madcow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Merhaba arkadaşlar, Bir arkadaşım için yazıyorum, kendisi PS4 Pro almış, evdeki televizyonunu değiştirmek istiyor. Yeni TV özellikleri konusunda neye dikkat etmemiz lazım, birkaç tane ürün beğnmiş hangisini önerirsiniz. Çok teşekküler şimdiden, TV 1 TV 2 TV 3 TV 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 önce 60 mı 65 mi alcağına karar versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 65'de karar kıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 "arkadaş" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 sony o zaman, ama qled beklerim derse samsung alsın bekleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 oled büyük bi teknolojiydi, gerçek siyahlar açısından ama qled'in pratikte pek de büyük bişi olduğunu düşünmüyorum. yan yana görmek gerek tabi. daha canlı renkler derken; amoled vs ips renk farkı gibi bişi çıkacak gibi ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 oha şkdhldfhkl tv fiyatlarına nolmuş lan kşlgaklşLKŞAGSKLDFGJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 aynen ben de geçen gün burada biri linkleyince bakmıştım. before afterı çok felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Bende o sony'nin 55" ve bi üst modeli olanı var, baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar