Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wireless hub olmadan direk bağlanabilen fareler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar

Bu minik, USB'ye taktığımız wireless mouse lar için olan wireless hub var ya, o olmadan direk bağlanabilen güzel bir fare ariyorum.

Yeni Macbook pro lardan aldım. şu salak beyaz faresini sevmiyorum. Ama olabildiğince az USB harcayacak bir şey lazım.

Buradan kesin bilen birileri çıkar dedim. Nette biraz araştırdım da tam net cevaplar bulamadım.

Dolar olmuş 4. O yüzden riske atmadan almak istiyorum mouse u.

Klavye de lazım aslında bir tane.
Mesaj tarihi:
Bluetooth mouse klavye arıyorsun, bende tek mouse olarak şu var microsoftun

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-sculpt-comfort-bluetooth-siyah-mouse-h3s-00001-1105900.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=Cj0KEQiAwrbEBRDqxqzMsrTGmogBEiQAeSE6ZcltCjvZ7JkKOoYvjX7cI5sQewrtybH6DBqInUlImPgaAqpy8P8HAQ

Alet ele oturum ve kullanım olarak çok iyi de ağır baya, tablet için almıştım nerdeyse tablet ağırlığında çıktı asd. Bi donanım markete gidip elinle görüp bakıp seçmek en iyisi, logitech / a4 / microsoft falan alacaksın zaten.
Mesaj tarihi:
bluetooth değil de wireless olanları yok mu? illa o hub ı takmam mı lazım?

G700S filan önermişler internette ama emin olamıyorum. Hayvan gibi pahalı. Alınca patlamasın da.
Mesaj tarihi:
Bluetooth da wireless da dediğin benzer teknolojiler zaten, bi frekansları farklı benim bildiğim. Bluetooth olunca direk bilgisayar algılıyor, wireless olunca zamazingosu lazım bu hani fark. Hem wireless olsun hem zamazingo olmasın hiç görmedim, yoktur heralde.

O 500 liralık mouse da çok anlamsız geldi bana, 100 liraya benim linklediğim microsoft mouse u yeter.
Mesaj tarihi:
büyük olsun sadece. o önemli bana. laptop mouseları filan minnacık oluyor. Microsoft sidewinder kullanan biriyim senelerdir. Ya uzun ya büyük olsun ki eski alışkanlık ile devam edeyim.

Bir de o ufak hub olmasın zaten.
Mesaj tarihi:
Cık hiç sıkıntı yaşamadım. W10 tablet var steamden streaming yapıp oyun falan oynuyorum gayet iyi çalışıyor alet. Ha tabi fps aksyon bişiler bişiler olsa kablolu mousela aynı hızda tepki veremez haliyle.

Barbu benim dediğim büyük ve ele oturuyor, 400 liranı çöpe atma. Ama git bak işte modellere internetten sipariş vermeden.
Mesaj tarihi:
Ben de logitexh mx master var. Hem bluetooth, hem de dongle ile çalışıyo. Ama ben bluetoothunden randuman alamadım. randuman dediğim de arada bi koptuğu oluyodu, tekrar bağlamak gerkeiyodu, ama benim etrafımda 5, 6 kişide aynı mousedan vardı ve hepsi bluetooth kullanıyodu, o yoğunluktan da oluyo olabilir.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bluetooth mouse klavye arıyorsun, bende tek mouse olarak şu var microsoftun

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-sculpt-comfort-bluetooth-siyah-mouse-h3s-00001-1105900.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=Cj0KEQiAwrbEBRDqxqzMsrTGmogBEiQAeSE6ZcltCjvZ7JkKOoYvjX7cI5sQewrtybH6DBqInUlImPgaAqpy8P8HAQ

Alet ele oturum ve kullanım olarak çok iyi de ağır baya, tablet için almıştım nerdeyse tablet ağırlığında çıktı asd. Bi donanım markete gidip elinle görüp bakıp seçmek en iyisi, logitech / a4 / microsoft falan alacaksın zaten.

su baya guzel, bizim bi hocada vardi, titriyo falan hatta. kopmayla ilgili bisey dememisti, benim air'e alsam mi diye dusunuyorum
Mesaj tarihi:
Ya hiç alışkın değilim touchpad e ben. bir de macbook u ekrana bağlayacağım. Yayıla yayıla kullanacağım amaç bu.

Şimdi size soru. Bluetooth sürekli açık olmak zorunda kalacak macbookta. Şarjı çok etkiler mi böyle olunca? Eğer şarjı çok bitirecekse o zaman yine usb slot feda edebilirim.

Nedir etkisi
Mesaj tarihi:
barbu said:

Ya hiç alışkın değilim touchpad e ben. bir de macbook u ekrana bağlayacağım. Yayıla yayıla kullanacağım amaç bu.

Şimdi size soru. Bluetooth sürekli açık olmak zorunda kalacak macbookta. Şarjı çok etkiler mi böyle olunca? Eğer şarjı çok bitirecekse o zaman yine usb slot feda edebilirim.

Nedir etkisi

Touchpad'e gesture'lariyla alismak max bi kac gun suruyo. Sonrasi OHA LAN COG IYI diye gidiyo.

Ha oyun falan oynicaksan kacari yok mouse kullanican da, diger hersey icin touchpad.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Macbook'un trackpad'e alisinca baska bir sey kullanmak istemeyeceksin zaten. Ayarlarda tum ozellikleri var, oradan bak.
Mesaj tarihi:
e abi o zaman magic mouse almak daha mantıklı. Ben macbook u kapatıp köşeye koymayı planlıyorum. ekrana bağlanacak. Klavye olacak. Gestures için de touchpad lazımsa, ikinci bir touchpad almaktansa magic mouse alınır.

Ama işte o ortadaki tekerin tırtırtır sesini duymadıktan sonra, veya o clickleri hissetmedikten sonra sanki yazacağım uygulamalar eksik kalacakmış gibi hissediyorum.
Mesaj tarihi:
Touchpad > Magic mouse.

Aldim ikisini de, magic mouse nerede onu bile bilmiyorum, o kadar cok oldu kenara atip kullanmayali.

sorulmadan diyeyim: evet, az azcik teknoloji coplugu.
Mesaj tarihi:
magic mouse un form factor rezalet, benim ki de kutusunda duruyor yillardir. Logitech mx master sahane, hem BT hem WiFi calisiyor, plus, 3 cihaza kadar pair leyip hizlica aralarinda gecis yapabiliyorsun.
  • Yeni Oluştur...