logtrig Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 1400 go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ithalatçi garantili olanlar ve dual sim olanlara samsung teknik servis hizmeti vermiyor. ROM olarak farklı bir rom kullanıyor ve genellikle türkçe dil seçeneği bulunmuyor bu cihazlarda. Arkadaşın telefon sıfırı cash 1800 bandında uygun fiyat vermiş. iPhone 6 ile kıyaslamayın bu telefon iPhone 6 yı tokatlar geçer :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ooo alt char da gelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 vay arkadaş duygulandım ben yeni bir balta geliyor diye okumaya başladıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Liebe said: ooo alt char da gelmiş :p alt char olamayacak kadar eskiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 6k lık buzdolabı! içine malzemeyi koyuyorsun pişirip veriyor herhalde.. merak ettim baktım buymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 O dolap mubarek uzay gemisi gibi bir şey onun içine sığan malzeme ile bizim sülale doyar valla. Siz kaç kişi iyionuz içiyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 1300 son fiyat beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 satılmıştır. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Bunun pili patlamıyor mu? edit: ha pardon, içinde patlatma dolabı da vermişler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 güzel konu olmuş, satıcı samimi, kendine güveni tam, malına güveni tam, satacağına inanmış ve satmış. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Benim postumu kim, neden sildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Güzel bir başlık olmuş. Gerek baltalar olsun, gerek counter baltalar olsun son derece klas. Emeği geçen herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 teşekkür ve tebrik eden herkese teşekkürler. başlığın kreması olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 harikulade bir satış topiği olmuş. okurken muazzam keyif aldım. yüreğinize sağlık güzel insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 hem üzüldüm hem güldüm lan niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 en üste sabitleyelim mi konuyu? gelecek nesiller için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Muazzam bir baslik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar