaj pekaziz tarafından 05 Şubat 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]

Bu konuda blizzard ne yapabilir ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...