Killer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 how to survivetam shooter olmasa da şunu baya beğenmiştim http://store.steampowered.com/app/250400/ biyerden sonra tek düzeye bağlıyodu ama crimsonland baya eskidir: http://store.steampowered.com/app/262830/ foxhole konusu açılmış https://forum.paticik.com/read.php?42,8451543,page=2 sizle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Alien Shooter vardı Hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 alien shooter 2 ve zombie shooter 2 bayağı iyiydi biraz kısa olsalar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 crimsonland ne tatlı oyundu ya yazı yazarak öldürüyordun falan earl yazma özürlü bir arkadaşımız vardı dsfgdfgsd Bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 http://store.steampowered.com/app/394510/ helldivers, son yılların en iyisi multi lobisi falan da çok iyi çalışıyor alienation (ps4) var sonra, helldivers kadar derinliği olmasa da gameplay'ı baya iyi gauntlet tam shooter sayılmaz ama baya iyi coop için dead nation (ps4) zombie shooter, gameplay olarak iyi ama hikaye olarak baya patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 aslında arpg diye geçiyor ama bana çok shooter gibi geldi oynanışı 2-3 gündür victor vran'a sardım baya hoşuma gitti. oyunun menüleri, diyalogları falan çok amatör duruyor ama oynamayı da bırakamıyorum eğlendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 bunlarin daha agirbasli olanlari lazim cok eskilerde yaptiklari gibi. mesela crusader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 eskilerden chaos engine çok iyiydi oynardım küçükken. bir de pek bilinmeyen iki oyun vardı biri take no prisoners. hatta burada topiğini açmıştım yine küçükken, yeşil ışın kılıcınla dalardın millete falan çok zevkliydi. pcnet cd'sinden çıkmıştı demosu. diğeri de bi kırtasiyeden babamın bana aldığı bi oyun project paradise. ne oynardım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ultima tarzı open world shooter var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ultima..shooter?? hangi ultima.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ultima tarzı derken haritası falan ya. ultima online. yoksa craftlı taming bardingli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 cannon fodder var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 bildigin arcade oluyor o zaman..kickass commandos var basit sessiz sakin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Diyaplo3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 open world olup da skill kasmalı, craft yapmalı isometric olmasa da 3rd person view skyrim var işte en oynanabilir güncellerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 başlığı görünce "uzaktan sevdiklerimiz sayılıyorsa running with rifles demek istiyorum" demeye gelip vazgeçmiştim. derken bi baktım %50 indirimdeymiş steam'de. bastım gönderdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 underrail var sıra skyrim'e gelene kadar. hem ateş ediliyor, hem izometrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Alien swarm mu ne bisey vardi bu tarza giriyor o da sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Crusader No Remorse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar